-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Аз съм Ивайло Димитров (Ивчо) известен още като Иката вие ме познавате и като Азмудар Роден съм 1985 на 25 Август в гр Айтос.
Живея и отраснах в родния си град.
Бегло описание: Аз съм рус с права коса, не особено висок (175) със сини очи. Не съм особено кораво копеле, тъй де даже направо съм си слабичък
и имам бирено коремче
(в 6-ти месец ).
Интереси: аниме, манга, коли, АМВ, компютри и други такива лудници
Уча в: БСУ
Музика: Rock, Metal, Чалга
Харесвам: Цици (всякакъв размер, да дори и малки ^_^)
Не харесвам: Хора с голямо самочувствие а без покритие
Любими анимета: Hellsing, G.T.O., DBZ, Love Hina, Black Lagoon. (My top5)
"Недостатъци:" - Мноо са вервайте ми
Ще попитате как аджаба стигнах на т'ва деридже. Еми ето накратко (или може би не чак толкова кратко) какво се случи:
Като малък обичах да гледам уестърни. И реших какво да правя с живота си. Щях да стана каубой. Затова в детската градина се записах да уча английски (за да съм каубой треа да знам английски - не ме питайте т'ва откъде ми се беше набило в главата
). Имах ме урок , после имах ме втори после преподавателката се разболя и явно умре щот повече не се върна
това ме съсипа понеже без учител щеше да е по-трудно да науча английски, е поне така си мислих де
. След това преминах на самоубочение и сам понаучих на английски. Ами
к'во да кажа
Cartoon Network прави чудеса
. В 4-ти клас избирахме какъв чужд език да изучаваме. Аз естествено реших да запиша английски (както и всички други де
). Резулатата беше поразителен. - Казаха ни, че няма да учим английски
. В крайна сметка А клас учиха английски, а останалите бехме
"олд скуул" и учихме руски
за пореден път бях прецакан и останах без английския, но за сметка на това научих английски от 20 годишна сексапилна рускиня която почти не знаеше български, а А клас си мислеха, че ще научат нещо от 60 годишната дъртачка дет им преподаваше
В 8 клас забелязах, че даскалката ми по математика е мноо гадна кучка. В края на срока тя ни го доказа, след като ни заяви, че нарочно ще ни пише по-ниски оценки за да си останем в гимназията. Реших, че ако тя ми преподава още една година ще се самоубия и ще изчезна безследно . Това беше шанса ми . Сетих се, че искам да ставам "cowboy" и реших да осъществя детската си мечта. Резултата - продължих образованието си в
ТСС (т'ва в превод ни се искаше да значи Техникум по Секси Стойка, но всъщност означаваше Техникум по Селско Стопанство
)
"Златна Нива" (
Егати тъпото име за даскало нали
) специалност "Фермер". Фермерите стават каубой
вие не знаете ли
. Това беше едно от много добрите решения в моя живот. Всички ми викаха да остана в гимназията щот в техникума щяло да е фрашкано с мангали.
В карйна сметка имахме само едно цигане в класа (и то беше егати цигането. Баш бая си беше двуметров циганин ми
. Деба и двуметровия му мангал бехме родени на една дата
) и около 6-7 турчека. всички останали си бяхме българи. В гимназията стария ми клас се беше разпаднал бяха останали само 2 момчета и 3 момичета, и те бяха единствените българи в класа
Насрах се да ги базикам
В Техникума всички даскали беха изперкали
е то това се и очакваше де
За класна ни се падна най-злата математичка в целия технимук на която всички галено викаха
"Кобрата" . Жената наистина мязаше на кобра в главата
както и да е даскалите обираха точките с простотия и беше голямо шоу.
втората главна причина да влязав техникума беше шофьорската книжка
кой би отказал шофьорски курс на 3 пъти по-ниска цена
С течение на времето обаче реших че да си каубой не е интересно, особенно ако се налага да мериш температурата на крава
след като завърших дълго време се чудих к'во да уча накрая седнах изгледах 2 пъти филма "Хакери" и реших да стана.....
Компютърен инжинер? --- ММммммм НЕ
Агроном.
питайте ме не мога да ви кажа защо. Мисля, че главно се водих от това, че лозаро - градинарите гледат лозя, a от тях се прави вино. Където е алкохола и аз съм там ^_^
Реших, че Аграрния в Пловдив е правилния избор . за по удобно реших да си пратя документите от Бургас за да не се разкарвам чак до пловдив. Да ама в Бс им бяха свършили бланките и номера не стана
Както и да е на изпита в пловдив изкарах 4 и 25
- Не ме взеха
Явно не имбях симпатиче или просто беше поради факта че кандидатствах само за една специалност
и понеже моя хитър дядо ми беше казал че така и така сме в Бс трябва да се запиша и на СТОП-Тест с БСУ един ден след изпита в Пловдив се явих и на стоп-тест в свободния.
И каква стана тя накрая
сега съм компютърен инженер (почти де 4 курс 2-ри семестър КСТ съм
), който същевременно е и професионален Тракторист
който продаваше пъпеши (кауни - да преведа на хасковлии и харманлийци
)на пазара.
Т'ва може би е защото гледах филма "Хакери" преди да кандидатствам
Както виждате явно живота ми се управлява от киното.
Дали да не стана актьор.
Ако имате некви въпроси пътайте. Драснете едно pm или може да ме намерите в skype "1ka7a - Ecchi - kun ^_^"Дами да ви предупредя предварително, че съм
скучен,
студен,
дърт,
глупав, и
отегчителен човек без никакво възпитание и култура.
не, че не харесвам жени просто те не ме харесват
или поне с такова впечатление са ме оставили де
Е иначе ако има желаещи обадете ми се чакам ви
МалкУ от My Art:
8) 18) 28) 3- - - - - -
Форумно Лексиконче ^_^ГалериятаДейли ГалееиятаMy AnimeList ^_^Last.FM ^_^- - -
- - -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------