Дата и час: Съб Окт 24, 2020 7:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
 Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: MyFic: The Fallen Angels By 1ka7a (Azmudar)
МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2007 10:37 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm
Мнения: 2150
Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
ПАДНАЛИТЕ АНГЕЛИ
(FALLEN ANGELS)
Двете млади момичета вървяха сами в нощта. Те носеха със себе си черно куфарче. Едната беше облечена с кожено яке и впити плътно по нея дънки, а другата носеше червена дълга рокля с цепка до кръста с изобразен Дракон върху нея. Недалеч след тях вървяха четирима подозрително изглеждащи мъже, които искаха това куфарче. Внезапно пред момичетата изскочиха още няколко здравеняка, които явно ги очакваха в засада.
Дайте ни куфарчето и може и да доживеете до утрешния ден! Не си мислете, че можете да избягате. Ние ще вземем куфарчето на всяка цена, дори ако трябва да ви убием.
Две грешки! Първо опитвате се да вземете не каквото трябва не от когото трябва, и втората ви по-голяма грешка заплашихте грешните хора.
По-голямата извади четвърт долар от джоба си и го подхвърли, след което го хвана.
Ези, те са мои. Дръж куфара и стой на страна за да не пострадаш. Тези тъпаци вече са пътници.
Тя бръкна под коженото си яке и извади два пистолета модел "Desert eagle" . Лицата на нападателите пребледняха и кръвопролитията започнаха. Тя скочи към стената на близката сграда изтласка се от нея и падна между тримата, които бяха застанали пред тях . Кръстоса ръце и с по един изстрел в главата свали двамата, които бяха от лявата и от дясната й страна. Същевременно повали на земята с един ритник този, който беше пред нея и той беше следващия, който отнесе куршум в главата. Тя се претърколи в страни обърна се и стреля. Куршумът й прелетя покрай другото момиче, което беше седнало върху куфара и пръсна главата на следващата й жертва. Нападателите се оказаха нападнати и хукнаха в панически бяг. Тя се изправи, протегна ръце и след като стреля на земята паднаха още два трупа. Последният продължаваше да бяга с все сили. Внезапно усети рязка болка и падна на земята. Кракът му бе прострелян. Той се опита да стане, но тя простреля и другия му крак.
Не се опитвай да правиш нищо глупаво.
Уви той извади пистолета си. Пистолетът изхвръкна от ръката му и падна на земята зад него.
Какво по дяволите си ти?
Мълчи!!! Сега аз задавам въпросите. Кой ви изпрати и Какво търсехте?
Отлично знаеш кой ни изпраща. Това което искаме е в куфарчето.
Съжалявам, но май нещо си в грешка. Въобще си нямам и на представа кой ви праща, а относно куфарчето едва ли искате това, което е вътре. Както вече казах, искате не каквото трябва не от когото трябва.
Знам, че лаптопа е у вас. По-добре ми го дайте защото той ще ви намери рано или късно.
Тя го срита и му се разкрещя.
Вече ти казах, че си в грешка. Не носим никакъв лаптоп. В куфара е новия ми "Драгунов".
Тя отново го срита.
Коя по дяволите си ти?
Аз ли? Аз съм твоят кошмар. Казвам се Мария, запомни това име. То е последното, което ще чуеш.
Тя го гръмна и се отправи към другото момиче.
Можеше да оставиш поне един и за мене.
Съжалявам, беше "ези".
По-малката й се изплези.
Добрата стара Мери, иска всички за себе си.
"Стара"? Кого наричаш стара. Малко пуберче такова, ще ти скъсам задника от бой.
Малката се засмя и хукна да бяга.
Състезание по бърлогата. Който е последен черпи.
В тези две нормално изглеждащи момичета нямаше нищо нормално. Те бяха част от група наемници на свободна практика, които се занимаваха с почти всичко. От транспортиране на различни пакети и контрабанда до мокри поръчки за руската мафия. Групата наричаха себе си "ПАДНАЛИТЕ АНГЕЛИ". Двете момичета се казваха Мария и Ребека.
Малката Беки – известна е още като "Летящия Бръснач" (Flying Razor). Ребека е на 18 години и изглежда напълно беззащитна, но това е само на пръв поглед. Тя е кралицата на остриетата. Може да борави с всякакви остриета, но камите за хвърляне(Кунай) са любимото й оръжие. Дете от смесен брак на японско момиче и американски войник. Тя осиротява само на 12 след като родителите й биват обити пред очите й от местен бос на якуза. Тя оцелява понеже по това време е била при дядо си за уйкенда. Четири години по късно тя намира виновника за смъртта на родителите си. Убива него и още шестима членове на якудза по адски жесток начин и изчезва в мрака на нощта.
Мария – известна e още като "Кървавата Мери" (Bloody Mary). Мери е на 22 години тя е красива, млада и безрасъдна. Когато се стигне до престрелка тя е точния човек. Ненадмината в стрелбата, няма мишена, която да убегне на нейните два пустинни орела "Свещена Светлина и Адски Огън" (Holly Light & Hell Fire ). Тези два пистолета са страстта на Мария. На тях ръчно са гравирани от едната страна на цевта имената им, а от другата мотото на групата "И дяволът някога е бил Ангел"(The Devil was an Angel to). Баща й е бил убит когато тя е била само на 14. Той е работел като бодигард на важен бос от японския подземен свят. Убит е по време на покушение на якудза срещу шефът му. Тя останала сама понеже майка й била починала при раждането. Единственото, което и останало от баща й било личното му оръжие и няколкостотин долара. Една година по-късно тя намира къде е човекът виновен за смъртта на баща й и го застрелва заедно с още 24 члена на якудза. Изчезвайки безследно, тя променя изцяло външния си вид и потъва в мрака на нощта.Поради многобройните масови убийства, които извършва срещу якудза тя получава прякорът "кървавия ангел". За да оцелее тя била принудена да краде и убива. Така случайно един ден тя среща Чан Асакура и му спасява живота. Той и предлага да се присъедини към него и да стане негова охрана. След няколко минути размисъл тя приема предложението му и те стават партньори. Чан бил много впечатлен от това колко умело тя си борави с оръжие и веднага разбрал, че това момиче има голям потенциал.
Чан Асакура – известен като "черния дракон"(Black Dragon). Занимава се с контрабанда, търговия с оръжия и всичко друго от което може да се изкарат добри пари. Той е главата на групата, но това по нищо не си личи. За всички извън групата той е просто техния преводач. Той е тих и спокоен човек, който трудно избухва. Винаги носи със себе си два пистолета подобни на тези, които има Мери, но никога не ги използва. Той е от този тип хора, които и на мравката път правят. Един ден се натъкват на група убийци на якудза, които са изпратени да убият Ребека, а същевременно и на самата Беки, която бяга от тях. След като ги вижда Мери се включва в престрелката и за отрицателно време ги неутрализира спасявайки живота на Беки, която в отплата им предложила услугите си. Няколко месеца по-късно те отиват в една болница за да видят стар приятел на г-н Чан, който бил тежко ранен. След посещението се оказва, че състоянието му е много лошо и той е помолил г-н Чан да се грижи за по-малките му братя близнаци Трип и Скип. Трип и Скип се оказаха две 18-годишни момчета с невероятни способности що се отнася до електроника и кражби. След смъртта н брат им г-н Чан ги взема под крилото си. Тогава беше сформирана групата наричана днес "Падналите Ангели"(The Fallen Angels).
Трип и Скип – известни още като "палавите ръце". Скип и Трип са близнаци, които доста се различават един от друг. Като за начало Скип е чернокос, а Трип е рус. Характерите им също са доста различни. Трип е професионален касоразбивач, който няма равен в бранша. Няма врата, която да го спре и аларма която да му се опре. Наричат го "Тихата Стъпка"(Silent Step). Скип от своя страна пък е ненадминат в електрониката и компютърните системи. Той е в състояние да разбие всяка компютърна защита за отрицателно време. Наричат го "Пълен Достъп"(Full Access). Той е един от най-способните хакери в света. Няма място, до което те двамата да е могат да се доберат.
Това са петимата члена на групата "Падналите Ангели".
Момичетата се прибраха в бърлогата при другите, който си седяха отворили по бира и обсъждаха плановете за утрешния ден.
Къде се губите? Да не объркахте пътя? - Каза подсмихвайки се Чан.
Някакви типове ни пресрещнаха и искаха лаптопа в куфърчето ми, а Както знаете аз нямам такъв.
И какво стана?
Тая кучка им пръсна главите. И на седмината и не остави нито един за мен.
Всички избухнаха в бурен смях и само Беки се намуси.
Не е честно винаги го прави. Винаги се опитва да избие всички сама.
Тук вече и Беки започна да се смее.
А какво има в куфарчето?
Резервни части за снайпера ми.
В този момент се прибра и Трип, който беше излязъл за да купи още чипс и бира.
Чухте ли какво се е случило? Задигнали са някакъв лаптоп с ценна информация от местната мафия и сега всички го търсят.
Нека позная откраднали са го две момичета, които приличат на тях двете.
Трип погледна учудено.
Явно вече сте чули .
Нещо такова. - каза беки и всички отново се засмяха.
Какво ви става.
Явно са ги объркали и са се опитали да вземат куфарчето на Мери. Както се сещаш това не е бил много умен ход.
Определено, тая луда кучка сигурно ги е направила на решето.
Само това ли чу?
Ами колумбийската мафия имала много важна информация на лаптопа.
В този момент мобилния на Чан звънна.
Аало. О-о Ивана как си? Да. Да. Разбирам. Можеш да разчиташ на нас.
Е май току що си намерихме работа. Нашата приятелка Ивана ще ни бъде много признателна, ако намерим куфарчето с лаптопа преди колумбийците.
Значи отиваме на лов за момиченца с лаптоп.
Групата се въоръжи и тръгна да търси въпросните момиченца. Всички се качиха в колата на Чан (Dodge Charger R/T) и потеглиха към града да ги търсят. Те разпитваха познати дали не са виждали момичета отговарящи на описанието, но никой нищо не беше видял. Тогава като изневиделица както си караха из града от към пресечката зад тях се чуха изстрели и прибягаха две момичета гонени от няколко човека с оръжие в ръка.
Явно днес е щастливия ни ден. Дръжте се!
Чан рязко зави и даде газ. Колата показа своя темперамент и наоколо замириса на изгоряла гума. Момичетата и мъжете, които ги гонеха свиха в следващата пресечка. Чан пусна газта и бавно спря до тротоара.
Какво правиш? - каза Беки. - Ще избягат!
Не няма това е задънена улица.
Те слязоха от колата и тръгнаха към момичетата и нападателите им.
Кои по дяволите сте вие?
Беки и Мери се спогледаха.
КАМЪК, НОЖИЦА, ХАРТИЯ!!!!
Аз печеля, аз печеля. - развика се радостно Беки.
Какво по дяволите става тук?
Беки измъкна по няколко остриета от жартиера си и хукна към тях. Те започнаха да стрелят по нея, но тя се отблъсна в стената до нея и отскочи настрани, като същевременно хвърли част от остриетата към тях . Трима от тях паднаха на земята, а тя падна и хвърли към останалите още няколко остриета и отново отскочи настрани. В този момент на изхода на улицата спря пикап и от него слязоха още около десетина човека.
Съжалявам сестричке тези са за мен. - каза Мери и изкара Hell Fire & Holly Light.
Чан и близнаците се скриха зад близкия контейнер за боклук.
Ако ви се живее елате тук! - извика Чан към момичетата.
Те се втурнаха и скочиха зад контейнера при Чан и близнаците.
През това време Беки вече беше приключила и се втурна да помага на Мери, която вече се беше развихрила и Hell Fire & Holly Light сееха смърт у нападателите. Беки профуча покраи Мери и след като извади още остриета продължи да сваля колумбийците един по един.
Вече е чисто. - каза Мери с усмивка на лице и издуха пушекът от дулото на Hell Fire, а след това и от това на Holly Light.
Момичетата излязоха иззад втория контейнер.
Благодаря ви, че ни спасихте. Не знам как да ви се отблагодаря. - каза по-голямата от двете.
Ами-и, какво ще кажеш да ни дадеш лаптопа? - сряза я Мери с усмивка.
Какво? Не може да бъде, всички в този град ли търсят този лаптоп?
Е-е-е повечето. - отговори радостно Чан.
Съжалявам, но не можем да ви го дадем. Животът на брат ни зависи от това да го доставя на хората, които го държат като заложник.
А вашият зависи от това да го дадете на нас сега. - каза Беки.
Е, какво избирате? - попита Мери.
Не бъдете груби момичета. Не им е лесно да вземат подобно решение. - смъмри ги Чан. - Значи държат брат ти като заложник и искат лаптопа, така ли?
Да.
И как се е забъркал брат ти с тях?
Той няма нищо общо с тях. Данте Томас е почтен човек.
Беки, Чан и Мери се засмяха.
Значи вие сте малките сестрички на Данте, а? Познавам Данте от много отдавна и почтен не е точното определение за него. Не казвам, че е лош човек. Дори точно обратното, той е добър приятел.
Значи отиваме да спасяваме Данте от кашите, които е забъркал.
Но дайте първо да извадим харда с информацията. - каза Скип. - В колата имам стар хард, които можем да заменим с истинския.
Охо дошъл си подготвен? Обичам това момче . - каза Мери и го тупна за гърба .
Чакайте малко. Първо ни спасявате, после ни заплашвате, а сега искате да ни помогнете! От къде падате вие бе хора.
От небето! - каза Мери и всички се засмяха. Двете момичета ги гледаха и не можеха да повярват, че това им се случва.
Много ясно, че ще ви помогнем. Данте е твърдо наш човек. Помагал е не веднъж. -каза вече малко по-сериозен Чан.
Така както го гледам целия надупчен тоя пикап май няма да мръдне от тук. Май ще трябва да се натъпчем всички в Доджа. - каза Трип.
Всички се качиха в колата и потеглиха към бърлогата.
Къде отиваме? - запита другото момиче.
Ще се отбием да си взема снайпера.-каза доволно Мери.- Пък и без това е прекалено населено в тази кола. Смятам да ви последвам с мотора си.
Чан се обади по мобилния на Ивана.
Ивана намерихме това, което търсеше.
Това е добре, но внимавайте понеже вече имаме нов играч в играта. Дани Ченг също е по петите на лаптопа.
Това не са особено добри новини. Ще гледаме да не се натъкнем на него.
Пратила съм един от "Ангелите на Смъртта" към бърлогата ви за подкрепление в случай, че разберат, че лаптопа е у вас.
Това е добре, понеже ще трябва да отскочим до едно място, за да помогнем на общ приятел.
Да не искаш да кажеш, че Данте има нещо общо с това?
Нещо такова. Трябва да затварям. - каза Чан и затвори.
Те пристигнаха до бърлогата, а отпред подпрян на моторът си ги чакаше Ейнджъл, един от групата за мокри поръчки на руската мафия.
Ейнджъл – Ангел Петров. Висок с не много дълга черна коса и леко набола брада, винаги облечен в черно и с тъмни очила. Той е бил един от най-добрите агенти на К.Г.Б. . Сега работи за Ивана като част от нейната лична охрана и член на група елитни убийци наречена "Ангелите на смърттА". Той, Ивана и Чан се познават още от времето когато е работел за КГБ и все още се събират от време на време.
Ето това се казва изненада – каза Чан – отдавна не бях виждал това лице. Помислих, че си забравил стария си приятел.
Може ли да се забрави някой като теб. - отвърна му Ейнджъл.
---------------------------------------------------------------
Изображение
Толкова за сега Изображение до тук съм стигнал. :P Според вас струва ли си да продължавам ?
Искам коментари :P Изображение


Последна промяна Azmudar на Вто Авг 19, 2008 3:52 pm, променена общо 1 път


_________________
Изображение

Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2007 11:14 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 12:23 pm
Мнения: 335
Местоположение: valley of the end
давай следващата
историиката е яка :) както се казва "искам ощееееее" :clap: :dancing:_________________
There is no good and evil, there is only power, and those too weak to seek it...
Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2007 11:36 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm
Мнения: 2424
Местоположение: София
Хммм искам още :lol: а сега и ако някой се навие да ти го нарисува :lol:
може да направиш нещо подобно на манга :lol: може да стане яко :P_________________
ИзображениеИзображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 12:01 am 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm
Мнения: 2150
Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Нали особеноп ако взема да го довърша :lol: То т'ва е само началото. Лошото е че в момента т'ва е третата такава история която съм започнал и не ми остава време да се сетя да допиша :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:_________________
Изображение

Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 9:42 am 
Аватар
 
 

Регистриран на: Нед Май 06, 2007 5:13 pm
Мнения: 94
Местоположение: стая403,"Лудница Бяла"
пише се "bloody mary" и "the devil was an angel too" иначе е яко въпреки ,че си пада малко клише но кое по дяволите не е клише....пък и това е няй-якото мацки които се млатят :gunsmile: грррррр- любимото ми :chair: ,продължавай има потенциал_________________
2005 buick royaum 2006 buick rainier cxl
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 2:47 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm
Мнения: 2150
Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Да знам, че Изображение :lol: но ко да са прави неграмотен съм. не съм учил англииски
(Вече уча 15 години (всякви други езици дет не ми се отдават) :lol: )И просто Изображение
:lol: нема оправия за мене :lol:
Изображение

Но все пак Изображение не мислите ли ? :?
Изображение_________________
Изображение

Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 5:01 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Вто Апр 17, 2007 11:44 pm
Мнения: 547
Местоположение: In Adona†el`s Hear†
Още с почването забелязах няколко мънички грешки. Първо - не е "Пустинен орел", а "Desert Eagle". Не можеш да превеждаш такива имена ... иначе хората щяха да се возят в НароднаКола а не Volkswagen. Например.
Другото, което е вадещо душата с памук ... пиши пряка реч ... тиренца ако искаш, дори удевителни - но хората по цял свят пишат пряка реч с тирета, когато някои говори ... това си е правило ...


Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 5:06 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 11:54 am
Мнения: 778
Местоположение: Евтерпия
направо убийствено :balloon: искаме още :wink:


Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 5:35 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Вто Апр 17, 2007 11:44 pm
Мнения: 547
Местоположение: In Adona†el`s Hear†
Океи, момче. Да оставим всички заблуди.
Ще трябва да те разочаровам, но това не струва и времето, което си отделил да го напишеш. Ако мислиш да се занимаваш в бъдеще, вземи си редактор. Обещавам ти, че тои ще има много... ама адски много работа.
Така... откъде да започна.
Първо. Клише. Клише отвсякъде. Историята е някаква плоска. Или поне до момента. Не знам какво си замислил, надявам се да има разгръщане на образите, малко повече описания върху тях. Те не са кукли за бога, живи хора са, даи им малко живот.
Второ.
Цитат:
Тя осиротява само на 12 след като родителите й биват обити пред очите й от местен бос на якуза. Тя оцелява понеже по това време е била при дядо си за уйкенда.

Обясни ми го как става това да си на няколко места едновременно. Не може да Убиват някои пред теб, а ти да си на гости при дядо си. Малко е трудно от физична гледна точка.
Трето. Споменах за пряката реч. Имаш и друг варянт. Можеш да оставяш репликите им в кавички, но така се изразява мисъл. Момче, не превеждаш филм, свален легално или нелегално от нета. Това не са субтитри. Пишеш разказ, роман, есе... каквото и да е. Това е правило. Към тази точка мога да добавя и нещо друго. Когато имаш пряка реч точката не се пише... Пример:
Цитат:
А вашият зависи от това да го дадете на нас сега. - каза Беки.

Трябва да изглежда нещо такова:

- А вашият зависи от това да го дадете на нас сега - каза Беки.

Сега по-ясно ли е?
Четвърто. Амииии... вземи малко да погледнеш речника за някои думи, но ако искаш може да си го спестиш - има редактори за тази цел. Те ще поставят и запетаики вместо теб, малко ще те проклинат, захстото пред "които","която","чиито" и други подобни, амииии... слага се запетаика.
Ако все още искаш да пишеш - съвет: Прочети малко книжки. Ако си чел - пак го направи. И излез от клишетата за малко. Еи така, колкото да подишаме въздух. Все пак гледаш аниме (нали така?) разчупи се ...


Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 6:08 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm
Мнения: 2150
Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Tenshi баце въобще не мисля да се занимавам с това просто когато нямам ко да правя и си драскам :? просто начин да си губя времето :wink:_________________
Изображение

Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 6:28 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Вто Апр 17, 2007 11:44 pm
Мнения: 547
Местоположение: In Adona†el`s Hear†
Още по-добре, след като мислиш за малки изяви, това означава,че може да се концентрираш върху детайлите, който ти писах по-горе.По-малък обем написани думи- по-лесен контрол на грешки.Правилата,които ти написах не важат само за този разказ,предполагам можеш да им намериш приложение и другаде.Не се коси,но наистина те критикувам.


Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 1:49 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm
Мнения: 2150
Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Ааами сега се позачетох в поста си и.....

Да прав си тиренцата нещо липсват. :lol: :lol: :lol: Явно са се загубили по пътя след копи->пейст-а :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: иначе по принцип си ги имаше :roll: :wink:_________________
Изображение

Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 1:54 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Вто Апр 17, 2007 11:44 pm
Мнения: 547
Местоположение: In Adona†el`s Hear†
Ще се радвам ако съм помогнал с нещо. По принцип критиката не е за да те оплюва, а за да те насърчава да напредваш.
А ако смениш някой неща тука ще стане добро разказче ...
Най-важното - ДЕРЗАЙ!!!_________________
Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 3:24 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm
Мнения: 2150
Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Продължаванка:
- Чух, че и Дани Ченг е по петите на нашия лаптоп. - каза Чан
- И аз така разбрах, затова съм тук. - отвърна Ейнджъл.
- Лошия батко е ту-у-ук. - развика се Беки, след което се хвърли върху него и го зграбчи за кръста.
- Ха-ха и аз се радвам да те видя сладур.
- Леко Беки ще го олигавиш целия. - каза с насмешка Мери.
Беки я изгледа злобно и й се изплези, след което се обърна и продължи да се радва на Ейнджъл.
- Нашето приятелче Данте отново се е забъркал в голяма каша. - каза утегчено Чан.
- А кои са тези две сладурани? - попита заинтригувано с лека усмивка Ейнджъл.
- Това са Очарователната му сестричка и нейната приятелка, които по една щастлива случайност те носеха въпросния лаптоп, за който всички говорят ^_^. Проблема е в това, че ако не дадът лаптопа на онези гангстери нашия приятел ще гушне букета. Двамата с Мери знаете какво да правите. Ние ще върнем лаптопа, който Скип вече обработва, а Твърдия диск е на сигурно място и Ивана ще си го получи малко по-късно.
- Ами да се залавяме за работа тогава.
Чан и другите тръгнаха към мястото на срещата, а Ейнджъл остана да изчака Мери, след което и те щяха да ги последват с моторите. По пътя два черни мерцедеса задминаха Ейнджъл и Мери.
- Това не бяха ли момчетата на Дани Ченг? - попита Ейнджъл.
- Да се позабавляваме!! - каза Мери с доволна усмивка. :twisted:
To Be Continued... довечера ^_^_________________
Изображение

Изображение
Offline
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 5:30 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm
Мнения: 2150
Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Продължение ^_^ :
През това времеостаналите вече бяха почти на мястото на срещата.
- Ако стане напечено не се втурвайте към Данте, а просто се наведете и гледайте да се измъкнете невредими. Опитайте се да се скриете зад колата, ние ще се погрижим за него.
- Добре. - съгласи се отчаяно сестрата на Данте.
- Не се безпокой, брат ти е в добри ръце. - опита се да я оспокои Скип.
Колата пристигна на оговореното място. Пуста изоставена каменна кариера. Скип и второто момиче останаха в колата, а останалите излязоха.
- Кои са тези? - попита заинтригуван шефът на бандата която държеше Данте, след като видя, че Чан, Беки и Трип придружаваха момичето.
- ние сме приятели на брат й които просто искаха да се уверят, че лаптопът ще достигне до вас и той ще бъде освободен. Единственото, което трябва да направиш е да освободиш приятеля ми и сестра му и лаптопа ще е изцяло твои.
- Какъв си ти, че ще ми казваш какво да правя!
- На твое място бих го послушал. - каза пребития и вързан Данте - Той е нещо с което не можеш да се справиш.
В този момент двама ступаха Данте за да млъкне, а Чан се хвана отчаяно за главата.
- Как може да си такъв идиот! Твоята голяма уста винаги те забърква в такива каши. Така ли не си взе поука. - започна да го нарежда Чан
- Просто стой и си мълчи. Те си получават лаптопът, ча ние си прибираме теб и всички са щастливи.
- Всъщност той ни дължи малко пари. Абе направо да ви кажа въобще не са малко. И след като лаптопът е вече тук той не ми е нужен. Може би ще е по-добре да го убием, и без това няма да ми върне парите.
- Сделката не беше такава. - заяви ядосано сестра му.
- Е реших да я попроменя.
- Презирам хората, който се отмятат от думата си. - ядоса се Чан - Хайде Трип заминаваме си. Щом така и така ще го убиват ние нямаме причина да им даваме лаптопа!_________________
Изображение

Изображение
Offline
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на: