Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: > Azmudar a.k.a 1ka7a-kun
МнениеПубликувано на: Чет Яну 01, 2009 8:50 pm 
Аватар

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Azmudar написа:
Аз съм Ивайло Димитров (Ивчо) известен още като Иката вие ме познавате и като Азмудар
Роден съм 1985 на 25 Август в гр Айтос.
Живея и отраснах в родния си град.
Бегло описание: Аз съм рус с права коса, не особено висок (175) със сини очи. Не съм особено кораво копеле, тъй де даже направо съм си слабичък :lol: и имам бирено коремче :P (в 6-ти месец ).
Интереси: аниме, манга, коли, АМВ, компютри и други такива лудници :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Уча в: БСУ
Музика: Rock, Metal, Чалга :D

Харесвам: Цици (всякакъв размер, да дори и малки ^_^) :blush: :blush: :blush:
Не харесвам: Хора с голямо самочувствие а без покритие
Любими анимета: Hellsing, G.T.O., DBZ, Love Hina, Black Lagoon. (My top5)
"Недостатъци:" - Мноо са вервайте ми :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ще попитате как аджаба стигнах на т'ва деридже. Еми ето накратко (или може би не чак толкова кратко) какво се случи:
Като малък обичах да гледам уестърни. И реших какво да правя с живота си. Щях да стана каубой. Затова в детската градина се записах да уча английски (за да съм каубой треа да знам английски - не ме питайте т'ва откъде ми се беше набило в главата :roll: ). Имах ме урок , после имах ме втори после преподавателката се разболя и явно умре щот повече не се върна :o
това ме съсипа понеже без учител щеше да е по-трудно да науча английски, е поне така си мислих де :lol: . След това преминах на самоубочение и сам понаучих на английски. Ами :dontknow: к'во да кажа Cartoon Network прави чудеса :lol: :lol: :lol: :lol: . В 4-ти клас избирахме какъв чужд език да изучаваме. Аз естествено реших да запиша английски (както и всички други де :roll: ). Резулатата беше поразителен. - Казаха ни, че няма да учим английски :roll: . В крайна сметка А клас учиха английски, а останалите бехме "олд скуул" и учихме руски :roll:
за пореден път бях прецакан и останах без английския, но за сметка на това научих английски от 20 годишна сексапилна рускиня която почти не знаеше български, а А клас си мислеха, че ще научат нещо от 60 годишната дъртачка дет им преподаваше :lol:
В 8 клас забелязах, че даскалката ми по математика е мноо гадна кучка. В края на срока тя ни го доказа, след като ни заяви, че нарочно ще ни пише по-ниски оценки за да си останем в гимназията. Реших, че ако тя ми преподава още една година ще се самоубия и ще изчезна безследно . Това беше шанса ми . Сетих се, че искам да ставам "cowboy" и реших да осъществя детската си мечта. Резултата - продължих образованието си в ТСС (т'ва в превод ни се искаше да значи Техникум по Секси Стойка, но всъщност означаваше Техникум по Селско Стопанство :? ) "Златна Нива" ( Изображение Егати тъпото име за даскало нали :dull: ) специалност "Фермер". Фермерите стават каубой :D вие не знаете ли :D . Това беше едно от много добрите решения в моя живот. Всички ми викаха да остана в гимназията щот в техникума щяло да е фрашкано с мангали. :mm: В карйна сметка имахме само едно цигане в класа (и то беше егати цигането. Баш бая си беше двуметров циганин ми :D . Деба и двуметровия му мангал бехме родени на една дата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) и около 6-7 турчека. всички останали си бяхме българи. В гимназията стария ми клас се беше разпаднал бяха останали само 2 момчета и 3 момичета, и те бяха единствените българи в класа :lol: :lol: :lol: Насрах се да ги базикам :twisted:
В Техникума всички даскали беха изперкали :? е то това се и очакваше де :lol: :lol: :lol: :lol:
За класна ни се падна най-злата математичка в целия технимук на която всички галено викаха "Кобрата" :D . Жената наистина мязаше на кобра в главата :lol: :lol: :lol:
както и да е даскалите обираха точките с простотия и беше голямо шоу.
втората главна причина да влязав техникума беше шофьорската книжка :twisted: кой би отказал шофьорски курс на 3 пъти по-ниска цена :mm:
С течение на времето обаче реших че да си каубой не е интересно, особенно ако се налага да мериш температурата на крава :roll:
след като завърших дълго време се чудих к'во да уча накрая седнах изгледах 2 пъти филма "Хакери" и реших да стана.....
Компютърен инжинер? --- ММммммм НЕ :lol: :lol: :lol:
Агроном. :D питайте ме не мога да ви кажа защо. Мисля, че главно се водих от това, че лозаро - градинарите гледат лозя, a от тях се прави вино. Където е алкохола и аз съм там ^_^
Реших, че Аграрния в Пловдив е правилния избор . за по удобно реших да си пратя документите от Бургас за да не се разкарвам чак до пловдив. Да ама в Бс им бяха свършили бланките и номера не стана :?
Както и да е на изпита в пловдив изкарах 4 и 25 :) - Не ме взеха :(
Явно не имбях симпатиче или просто беше поради факта че кандидатствах само за една специалност :roll: и понеже моя хитър дядо ми беше казал че така и така сме в Бс трябва да се запиша и на СТОП-Тест с БСУ един ден след изпита в Пловдив се явих и на стоп-тест в свободния. :?
И каква стана тя накрая :o :o :o :? сега съм компютърен инженер (почти де 4 курс 2-ри семестър КСТ съм :D ), който същевременно е и професионален Тракторист 8) който продаваше пъпеши (кауни - да преведа на хасковлии и харманлийци :lol: :lol: :lol: :lol: )на пазара. :mm:
Т'ва може би е защото гледах филма "Хакери" преди да кандидатствам :mm:
Както виждате явно живота ми се управлява от киното. :hmm: Дали да не стана актьор. =))

Ако имате некви въпроси пътайте. Драснете едно pm или може да ме намерите в skype "1ka7a - Ecchi - kun ^_^"
Дами да ви предупредя предварително, че съм скучен, студен, дърт, глупав, и отегчителен човек без никакво възпитание и култура. :? не, че не харесвам жени просто те не ме харесват :? или поне с такова впечатление са ме оставили де =)) =))
Е иначе ако има желаещи обадете ми се чакам ви ;)
:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
МалкУ от My Art:
8) 1
8) 2
8) 3
- - - - - -
Форумно Лексиконче ^_^
Галерията
Дейли Галееията
My AnimeList ^_^
Last.FM ^_^
- - -
Изображение
- - -

Мисля, че с т'ва се изчерпва представянето ми за сега :o :?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Посли по'йчи ^_^

Последна промяна Azmudar на Сря Май 29, 2013 5:53 pm, променена общо 7 пъти

Изображение
 Профил  

Заглавие: Re: > Azmudar a.k.a 1ka7a-kun
МнениеПубликувано на: Чет Яну 01, 2009 9:24 pm 
Аватар

E човек... още откакто прочетох това:

Цитат:
С течение на времето обаче реших че да си каубой не е интересно, особенно ако се налага да мериш температурата на крава :roll:
след като завърших дълго време се чудих к'во да уча накрая седнах изгледах 2 пъти филма "Хакери" и реших да стана.....
Компютърен инжинер? --- ММммммм НЕ :lol: :lol: :lol:
Агроном. :D

И ми стана ясно... :lol: :lol:

Дебил... уви съм го виждал само веднъж и после ми го взеха да си говорят за фотография :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2009 7:33 pm 
Аватар

ееее ни въ е беше срам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: накарахте ме да направя цел цитат, а можеше просто да штракнете в/ху подписа :roll: :lol: :lol: :lol:
Ако има нещо което ви интересува, а не съм споменал питайте ^_^

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2009 7:39 pm 
Аватар
Souten no mukou

Супер секси-чибииииииииииииииииииииии~ Супер свеж човек, по-готин на живо от колкото в форума ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2009 7:41 pm 
Аватар

Azmudar написа:

ИМААААААААШ ЛИИИИ СИИИИИ ГААААААДЖЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?

Изображение
=))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2009 7:49 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Най-яките сини очи във форума :shhh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 13, 2009 9:13 am 
Аватар

snookie написа:
Azmudar написа:

ИМААААААААШ ЛИИИИ СИИИИИ ГААААААДЖЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?

Изображение
=))

Изображение

всъщност.... Изображение НЙеее~ Изображение избяга :confused: :doh:
Изображение после счупих едно огледало и жените ни мъ харесват сига :?
Едит: то не, че преди ме харесваха ама карай :roll: ся вече не съм и биши :doh: спукана ми е работата :?

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 13, 2009 12:04 pm 
Аватар

Вуйчо рулззз~ :rocknroll: и наистина....OH THOSE BLUE EYES MAAAN :shock: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :love:

МнениеПубликувано на: Вто Яну 13, 2009 11:50 pm 
Аватар

Дъ мост яко чаве с сини очи!

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 3:51 am 
Аватар

Готин човек и много весел,чаай и аз да спомена сините очи,че да не остана по-назад <3 :mrgreen:

И на него му е простено,че е голям перв. :lol:

The Resistance
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 4:09 am 
Аватар
Цар Алко

Слуша псайкаделик чалга. :king: :rocknroll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 9:29 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Изображение <- това изкава доста думи, с които бих се съгласил и даже би трябвало да съвпадат и с мнението ми :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 7:37 pm 
Аватар

Като цяло мнението ми за него е като това за Марто и Блиид :3
Мога да добавя само, че той ме запали по Maximum the Hormone. Веднъж в Спам-а пусна някакъв техел лайв /май беше на What's up people/ и аз да се направя на голям разбирач им изтеглих някаква песен от Дата-та. Песента беше Zetsubou Billy, избрана аради това zetsubou в името, и веднага каах: "Песента е добра, ама Zetsubou Billy е по-арна XD"
.. та това XD

Фани ♥
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 03, 2009 5:50 pm 
Аватар

Цитат:

NooOOooOOoooOO~ why chalga ... whyyyyy ?!?!? :( :( :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 04, 2009 10:28 am 
Аватар

Karibdus написа:
Цитат:

NooOOooOOoooOO~ why chalga ... whyyyyy ?!?!? :( :( :(

НЯмам в предвид такава чалга която въртят по "Планета"-та :roll:

Аз ти говоря за дърта мазна чалга от времето котаго бях малчоган и всеки ден бях със скъсани дънки играейки с в купища прах.

и да не става въпрос за тази цигания дето ся я пускат определено!!!1 :doh: :doh: :doh:

аз ти говоря за "Радка Пиратка" ; "Тигре, тигре" ; "Селската Бяня" и така нататък. Тях ги свързвам с добри спомени от детството си :ok: :peace:
И не вярвам, че ти е известно, но Радо Шишарката макар и да пее Тигре Тигре, Шопската салата и т.н. по принцип слуша Хард рок и дори Метъл :wink:
:shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh:

Изображение
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]