|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 5:22 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Shigofumi или Kurenai... ще се решава май по-късно, сложна дилема .
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Вто Яну 06, 2009 6:47 pm |
|
faye |
|
|
|
Skip Beat или Wolf and Spice, Earl and fairy.... първите две (засега) не пасват много на исканите жанрове Как да е избирам бишитата и явната романтика
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Сря Яну 07, 2009 6:54 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Истината е, че от изброените само 4 са с основни жанрове драма и романтика Голяма дилема беше, защото ги съкратих набързо и то не остана нищо XD /де да беше ef~ тук ://// Избрах True Tears, кокошки ли, крави ли... тъпо ли е, банално ли е... това ми е избора. We're talking about real drama here. (наистина исках да дам вот на Куренай за някоя категория, но то беше странен микс... )
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 3:57 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Hakushaku To Yousei =D
..въпреки,че и Skip Beat много го харесвам...а ВК като че ли наистина не е за тук оО
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|