|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Akane-Iro ni Somaru Saka (Есен 2008) Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:09 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: Akane-Iro ni Somaru Saka, あかね色に染まる坂 Вид: Телевизионен сериал Брой епизоди: 12+1 Времева рамка: 02.10.2008 до 19.12.2008 Жанр: Комедия, Романтика, Сейнен Производство: TNK Сюжет: За да защити Yuuhi Katagiri, Junichi Nagase е принуден да я целуне. Неразбирайки какво е станало, тя почва да му крещи, незнаеки, че баща й вече е уредил тя да се омъжи за Junichi.
Последна промяна dadaadda на Сря Дек 31, 2008 10:58 am, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 8:43 pm |
|
Rampage |
|
|
|
тва не изглежда зле когато имам време ще го гледам определено
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 15, 2008 11:08 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Правено е доколкото си спомням по игра, трейлърчето не беше лошо особено за феновете на уч. романси, ех 15ти септември...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 2:47 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
FFs....so not...сериозно,то се зарина от романси. :<
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 8:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
По-голяма глупост за тази година не бях гледал, за малко да ми върне вечерята . Анимето си е на ваш риск.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 8:58 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
най епичната сцена беше карате движенията с ръце в началото на серията
умрях си от смях
е*а ти простотията
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 9:09 pm |
|
Lenalee-chan |
|
|
|
Поредната романтична простотия , която ще гледам
btw сестрата на тоя по ме кефи от колкото годеницата му ^^"
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 11:35 pm |
|
vivianne |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Иии много сладко анименце се очертава ^^ Дано да става още по-интересно, не искам да пропилеят хубавата историйка .
Пълно е с клишета, ноо няма значение, ще се гледа .
Off/ Заклета романтичка deesu
Последна промяна vivianne на Пон Ное 17, 2008 12:50 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 3:21 am |
|
Pres |
|
|
|
Lenalee-chan написа: btw сестрата на тоя по ме кефи от колкото годеницата му ^^"
нее :/
анимето си е ... добър фон докато няма какво да правиш ^^ не е чак толкова зле, просто поредната безинтересна романтична история~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 2:44 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Цитати от ANN:
Цитат: The completely mailed-in music score and theme songs add the final touch to this feat of mediocrity, which isn't completely offensively bad—it's just so lacking in creative qualities that you have to ask yourself why anyone would feel like watching past Episode 1. I know I'm not. Цитат: To be fair, the series could be worse. Director Keitaro Motonaga is no stranger to the adaptation of bishoujo games, and while that doesn't mean much in terms of overall quality—both Yumeria and ToHeart were pretty awful—it does mean that he knows enough to give Junichi the personality necessary to avoid becoming Generic Dating Sim Guy, and to fill the screen with lots of sparkly bishoujo goodness. It's just too bad it didn't prepare him for the task of creating something that actually entertains. Little of the characters’ behavior makes sense, effectively destroying any chance at emotional gravity, and the humor is baffling in its limp unfunniness. Цитат: Erotic games are not generally known for their scintillating storylines or artistic inspiration, after all, and purging all traces of sexual content, as this anime does, just leaves its pathetic excuse for a plot embarrassingly exposed. И любимият ми: Цитат: Suitable for the anime fan in need of background noise while doing chores around the house.
Дори само заради това не мога да не изгледам поне един-два епизода, та да видя наистина ли е толкова зле.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|