|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kannagi (Есен 2008) Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:42 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Загалвие: Kannagi かんなぎ Crazy Shrine Maidens Вид: Епизоди: Времева рамка: Жанр: Комедия, Романтика, Фантастика Производство: ANN написа: An art student named Jin Mikuriya carves a statue from the wood of the Kannagi tree only to have the statue come to life in the form of a goddess, who has now taken over the statue. He and "Nagi" work together to destroy the impurities that are gathering in the town.
Последна промяна dadaadda на Нед Окт 05, 2008 5:37 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:49 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Не че нещо , но лолитата не ми вдъхват доверие XD
Богиня + обикновено момче = комични ситуации , романс и малко драма за привкус това мисля някъде съм го гледала и преди , но да кажем ,че ще го гледам отново
Постерът зарибява ~ ще му хвърля един поглед ( след като погледна другите 10 заглавия , които ще следя ) , но нямам някакви свръх очаквания за това
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:51 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Арта от постера е страшно примамлив и съблазнителен, за разлика от историята .
Ама айде, ще му видя поне първи епизод
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 12:48 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
crazy_little_crow написа: но лолитата не ми вдъхват доверие XD
На мен пък ми вдъхват, голяаамо доверие . Просто няма да го пропусна това анименце за нищо на света ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 9:42 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Лелее, каква приятна изненада ^^ Не знаех че мангата ще става аниме(това показва колко следя аниме света напоследък ) ще го гледам 100% В първи епизод всичко беше на ниво, точно като в мангата, обаче от това аниме(и манга) не очаквам нещо повече от "на ниво"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|