|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: H2O ~Footprints in The Sand~ (зима 2008) Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 6:08 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: H2O: Footprints in the Sand Официално Заглавие: H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~ Вид: Телевизионен сериал, 12 епизода Година: 04.01.2008 до 21.03.2008 Жанрове: Драма, Комедия, Романтика, Училищен живот Производител: ZEXCS
Takuma Hirose е сляпо(по незнайни причини) младо момче. Заради внезапната смърт на майка му той става много необщителен и самотен, поради което с баща му се изнасят от града и отиват в провинцията, където Takuma е приет в ново училище. В новото училище той се среша с няколко момичете, въпреки, че само с 3 се опознава по-добре.Info @ AniDBВръзки (Аниме)
Последна промяна dadaadda на Съб Мар 08, 2008 9:49 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 9:00 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Mystery, Violence, Angst... sw33t
Странно колко много елементи се среща още от началото.
И въпреки това, не ми хареса първи епизод, надявам се да се издигне в окото ми с историята край Отоха :Р /много ми допадна сцената, в която тя се срещна с Хиросе близо до у-юето и той я видя/. Но някак си не успях да усетя H2o-то в края ^^'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 12:53 pm |
|
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Ми не беше кой знае какво, даже никак. Но не е пък и чак толкова зле. Като за първи епизод що годе бива. В началото като ония двамата я бяха хванали да бият онова момиче, е те такъв побой над момиче от мъже не съм виждал Та, ако не за друго поне заради това ще го догледам Пък и арта е на ниво
Ще чакам 2-3(4) епизод и да се надявам, че няма да ме откаже...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 12:59 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Любопитно , след подобен коментар от Саян няма начин да не се гледа/следи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 9:35 pm |
|
Shikamaru_Nara |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:56 pm Мнения: 129 Местоположение: In a World Whit Angels!
|
Kudrokoska написа: Е като изключим, че и аз бях отвратена от момента с боя >< , който даже и не разбрах защо беше >< другото беше добре ^^ Много момичета, едно момче в главната роля.. точно както ги обичам Впечатление ми направи, че прогледна още от първия епизод.. ама май ще е само временно.. тая духчето нали каза, че дара и бил временен поради ограничените и сили И интересно какъв спешъл уан е ^^ кой знае в каква каша ще го забъркат горкото дете, отишло там да търси спокойствие xD
х2 Нз и аз съм така !
доколкото до проглеждането не съм сиг че ще е времено ма ша видим
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 11:55 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз пък нещо не се радвам на пантсутата примесени с драма... По-добре е да изберат едно от двете. Нека да минат още 2-3 епизода и аз тогава ще решавам, но засега май ще го гледам.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 11, 2008 7:55 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Добре, аз май изпуснах едно 4-5 епизода, в които всички наоколо да забелязват, че пича ИЗВЕДНЪЖ ПРОГЛЕДНА?!?!! В единия момент ходи с бастунче и бара къдет не трябва, в следващия момент всички се държат все едно никога не бил сляп ?? Какво изпуснах :-О ? Да не би да има някакъв бонус еп или омаке между 1ви и 2ри.. или в 1ви накрая има некво продължение??
Впрочем ще се радвам в 3ти еп най-сетне да се разбере и причината за изхвърлянето на гл. героиня. Яко ме дразнят такива моменти... същото като в хигураши... не бе не му казвайте, за кво му е да знае истината, по-добре да я разбере сам и да ви намрази, деа тъпите овце х((( мн мразя като стане така в някое аниме. Ситуациите тип "НЕ, това не го прави никога!!!" - що "Просто не трябва!!!!" -а? "НЕДЕЙ!!!" -whah teh fork.... *отива и го прави* <<<естествено..... бати тъпото...ако го проточат много тоя момент може да ме откажат..
Иначе браво на фъшката, макар, че яко се бави си проявява чувство за common sense... Докъто момичетата в анимето са добре възпитани овце... Само малко ме притесни тука една зупа-изцепка... xDDD
like... ok, се ено не съм видял XD...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 19, 2008 11:57 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Не бря, това горе беше ирония, следи ми мисълта
Та 3ти ... главното геройче, макар и некво леко дразнещо бавно, показва доста волеви прогрес. И все пак мн дразнещо бавно ~_~ Сигурен съм, че може и по-бързо, с такъв чичо >_>' И епизода хич не ми хареса как свърши, някво глупаво беше =/ А да, и поправка от горния пост - не само момичетата са добре възпитани овце, цялото село са добре възпитани овце Мислех, че причината ще е някаква по-основателна, но тя е традиционно идиотска и показва плиткоумието на хората ^^
Но виж, след епизода се изкефих... или по-точно се изхилих...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 2:00 am |
Zung |
|
|
|
Лично според мен анимето има достатъчно пУтенциал да се развие като един драматичен еччи-харем в по-добрия вариант ще видим и щастлив край, но ако е драматичен това не значи, че няма пак да му се изкефя.
Лично мен 3-я епизод ме изненеда, защото смятах, че тук нещата ще се развият като в Myself, Yourself т.е. ще развиват отношенията между героите като развръзката и голямата драма ще я оставят за накраят, но ето, че ни показаха малка част от причината защо всички ненавиждат "Everyone can go f*ck themselves"-girl
Това как пича изведнъж прогледна и на мен не ми стана ясно - явно тази фея, която се появава и изчезва от време на време му е помогнала по някакъв начин, който тепърва ще се разяснява. Относно любовния триъгълник, който се заражда съм доволен, че още в 3 серия има налазване
Арт-а на анимето е красив и приятен, героите са добре нарисувани. Относно самите герои обаче няма голяма доза иновация: пичът, който ще оправя положението, мацката, която ще я спасяват, мацката, която ще иска да открадне пича, училищната принцеса, "лошия" и консерватитен дядо - глава на семейството. Това, което ми прави впечатление поне от 3-я епизод е фактът, че конфликт назрява заради някакъв вид социална йерархия, което на мен лично ми е интересно как ще се развие.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|