|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2008] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Чет Яну 15, 2009 11:12 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
XBlade, Fairy Tail или Bakuman. Другите също са добри, май няма да гласувам или ще изчакам малко преди последния срок. Просто да видя накъде ще тръгнат мангите.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2008] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 6:01 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Bakuman Fairy Tail Monster Hunter Orage Вот за ФТ, че другите не знам дали ще се развият по-добре
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2008] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Съб Яну 17, 2009 12:54 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Fairy Tale определено. Псайрен е откровено казано ТЪП.Или поне ми дотъпя твърде много след като пропиляха потенцияла който мангата имаше. Бакумен - не ми допадна особено. Блейз драйвър също. Хблейд не е лоша, но не ме завлече така като фери тейъла. Афлейм Инферно не съм я чел, но не ми е хващала окото./ Adventure / Ecchi / Shounen / Не мерси. Коуд Брейкър - почнах я стана ми безинтересна и твърде клиширана и я дропнах. Куро шитсуджи - неееееееее... Monster Hunter Orage - предпочитам фери теъйл пред нея. Nurarihyon no Mago - Можеше и доста по-добре.Макар ,че не е чак толкова лошо. Oresama Teacher - Шоджо?Аааааааа такива ги не играем... Pandora Hearts - не съм я чел признавам без бой. Като цяло Хблейд или Фери Тейъл , но маговете бият.
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2008] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 2:57 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Nurarihyon no Mago, Bakuman или Blazer drive hm...ще гласувам по-нататъка оттука единствено Псирен ми се видя overrated заедно с Приказката Code breaker i monster hunter, оресама и хартс не съм ги чела, но не вярвам да ми изместят особено избора... и все пак, най-вероятно е да изберем Nurarihyon no Mago, но ще видим... тук фенбойщината е голяма, а не искам Псирен или приказка да спечелят >.<
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2008] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 7:38 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Deadman Wonderland...
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2008] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Вто Фев 17, 2009 9:37 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Ех, Nurarihyon no Mago е без гласове, а се оказа много готина манга. Вече гласувах, обаче, какво да се прави П.П. Ама аз не съм бил гласувал . Лелеее, одъртяхме, ей... не помним като едно време . Nurarihyon с един глас повече
Последна промяна Nocturno на Чет Фев 19, 2009 9:44 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|