Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Code Breaker
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 12:42 am 
Аватар

Невидях да има такава тема, търсачката също нищо не намери...

CaBa написа:
Изображение
Брой томове : 1+ чаптъра
Статус : Ongoing
Година : 2008
Жанр : Action / Martrial Arts / Shounen / Supernatural
Сериализирана в : Weekly Shonen Magazine (Kodansha)
Мангака : KAMIJYO Akimine

Sakurakouji Sakura е доста популярна сред новите ученици (а.к.а. „зайци”), но повечето не знаят истинската и личност, прави повечко мъжки неща, доста добра в бойните изкуства. Тя отхвърля всички предложения за среща и не се интересува от момчета. Един ден тя случайно вижда пожар в парка от автобуса, но е малко по-различно от обикновен пожар. Там тя вижда момче, както и хора горящи от син огън. На другият ден тя отива да провери мястото на инцидента, но се оказва, че няма жертви. По-късно се оказва, че момчето което е видяла е новият ученик в класа й Ogami. Тя е сигурна, че това е момчето и решава да го разкрие, но не успява (но за сметка на това, всички вече мислят, че тя го харесва). На следващият ден в парка, тя се забърква в неприятности с едни гангстери, но тогава се появява Ogami. Воден от мотото си „Око за око, зъб за зъб, зло за зло” със неизвестна сила, което му позволява да създава син пламък с лявата си ръка, той започва да изпепелява гангстерите.

Link @AnimeS

Е, какво мислите. Засега доста стандартно ми се вижда, но когато вкарат и отсаналите code breakers мися че ще стане по-интересно :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 1:02 am 
Аватар
Модератор

Не предполагах, че ще има голям интерес затова не направих тема.
Иначе малко ми е скучна мангата, очаквах повече, но и това е добре за сега.
Арта е добър, както се и предполагаше. Първите чаптъри са доста дългички и е предимно приказки, което е една от причините да ми стане скучно :> (ако има още 2-3 такива чаптъра яко ще ми затъпее). И противниците бяха супер елементарни до момента. Да видим как автора ще измисли битките по-нататък, че само трябва да ги докосни и край...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 2:28 am 
Аватар

С тия противници и това разтягане ми напомня доста на Shaman King, в началото беше същото само че с други герои и сили...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 1:29 pm 

последния чаптър свърши много интересно.. как тоя разправя, че неможе да изгори момичето.. доста ми е чудно защо ли? : ) дано да не е заради това, че тя е добра е не е "траш" : D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 1:42 pm 
Аватар

Е,не е честно аз исках да направя тема за Code Breaker,само изчаквах поне още 2 чаптъра да излязат!Иначе мангата ми грабна вниманието,може и повечето време да говорят,но се надявам в следващият чаптър да се развие малко повече действие,но то повечето добри манги започват с безинтересно начало.Очаквам много от тази манга. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 3:13 pm 
Аватар

Еми...става. Ще изчакам да видя как ще се завъртят нещата нататък, защото наистина е малко тъпо - докато ги докосне и край. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:08 pm 
Аватар

Артът е изключително приятен, което е голям плюс за мен.
Историята има потенциал,но трябва мааалко повече действие и по-малко приказки. Макар мен лично страшно много да ме изкефи Рей как безмилостно ги изпържи онези първите... :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 8:39 pm 
Аватар

Мангата е приятна и факта че излиза седмично ме накара да се заинтересувам по-сериозно от нея.Героите са добре направени и факта че главната ни героиня е експерт по Бойни изкуства ми напомня за първото творение на автора.Колкото до историята,която е още в началото и тече с едно добро темпо и нито се прибързва нито се избързва(и ти се налага да четеш главата отново за да осмислиш повечето неща) нито се бави прекалено много (и една битка трае по 30 чаптъра примерно).Има доста неща,които тепърва предстой да бъдат изеснени.Истинско развитие в мангата очаквам след 6- та глава

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 6:26 pm 
Аватар

Ей тоя чаптър вече заслужава коментиране! Това хентай лоли дет се показа много весело, дано нататъка се показва повече! :lol: А и този втория брейкър дет се показа, явно ще става интересно. :D
п.с. Абе как ще храниш кучето с лук веееееееееее!!! :hotl: :hotl: :hotl: :hotl:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2008 2:12 pm 
Аватар

еххх...очаквах нещо повече от 8ми чаптър.Надявам се в следващия да се развие действието,иначе може и да се откажа от мангата :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 5:14 pm 
Аватар

И така появи се малкото чаве на главния лошко до момента...Колкото и трогателно да е усещам как и то ще гори в сини пламъци от ръцете на нашия човек,макар че шанса Сакура да се опита да му попречи е доста голям...Виш са як ще е номера ако Токи (или както там се казва втория брейкър) я запрати с количката през прозореца :lol: :lol: .Ии така чакам следващата глава.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 10:08 pm 
Аватар

Брей, брей, скоро ми попадна заглавието и се зачетох. Честно казано не е нещо велико, но пък не мога да кажа и че не е интересно. Средна работа. Очаквам да става още по- заплетено, дано не се разочаровам. Арта поне е радващ окото. ^-^
Бтв, Сакура ме дразни с нейните приказки за "съд на лошите" т.т' Твъъ~рде наивна за вкуса ми. То, всяка история си има по един такъв герой, с който в последствие се свиква... :roll:
Сега чакам следващия чаптър. Дано наистина историята да се развие. ^-^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 9:42 pm 
Аватар

Fightooo yesh~

За моя най-голяма радост се очертават няколко доста интересни битки (Всъщност първите БИТКИ в истинският смисъл на думата).Героите са ни в лоша ситуация макар и новият Брейкър да се притече на помощ.Огами е без сили,катана и противникът му освен шини има и доста странни умения.Другото интересно ми е точно какви са уменията на новият брейкър..Вярно че ми изглежда на пич но не вярвам да може само да създава въжета :lol:

Едит - Новата глава беше ударна.Битката беше адски добре направена,а леката промята в характера на Рей може да се каже че ме изненада.И макар че Сакура се хвърли в пламъците, смятам че няма да умре...за жалсот..

Заглавие: Re: Code Breaker
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 13, 2009 4:32 am 

А стига бе .. пречукаха някой те така ..

Заглавие: Re: Code Breaker
МнениеПубликувано на: Вто Дек 22, 2009 2:14 pm 
Аватар

http://www.megaupload.com/?d=2H955Q02

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]