|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Code Breaker ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 12:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Невидях да има такава тема, търсачката също нищо не намери... CaBa написа: ![Изображение](http://img440.imageshack.us/img440/8571/cbch001pg0405mangaddictnk6.jpg) Брой томове : 1+ чаптъра Статус : Ongoing Година : 2008 Жанр : Action / Martrial Arts / Shounen / Supernatural Сериализирана в : Weekly Shonen Magazine (Kodansha) Мангака : KAMIJYO Akimine Sakurakouji Sakura е доста популярна сред новите ученици (а.к.а. „зайци”), но повечето не знаят истинската и личност, прави повечко мъжки неща, доста добра в бойните изкуства. Тя отхвърля всички предложения за среща и не се интересува от момчета. Един ден тя случайно вижда пожар в парка от автобуса, но е малко по-различно от обикновен пожар. Там тя вижда момче, както и хора горящи от син огън. На другият ден тя отива да провери мястото на инцидента, но се оказва, че няма жертви. По-късно се оказва, че момчето което е видяла е новият ученик в класа й Ogami. Тя е сигурна, че това е момчето и решава да го разкрие, но не успява (но за сметка на това, всички вече мислят, че тя го харесва). На следващият ден в парка, тя се забърква в неприятности с едни гангстери, но тогава се появява Ogami. Воден от мотото си „Око за око, зъб за зъб, зло за зло” със неизвестна сила, което му позволява да създава син пламък с лявата си ръка, той започва да изпепелява гангстерите. Link @AnimeS Е, какво мислите. Засега доста стандартно ми се вижда, но когато вкарат и отсаналите code breakers мися че ще стане по-интересно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 1:29 pm |
saikyounosenshi |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 1:43 pm Мнения: 216 Местоположение: Welcome to "No Hope" land...
|
последния чаптър свърши много интересно.. как тоя разправя, че неможе да изгори момичето.. доста ми е чудно защо ли? : ) дано да не е заради това, че тя е добра е не е "траш" : D
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 6:08 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Артът е изключително приятен, което е голям плюс за мен.
Историята има потенциал,но трябва мааалко повече действие и по-малко приказки. Макар мен лично страшно много да ме изкефи Рей как безмилостно ги изпържи онези първите...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 10:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18377_1236520568.jpg) |
Kiava |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Брей, брей, скоро ми попадна заглавието и се зачетох. Честно казано не е нещо велико, но пък не мога да кажа и че не е интересно. Средна работа. Очаквам да става още по- заплетено, дано не се разочаровам. Арта поне е радващ окото. ^-^
Бтв, Сакура ме дразни с нейните приказки за "съд на лошите" т.т' Твъъ~рде наивна за вкуса ми. То, всяка история си има по един такъв герой, с който в последствие се свиква...
Сега чакам следващия чаптър. Дано наистина историята да се развие. ^-^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Code Breaker ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 13, 2009 4:32 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
А стига бе .. пречукаха някой те така ..
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|