|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Psyren Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 6:59 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Psyren Брой томове : 5+ чаптъра Статус : Ongoing Година : 2007 Жарн : School Life / Shounen / Supernatural Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha) Мангака : IWASHIRO Toshiaki Линкове: Тук Автор на ревюто: CaBa
Ageha – проблемен ученик, често се въвлича в проблеми, който ще изпълни всяка задача за 10,000 йени. Един ден той намира телефонна карта на която пише “Psyren”. На следващия ден той намира портфейла на една негова съученичка, и случайно забелязва, че и тя има такава карта, след което момичето изчезва. Той разбира за слух който се носи, за изчезналите хора по целия свят в последно време, за тайно общество на име Psyren и че единствения начин да се свържат с Psyren, е чрез картата. Той решава да се обади и в крайна сметка се оказва в света на Psyren. Тук започва неговото приключение. _____________________ SHOUNEN manga в целият смисъл на думата. Вкарват ни в действието за 3 чапа и в 5тия вече нашия пич защитава и избива. Е такива манги харесвам май, ***** му..!! Та.... [SPOILER COMMENTS... ко не сте чели де...]Атмосферата е доста приемлива, някак те завърта така, че не ти и пука за обяснения около паранормалното в мангата. Просто се озоваваш там, в новият свят, и без много въпроси - оцеляваш. Доста бързо излязоха, но 100% това е било просто 1во ниво, ако действително някой го прави на "игра", а "игра" е доста популярен сценарии в днешно време май, из шонен мангите... Хареса ми как побойниците си контактуват, героите са си сравнително изградени, тоест ще има само надграждания и флашове, няма да се мотаме с паникьосани дечица. Само интересно от къде момичето ще знае за всичките тия техники, за шарпване на мозъка и прочее, освен ако не е минала няколко нива =/ А да мине няколко нива и да е в такова състояние на толкова лесно ниво, направо ужас. Тоя който ги вкара в играта , ястреб ли е къв е -едва ли е човек. А и не ми се вярва Токио да изглежда така след 25 години, но ако деиствително е скрийншот от бъдещето, който те не могат да променят, много ще ме зарадва. За 5 телета няма какво повече да разтягам локуми, и все пак предпочитам да я започнем и следим от самото начало, а не да я заобсъждаме от средата нагоре..
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 7:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мангата засега е добра, това очилатото пиче явно е доста информирано. Сигурно е загубила някой близък човек в "играта" и от тогава яко е тренирала и изчела куп книги по този въпрос. Ageha изяде тупаници от насекомото-човек, но не ми се мисли сестра му как ще го смачка от бой като се прибере у тях(все пак беше наказан). Мангата е обещаваща и сигурен съм, че доста нови герои ще се появят, да видим нашите двамцата и онзи файтъра-хулиган как ще се ъпгрейднат за следващите. Бая често май ще им се налага да получават обаждане от непознат номер .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 12:37 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Мангата още от първия чаптър се видя, че има потенциал. Също както и предната му манга, която жалко не е допреведена още. След последния чаптър вече малко ми замяза на Gantz :>. Но да видим тук как ще се развие действието, но доста вероятно е точно да трябва да променят бъдещето.
Инъче единствения минус за сега (ако може да се нарече минус на този етап от мангата), е това, че бяха крекалено кратки битките, но това е нормално, все пак сега започва.
И тая още ми е чудно, защо беше толкова зле, при положение, че показа доста добри умения. Може би преумора ако е от доста време там (все още незнаем дали времето изминало там е, също толкова изминало и в реалния свят)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 12:50 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами мацката няколко дни се е била наред с друга група и явно е била доста изморена когато се е появил Ageha. Сега да си починат 2-3 дни(нашия да бъде намлян от кака си) и да се започне спасяването на бъдещето .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 12:10 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Възможно е, тя все заета с няква работа, като и гледам натурата не вярвам да прави бургери . Познай на ква тренировка ще го подложи .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 7:35 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Еех, пичката от мотора не е сестрата на Ageha , карай поне се оказа някаква яка мацка. Да видим кога ще започнат тренировките, явно на Amamiya силата и е телепатия.
Последна промяна spiralkinda на Нед Фев 10, 2008 8:12 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 4:15 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Аххх, как няма да е сестра му, а бях толкова сигурен . Но нашия трябва да я запознае със сестра си, ще си допаднат 100% :>
Онова с млякото ме разби . Имах чувството, че чета пародия няква :>
Тоя меч, може да е направен от тея Пси ли кво беше дето си активираха. Още не се знае какъв ще е основния начин на бой. Дали тупалки, или само някви Пси сили, или смесица, и като цяло какви ще са тея пси сили.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 12, 2008 12:54 am |
Hajutze |
|
|
|
да беха праснали още 2-3 страници на 9тия чаптър да не си играя да чакам са =/
тва с нарутото некъв мангизъм ли е в тоя форум =/
Последна промяна Hajutze на Вто Фев 12, 2008 7:49 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 12, 2008 10:41 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
О не, Naruto феновете се прехвърлят на тази, по- добра, манга
Как да направят още 2-3 страници? 19 е перфектно число за страници на манга, а и мангаката също е човек
Историята взе да става по- интересна. Предполагам нашият ще се специализира в hand-to-hand бой. Просто защото така е по- яко
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|