Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Psyren
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 6:59 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Изображение
    Заглавие: Psyren
    Брой томове : 5+ чаптъра
    Статус : Ongoing
    Година : 2007
    Жарн : School Life / Shounen / Supernatural
    Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha)
    Мангака : IWASHIRO Toshiaki
    Линкове: Тук
    Автор на ревюто: CaBa

Ageha – проблемен ученик, често се въвлича в проблеми, който ще изпълни всяка задача за 10,000 йени. Един ден той намира телефонна карта на която пише “Psyren”. На следващия ден той намира портфейла на една негова съученичка, и случайно забелязва, че и тя има такава карта, след което момичето изчезва. Той разбира за слух който се носи, за изчезналите хора по целия свят в последно време, за тайно общество на име Psyren и че единствения начин да се свържат с Psyren, е чрез картата. Той решава да се обади и в крайна сметка се оказва в света на Psyren. Тук започва неговото приключение.
Та.... [SPOILER COMMENTS... ко не сте чели де...]Атмосферата е доста приемлива, някак те завърта така, че не ти и пука за обяснения около паранормалното в мангата. Просто се озоваваш там, в новият свят, и без много въпроси - оцеляваш. Доста бързо излязоха, но 100% това е било просто 1во ниво, ако действително някой го прави на "игра", а "игра" е доста популярен сценарии в днешно време май, из шонен мангите... Хареса ми как побойниците си контактуват, героите са си сравнително изградени, тоест ще има само надграждания и флашове, няма да се мотаме с паникьосани дечица. Само интересно от къде момичето ще знае за всичките тия техники, за шарпване на мозъка и прочее, освен ако не е минала няколко нива =/ А да мине няколко нива и да е в такова състояние на толкова лесно ниво, направо ужас.
Тоя който ги вкара в играта , ястреб ли е къв е -едва ли е човек. А и не ми се вярва Токио да изглежда така след 25 години, но ако деиствително е скрийншот от бъдещето, който те не могат да променят, много ще ме зарадва.
За 5 телета няма какво повече да разтягам локуми, и все пак предпочитам да я започнем и следим от самото начало, а не да я заобсъждаме от средата нагоре..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 7:25 pm 
Аватар
Цар Алко

Мангата засега е добра, това очилатото пиче явно е доста информирано. Сигурно е загубила някой близък човек в "играта" и от тогава яко е тренирала и изчела куп книги по този въпрос. Ageha изяде тупаници от насекомото-човек, но не ми се мисли сестра му как ще го смачка от бой като се прибере у тях(все пак беше наказан). Мангата е обещаваща и сигурен съм, че доста нови герои ще се появят, да видим нашите двамцата и онзи файтъра-хулиган как ще се ъпгрейднат за следващите. Бая често май ще им се налага да получават обаждане от непознат номер :drop: :ringring: :hotl: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 7:34 pm 
Аватар

Оле от три седмици , от както сам почнал мангата чакам някои да пусне тема за нея. Та много е яка засега оказа се че са били в бъдещето сега ще видим какво ще стане.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 12:37 am 
Аватар
Модератор

Мангата още от първия чаптър се видя, че има потенциал. Също както и предната му манга, която жалко не е допреведена още. След последния чаптър вече малко ми замяза на Gantz :>. Но да видим тук как ще се развие действието, но доста вероятно е точно да трябва да променят бъдещето.
Инъче единствения минус за сега (ако може да се нарече минус на този етап от мангата), е това, че бяха крекалено кратки битките, но това е нормално, все пак сега започва.
И тая още ми е чудно, защо беше толкова зле, при положение, че показа доста добри умения. Може би преумора ако е от доста време там (все още незнаем дали времето изминало там е, също толкова изминало и в реалния свят)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 12:50 am 
Аватар
Цар Алко

Ами мацката няколко дни се е била наред с друга група и явно е била доста изморена когато се е появил Ageha. Сега да си починат 2-3 дни(нашия да бъде намлян от кака си) и да се започне спасяването на бъдещето :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 3:03 pm 
Аватар

Ауу ето наи новия персонаж се показа ква ли е та мацка с мотора много диво стана, а и наи накрая им каза че скоро ще получат силите си което означава че скоро почва меллето.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 11:51 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Иии тва зa много нива се оказа вярно, но идеята с изтичане на импулсите беше доста добра :thumbsup: Дано да е мацка, че така и не я видяхме :( Но идването й беше уникално =))
Освен това мангата има суууупер нетипичен хумор в лицето на главната героиня :hotl: Малко не го схващах в началото, ма са вече повече сцепвам, когато е такъв момент :lol:
А!!! Сега като четох мнението на спиралата.. :-0 Бе ние така и не й видяхме лицето на мацката? А тя е убер-силна? Възможно ли е тва да е кака му!!!! :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 12:10 pm 
Аватар
Цар Алко

Възможно е, тя все заета с няква работа, като и гледам натурата не вярвам да прави бургери :lol: . Познай на ква тренировка ще го подложи :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 12:29 pm 
Аватар
Модератор

Сега като каза, съм почти сигурен, че е сестра му. Като гледам тая колко фиркана беше, и отначало и сестра му така беше :>. Също и косата и на 2те стига до д-то :>.
Иначе появата й с мотора къртеше :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 7:02 pm 
Аватар

Дааааа сега като се замисля или е кака му или ще излезне някво красиво момче, но залагам за какаму, а появата с мотора беше тип Матрицата дори си я сложих в папката ми с яки страници от манги :lol: !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 7:35 pm 
Аватар
Цар Алко

Еех, пичката от мотора не е сестрата на Ageha :? , карай поне се оказа някаква яка мацка. Да видим кога ще започнат тренировките, явно на Amamiya силата и е телепатия. :blush: :wink:

Последна промяна spiralkinda на Нед Фев 10, 2008 8:12 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 8:07 pm 
Аватар

Еха не ми се вярва да е само телепатия тоя меч за кво и е :lol: !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:15 am 
Аватар
Модератор

Аххх, как няма да е сестра му, а бях толкова сигурен :lol: . Но нашия трябва да я запознае със сестра си, ще си допаднат 100% :>
Онова с млякото ме разби =)) =)) . Имах чувството, че чета пародия няква :>
Тоя меч, може да е направен от тея Пси ли кво беше дето си активираха. Още не се знае какъв ще е основния начин на бой. Дали тупалки, или само някви Пси сили, или смесица, и като цяло какви ще са тея пси сили.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 12:54 am 

да беха праснали още 2-3 страници на 9тия чаптър да не си играя да чакам са =/

тва с нарутото некъв мангизъм ли е в тоя форум =/

Последна промяна Hajutze на Вто Фев 12, 2008 7:49 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 10:41 am 

О не, Naruto феновете се прехвърлят на тази, по- добра, манга :o

Как да направят още 2-3 страници? 19 е перфектно число за страници на манга, а и мангаката също е човек :roll:

Историята взе да става по- интересна. Предполагам нашият ще се специализира в hand-to-hand бой. Просто защото така е по- яко :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]