Аз сурови не гледам, да не добия погрешни представи за сюжета още в началото :Р и ще давам по ред...
оценките ми са: nice, so-so, nah ^^"
Rosario to Vampire - Единственото /засега/ добро ечи за годината, историята започна добре, но лигаво... готин герой в подходяща обстановка, но твърде голямо изобилие от женски за един пълноценен харем /nah/
H2O: Footprints in the Sand - харем, харем... жалко, че присъстват два индивида от мъжки пол в един харем :Р.... и все пак действията се развиват в доста приятна обстановка, въпреки нелогичните такива /биене на момичета, сляп проглежда/ /nah/
Hatenkou Yuugi - това е първото аниме, което ме зарадва, приятна комедия и confan ^.^ /nice/
PERSONA -trinity soul- - никак не ми харесаха излезналите епизоди; първият, окей, става... хубава анимеция, наподобяващ ayakashi fantasy и да... но продължението не ми допадна /твърде много излишна информация ^^"... е сега, последният преведен беше хубав в последните минути/ /nah/
Major 4 - ляля... страхотно продължение, интересни и забавни събития още от първия епизод, пасва идеално на жанровете, които я градят /so-so/
True Tears - няа~ Noe kawaii, Ai-chan kawaii ^.^, 2/3 героини, които ме радват тази година. очертава се да е един романс с подобаващ край, но кой знае какво ще се измисли /след разочарование като Ms;Ys/ /ni~ce/
ZSZS - мада, мада, сенсеят има много да ВИ учи :Р, гледайте да слушате в час... да не правите като мен да се спуквате /от щото там/ по някое време и да се наложи 3 пъти преповтаряне на епизода xP. /все пак... so-so/
Shigofumi - грабваща история, разнообразия от ситуации, с нетолкова интересни характери, но допълващи се /nice/
They are my noble Masters - ху-ху хубаво аниме за губене /в добрия смисъл/ на време, комедия + малко ечи. Hato-nee(hug o^.^o) /so-so/
Minami-ke Okawari - е пък същото мнение, обаче (shake)... като самостоятелно аниме нямаше да го харесам, но под предвид sequel-a може би става /Hosaka
//so-so -> nah/
Gunslinger Girl: Teatrino - никак... чакам повече екшън, от този сериал само това чакам, драма и романс ще трябва да оставят за някое друго аниме... но вижте сега... 1/3 е тук
Triela that is /anyway, nah/
Ookami to Koushinryou - Талисман на Firefox (sweet). Много спокойна атмосфера, ако не беше fantasy-то /'кучето'/ щеше да е хубав slice of life ^^ /so-so/
Hakaba Kitarou - Хубави OP/ED, интересна анимеция все пак след половин век преработки :], класика в жанра /аниме/, но има още да показва /so-so ->/
Крайна оценка: 4-ка /добра/ :Р, Като цяло сезонът изпъква с нелоши заглавия, а тези, които откряват сигурно ще ни разочароват
и да... до другата зима има още мноого време да се порадваме на качественото /да се надяваме и количественото/ развитие на туй японско изкуство /индустрия, но карай :Р/ Няа~