|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Авг 12, 2012 7:25 pm |
Gitramas |
|
|
|
Санджи е Юсеин Болт Страшен чептър, особено с алианса м/у суперновите, макар да се надявах, че Кид и Лоу вече са в алианс и за това е нападнал кораб на Биг Мам. `FireStarter` написа: Мда,супер глава.Btw,що излиза днес?В следващата сряда няма да има или... Днес излиза чептъра за другата сряда.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Авг 22, 2012 9:05 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Еми, няма да го чака тоя път... нали обеща на Зоро.. Зоро + Смоукър срещу Верго искам да видя Но не ме кефи толкова, че ни чака пак затворена арка - в сми -дънджън арка ли как се вика на геймърски нз... в затворено пространство. И бтв, Джимбей са като отведе блатната жаба некъдеси, няма ли да дойде да се джойнне Или ще си остане висящ герой... Мн се надявам да джойнне, ама нещо почва да ме съмнява...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Авг 22, 2012 11:10 pm |
|
Joy |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
DearFear написа: На мен ми е интересно как Луфи ще бие клоуна. И аз няям търпение. Това ще е първата логия, която Луфи ще победи. Ofc, изключвам Крокодилера, срещу когото победета беше не въпрос на груба сила, а на стратегия, и Енел със страшната каръщина да се падне срещу свой естествен враг. Ама иначе, когато късметът не беше на негова страна, сгъваше. А сега самичък… с хаки QwQ И инат ест, логия-газ е подла работа, дори с хаки. Тва задушаване... Ама крайно време беше. Дето вика Зоро, "The new worl--- пък той какъв е як. Растат бе, растат <3 Много яка намеса вкара, кефи на макс. Като капитан най-вероятно би съквал, ама титлата vice captain така му пасваа~~ <3 Страничката с трите панелчета много надъхваща. Присъствието на Смоукър също радва @_@ Имам тайни надежди за него като бъдещ накама, попаднал сред идиоти по ужасни, ужасни, ужасни, ужасни х1000 обстоятелства. Мноооого по-добре от един Карибоу примерно... и с риск да замязам на Саяна, Брук. Ма нееее..... impossibru. ;////// ЗНАМ. Ама девическото сърце едно желае. А Джимбей... съмнява ме да го видим като накама. Някак си, мисля си, че ще свърши както Виви. Тоест, че вече е свършил както Виви. Същото си мисля и за Кинемон. Поне се надявам. Не че не кефи пича, ама още един swordsman ще ми дойде в повече. :/ Пък и дете има. А къде му е детето ве? Нещо май го нямаше сред другите О.о
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Авг 22, 2012 11:34 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
UFO техниката може и верно да лети ама на мен по-ми прилича на рандом ританици тъй че... не му обърнах внимание. бтв, звучи странно, но никой не е казал, че детето на ронина е .. човек.. или аз поне не помня. Пича може да си търси меча :Р Жалко за Джимбей, явно и вие сте го отписали.. ма нали се съгласи и каза че ше дойде :С ... мех.. Moon написа: Ъм, всъщност Ceasar не е ли natural enemy на Smoker? не търси такива зависимости, супер трудни са. Цезар каза че има МОДЕЛИ на плодовете тъй чее.. се тая... ток -> изолатор е ок, но може би единственото друго което сме видели е светлина -> черна дупка ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 23, 2012 2:01 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Joy написа: Дето вика Зоро, "The new worl--- пък той какъв е як. Растат бе, растат <3 Много яка намеса вкара, кефи на макс. Като капитан най-вероятно би съквал, ама титлата vice captain така му пасваа~~ <3 Аз пък си мисля, че Зоро би бил много по-добър капитан отколкото Luffy. Прояви се в момента, когато решаваха дали да изгонят Usopp от екипажа. SayanMk написа: UFO техниката може и верно да лети ама на мен по-ми прилича на рандом ританици тъй че... Ама той буквално пролетя под моста, на който се биха. SayanMk написа: бтв, звучи странно, но никой не е казал, че детето на ронина е .. човек.. или аз поне не помня. Пича може да си търси меча :Р Мисля, че пита децата като се срещнаха с тях за сина си. Ама не помня в кой чапър беше тва. xD
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 23, 2012 2:54 am |
|
Pinko |
|
|
|
Сина на тоя или ще е най ретарднатото дете евър било то супер сладко или супер тъпо или ще е нещо друго, може и да е куче или нещо но очаквам от как го сглобиха да е едно от смешните неща в тая арка, верно обаче вече трябва да свършва. Главата не ми хареса - нищо почти като изключим "Това вече е Новия Свят спри да се лигавиш" - не че спря де Очаквах понеже беше лаборатория да видим Чопър или поне повечко действие Виж реакцията на Зоро за това с вратата беше добре - някаква въздишка
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|