Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Нед Авг 12, 2012 7:25 pm 

Санджи е Юсеин Болт :lol:
Страшен чептър, особено с алианса м/у суперновите, макар да се надявах, че Кид и Лоу вече са в алианс и за това е нападнал кораб на Биг Мам.
`FireStarter` написа:
Мда,супер глава.Btw,що излиза днес?В следващата сряда няма да има или...

Днес излиза чептъра за другата сряда.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 9:41 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Санджи е най-обсъжданото нещо в новия чап :lol: :lol: :lol: Нема равен. Дано обаче вече им смени обратно телата...
Фуранки е СУУУПУУУРРР. "можеш ли да изгориш тоя кораб долу"~вика.. :lol:
"нп бро" :lol: :lol: :lol: :lol: :mock: Вързани, а... :o :lol:
Не ми хареса обаче твърде нагласената история. Все пак предпочитам и би следвало Монет да му е сложила спец. ключалки не от кайросеки, щото той колкото и да ги сменя няма как да си избере с какво да го заключат. Не ми хареса и идеята Верго да се измъкне от тук жив (т.е. "да си загуби позицията/ да го арестува Смоуки"). Все пааак бих предпочел да бъде елиминиран... т'ва е довереник на Донфламинго все пак...

Суперновите лепшери, Кид с нова ръка, не ми направиха някакво особено впечатление :lol: Освен че Килър ми изглежда с около 40год. по-дърт някакси..

А тия идиоти как разбиха вратата, накрая Лъфи ше трее да вдиша целия газ на острова :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2012 6:34 pm 
Аватар

Да и на мен ми се стори супер нагласена цялата работа с оковите. Мислех че просто Франки с mecha силата си ще счупи неговите и готово...

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 9:34 pm 
Аватар

Поне си направиха среща. :lol: :lol: Панелът където бяха наредени 3-мата, направо е такава надъхвация. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 7:22 pm 
Аватар

Изображение

EPIC =)) =)) =))

Чаптъра беше хубав, но няма кой знае какво да се коментира.Интересно какво ще направи Лъфи срещу Ceasar малко имбавичък е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 9:05 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Еми, няма да го чака тоя път... нали обеща на Зоро..
Зоро + Смоукър срещу Верго искам да видя :drunk:
Но не ме кефи толкова, че ни чака пак затворена арка - в сми -дънджън арка ли как се вика на геймърски нз... в затворено пространство.
И бтв, Джимбей са като отведе блатната жаба некъдеси, няма ли да дойде да се джойнне :? Или ще си остане висящ герой... :?
Мн се надявам да джойнне, ама нещо почва да ме съмнява...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 9:44 pm 
Аватар
Културовед

wth Luffy да не левитираше накрая?
Интересно ми е Верго с неговите гравитационни способности какво ще направи на Smoker.
Ъм, всъщност Ceasar не е ли natural enemy на Smoker?

А за Джимбей, честно казано, се надявам да го убият по средата на пътя му към нашите. Толкова много не ме кефи този персонаж. :|

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 10:10 pm 
Аватар

На мен ми е интересно как Луфи ще бие клоуна.

За летенето, мисля, че Луфи направи нещо, почна да върти краката си около оста докато създаде тяга която да го издигне.........No rly wtf happened ?

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 10:25 pm 
Аватар

Значи виждап го в момент в който вижда клоунчо -> Gear 2 + Gear 3 + Armament Reinforcement = Ultimate Giant Gatling Gun =)) =))

М/у тази техника с летенето Gomu Gomu no UFOOО ли е :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 11:10 pm 
Аватар

DearFear написа:
На мен ми е интересно как Луфи ще бие клоуна.

И аз няям търпение. Това ще е първата логия, която Луфи ще победи. Ofc, изключвам Крокодилера, срещу когото победета беше не въпрос на груба сила, а на стратегия, и Енел със страшната каръщина да се падне срещу свой естествен враг. Ама иначе, когато късметът не беше на негова страна, сгъваше. А сега самичък… с хаки QwQ И инат ест, логия-газ е подла работа, дори с хаки. Тва задушаване... Ама крайно време беше. Дето вика Зоро, "The new worl--- пък той какъв е як. Растат бе, растат <3 Много яка намеса вкара, кефи на макс. Като капитан най-вероятно би съквал, ама титлата vice captain така му пасваа~~ <3
Страничката с трите панелчета много надъхваща. Присъствието на Смоукър също радва @_@ Имам тайни надежди за него като бъдещ накама, попаднал сред идиоти по ужасни, ужасни, ужасни, ужасни х1000 обстоятелства. Мноооого по-добре от един Карибоу примерно... и с риск да замязам на Саяна, Брук. Ма нееее..... impossibru. ;////// ЗНАМ. Ама девическото сърце едно желае.
А Джимбей... съмнява ме да го видим като накама. Някак си, мисля си, че ще свърши както Виви. Тоест, че вече е свършил както Виви. Същото си мисля и за Кинемон. Поне се надявам. Не че не кефи пича, ама още един swordsman ще ми дойде в повече. :/ Пък и дете има. А къде му е детето ве? Нещо май го нямаше сред другите О.о

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 11:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

UFO техниката може и верно да лети ама на мен по-ми прилича на рандом ританици тъй че... не му обърнах внимание.
бтв, звучи странно, но никой не е казал, че детето на ронина е .. човек.. :lol: или аз поне не помня. Пича може да си търси меча :Р
Жалко за Джимбей, явно и вие сте го отписали.. ма нали се съгласи и каза че ше дойде :С ...
мех..
Moon написа:
Ъм, всъщност Ceasar не е ли natural enemy на Smoker?

не търси такива зависимости, супер трудни са. Цезар каза че има МОДЕЛИ на плодовете тъй чее.. се тая...
ток -> изолатор е ок, но може би единственото друго което сме видели е светлина -> черна дупка ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 1:48 am 
Аватар

По-интересна ще ми е битката на Smoker. :hmm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 2:01 am 
Аватар
Културовед

Joy написа:
Дето вика Зоро, "The new worl--- пък той какъв е як. Растат бе, растат <3 Много яка намеса вкара, кефи на макс. Като капитан най-вероятно би съквал, ама титлата vice captain така му пасваа~~ <3
Аз пък си мисля, че Зоро би бил много по-добър капитан отколкото Luffy. Прояви се в момента, когато решаваха дали да изгонят Usopp от екипажа.

SayanMk написа:
UFO техниката може и верно да лети ама на мен по-ми прилича на рандом ританици тъй че...
Ама той буквално пролетя под моста, на който се биха.
SayanMk написа:
бтв, звучи странно, но никой не е казал, че детето на ронина е .. човек.. :lol: или аз поне не помня. Пича може да си търси меча :Р
Мисля, че пита децата като се срещнаха с тях за сина си. Ама не помня в кой чапър беше тва. xD

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 2:54 am 
Аватар

Сина на тоя или ще е най ретарднатото дете евър било то супер сладко или супер тъпо или ще е нещо друго, може и да е куче или нещо но очаквам от как го сглобиха да е едно от смешните неща в тая арка, верно обаче вече трябва да свършва.
Главата не ми хареса - нищо почти като изключим "Това вече е Новия Свят спри да се лигавиш" - не че спря де :D
Очаквах понеже беше лаборатория да видим Чопър или поне повечко действие
Виж реакцията на Зоро за това с вратата беше добре - някаква въздишка :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 12:35 pm 
Аватар

Каза, че си търси синът още даже като не беше сглобен. Май го споменава на два пъти. Някои от чаптърите след като изядоха дракона. Според мен Luffy си е перфектният капитан, той просто носи енергията. :lol: Аз така и не можах да разбера теа Kid и останалите гледат ли, или са там. Ако са там ще е много яко да се join-нат в боя и да изнесът G-5. И вече да има New World Alliance и да свалят Big Mom и Blackbeard. :death:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]