|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 12, 2012 7:25 pm |
Gitramas |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Санджи е Юсеин Болт Страшен чептър, особено с алианса м/у суперновите, макар да се надявах, че Кид и Лоу вече са в алианс и за това е нападнал кораб на Биг Мам. `FireStarter` написа: Мда,супер глава.Btw,що излиза днес?В следващата сряда няма да има или... Днес излиза чептъра за другата сряда.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 22, 2012 9:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Еми, няма да го чака тоя път... нали обеща на Зоро.. Зоро + Смоукър срещу Верго искам да видя Но не ме кефи толкова, че ни чака пак затворена арка - в сми -дънджън арка ли как се вика на геймърски нз... в затворено пространство. И бтв, Джимбей са като отведе блатната жаба некъдеси, няма ли да дойде да се джойнне ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Или ще си остане висящ герой... Мн се надявам да джойнне, ама нещо почва да ме съмнява...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 22, 2012 11:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16421_1382541960.png) |
Joy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
DearFear написа: На мен ми е интересно как Луфи ще бие клоуна. И аз няям търпение. Това ще е първата логия, която Луфи ще победи. Ofc, изключвам Крокодилера, срещу когото победета беше не въпрос на груба сила, а на стратегия, и Енел със страшната каръщина да се падне срещу свой естествен враг. Ама иначе, когато късметът не беше на негова страна, сгъваше. А сега самичък… с хаки QwQ И инат ест, логия-газ е подла работа, дори с хаки. Тва задушаване... Ама крайно време беше. Дето вика Зоро, "The new worl--- пък той какъв е як. Растат бе, растат <3 Много яка намеса вкара, кефи на макс. Като капитан най-вероятно би съквал, ама титлата vice captain така му пасваа~~ <3 Страничката с трите панелчета много надъхваща. Присъствието на Смоукър също радва @_@ Имам тайни надежди за него като бъдещ накама, попаднал сред идиоти по ужасни, ужасни, ужасни, ужасни х1000 обстоятелства. Мноооого по-добре от един Карибоу примерно... и с риск да замязам на Саяна, Брук. Ма нееее..... impossibru. ;////// ЗНАМ. Ама девическото сърце едно желае. А Джимбей... съмнява ме да го видим като накама. Някак си, мисля си, че ще свърши както Виви. Тоест, че вече е свършил както Виви. Същото си мисля и за Кинемон. Поне се надявам. Не че не кефи пича, ама още един swordsman ще ми дойде в повече. :/ Пък и дете има. А къде му е детето ве? Нещо май го нямаше сред другите О.о
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 22, 2012 11:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
UFO техниката може и верно да лети ама на мен по-ми прилича на рандом ританици тъй че... не му обърнах внимание. бтв, звучи странно, но никой не е казал, че детето на ронина е .. човек.. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) или аз поне не помня. Пича може да си търси меча :Р Жалко за Джимбей, явно и вие сте го отписали.. ма нали се съгласи и каза че ше дойде :С ... мех.. Moon написа: Ъм, всъщност Ceasar не е ли natural enemy на Smoker? не търси такива зависимости, супер трудни са. Цезар каза че има МОДЕЛИ на плодовете тъй чее.. се тая... ток -> изолатор е ок, но може би единственото друго което сме видели е светлина -> черна дупка ...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2012 2:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Joy написа: Дето вика Зоро, "The new worl--- пък той какъв е як. Растат бе, растат <3 Много яка намеса вкара, кефи на макс. Като капитан най-вероятно би съквал, ама титлата vice captain така му пасваа~~ <3 Аз пък си мисля, че Зоро би бил много по-добър капитан отколкото Luffy. Прояви се в момента, когато решаваха дали да изгонят Usopp от екипажа. SayanMk написа: UFO техниката може и верно да лети ама на мен по-ми прилича на рандом ританици тъй че... Ама той буквално пролетя под моста, на който се биха. SayanMk написа: бтв, звучи странно, но никой не е казал, че детето на ронина е .. човек.. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) или аз поне не помня. Пича може да си търси меча :Р Мисля, че пита децата като се срещнаха с тях за сина си. Ама не помня в кой чапър беше тва. xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2012 2:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Сина на тоя или ще е най ретарднатото дете евър било то супер сладко или супер тъпо или ще е нещо друго, може и да е куче или нещо но очаквам от как го сглобиха да е едно от смешните неща в тая арка, верно обаче вече трябва да свършва. Главата не ми хареса - нищо почти като изключим "Това вече е Новия Свят спри да се лигавиш" - не че спря де Очаквах понеже беше лаборатория да видим Чопър или поне повечко действие Виж реакцията на Зоро за това с вратата беше добре - някаква въздишка
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|