Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:22 am 
Аватар

да бе и аз бях чел в soompi ама нищо конкретно... имаше там някво интервю дето се казваше нещо от сорта че няма да си зема дълги почивки и да кара феновете си(демек нас) да чакат дълго :blush: :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:44 am 
Аватар

leegalize_it написа:
да бе и аз бях чел в soompi ама нищо конкретно... имаше там някво интервю дето се казваше нещо от сорта че няма да си зема дълги почивки и да кара феновете си(демек нас) да чакат дълго :blush: :D

Аз сега чакам най вече новия сериал на любимия ми акьор Сонг Ил Гук, на 3септ уж тръгва исторически 36 епизода .. :)

Има една сладурана дето прилича малко на Сунг Ю-ри от Гонг - Yoon Eun Hye нещо да си чел дали ще има нов сериал с нея?

бтв тегля сега One Fine Day със Сунг Ю-Ри, дано да е готин сериала.. :), но ще го видя след като изгледам Thousand years of love.. ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:21 pm 
Аватар

аз One Fine Day го бях гледал преди време стриим ... не беше лошо

а за на YEH следващия филм... не е подтвърдено обаче най-вероятно ще изберат нея... ще се казва "Naya"("It's me" "I'm") и идеята му ще е близка до I'm Sam с Шон Пен... начи идеята му е че YEH ще играе самотна майка която е с умствено изоставане която има 5 годишен син и всичко което ги спохожда...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 12:29 am 
Аватар

Много, ама мноооооооооооого ще се радвам, ако някой реъплудне драмичката някъде на достъпно място. bgshare явно пак си има проблем, пък с торенти ще е истински ад.

Наистина много ще съм благодарна. Моля :blush:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 7:11 am 
Аватар

на мен линковете ми работят... :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:06 pm 
Аватар

уау! сега и аз пробвах (от работното място) и всичко си е наред. Вкъщи снощи ми излизаше съобщение като: опитвате се да влезете в грешен модул на сайта или нещо такова. Ще проверя пак като се прибера, дано е било нещо временно.

EDIT:

Явно проблема с бгшеър е от доставчика, или подобно. Вкъщи продължава да не работи. На всяка една страница (включително заглавната) се появява "Опитвате се да влезнете в защитен модул на сайта!" и толкова. Никакъв достъп до нищо.

Реших си проблема обаче, като свалям в работата, от там качвам на друго място и после пак отново се тегли от вкъщи.
В този ред на мисли, ако още някой има проблема с линковете, да каже, ще дам другите :?

А за сериала да се изкажа, ако може :lol:
Беше невероятно! Изгледах го края на миналата година някъде и е един от тези, които ще ми останат до сърчицето.
Сега го почвам на ново със сестричка и някак си не е толкова депресантски като го гледаш с друг.
Бо-ра е шемет. Любим характер, а незнам защо.. след като има тенденция да се повтаря често в драмите тоя типаж хора.

salsuri, ако вече плачеш, може да се подготвиш за още малко (или много, според-зависи чувствителността ти).

Последна промяна orrain на Вто Сеп 09, 2008 6:29 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:27 pm 
Аватар

Миии и на мен си ми работят, дори теглих. Някой спомена също, че имало проблем с бгшера, не се отваряла дори страницата или нещо такова. Нз какъв е проблема.

Бтв, аз го почнах сериала преди два дни. Усещам как ще го излапам днес и утре макс....наистина е супер зарибяващ от началото. А аз бях изпаднала в такава дупка....гледам тука хората качват нови и нови филми и сериали, а на мен нищо не ми се гледа, знам че са интересни и ми се гледат, ама нА! Та имам едно въпросче, на мен ли само ми се струва или драмата наистина е супер депресарска? :shock: Като включим и супер приятния саунтрак, който също е депресарски...досега съм на 10ти епизод и вече мисля, че е време да ревна. Не ми казвайте как свършва и прочее спойлове, прекалено ми е хубаво/тежко, че да си развалям удоволствието (мъката).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 10, 2008 5:37 pm 
Аватар

Аз я изгледах на един дъх :lol: интересна ми беше много. Има страшно много красиви моменти особено в последния епизод и не говоря само за мнооогото сняг :lol: а за когато бяха заедно и се обясняваха в любов такива моменти ти стоплят сърцето макар и през сълзи :P

Профил  

Заглавие: Re: Link: The Snow Queen [K-drama]
МнениеПубликувано на: Нед Май 17, 2009 8:51 pm 
Аватар

За тези който не са гледали сериала или искат да го видят пак на български могат да намерят превода
:arrow: http://www.easternspirit.org/download.php?list.8
до няколко дни ще бъде качен превода на всички епизоди!
Благодарности на thedemon1238 и екипа, с който работи, от ESSS!

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 10:15 pm 
Аватар

Аааа лудница! Изгледах първи епизод и яко ме зариби, дано и нататък да е така! Резюмето разказва доста и уби част от изненадата, но пак си е лудница! Нямам търпение да го догледам целия!Много беше различно да видя Ю Ри като разглезена снобска щерка на богаташ! Ледена кралица добре описва образа й всъщност!

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 11:49 pm 
Аватар

доста интересна драма :) още съм на половината и мога да кажа,че въпреки блуткавия вечно повтарящ се сюжет богат с беден има нещо много приятно в него :roll: може би и заради актьорите така или иначе съм доста доволна :P

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2009 2:09 pm 
Аватар

Сериалчето ми хареса, определено мога да кажа, че е интересно и те грабва още в самото начало! Изобилства с дълбоки чувства! Доволна съм от края, очаквах да е по-различен. Сунг Ю Ри много ме радва, макар, че я предпочитам в ролята й от Хонг Гил Донг!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 09, 2009 3:55 pm 
Аватар

Първият ми корейски сериал и => най-най-любимият ми :love:
Историята ме грабна от първата серия, актьорите също. До ден днешен не съм открила двойка в сериал или филм, която да ми харесва повече от Бора и Хан Тае :love: :love: :love: Сякаш наистина бяха създадени един за друг.. <3
ОСТ-то също беше просто невероярно. The Love Theme /8/ я слушам всеки ден от няколко месеца - толкова нежна мелодия няма просто :love:
Сценарият беше адски добър, с много силни думи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 06, 2010 1:19 am 
Аватар

Много добър... Все пак, не завършва с щастлив край, но драмата си я бива. :drunk:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 09, 2010 12:29 am 
Аватар

Края не беше много добър ,но все пак беше стахотен сериал...главната актриса участва в Swallow the sun :thumb:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]