|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 11:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=143_1244573363.jpg) |
Rinaldo |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 7:37 pm Мнения: 211 Местоположение: South Korea - Русе
|
leegalize_it написа: да бе и аз бях чел в soompi ама нищо конкретно... имаше там някво интервю дето се казваше нещо от сорта че няма да си зема дълги почивки и да кара феновете си(демек нас) да чакат дълго ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Аз сега чакам най вече новия сериал на любимия ми акьор Сонг Ил Гук, на 3септ уж тръгва исторически 36 епизода ..
Има една сладурана дето прилича малко на Сунг Ю-ри от Гонг - Yoon Eun Hye нещо да си чел дали ще има нов сериал с нея?
бтв тегля сега One Fine Day със Сунг Ю-Ри, дано да е готин сериала.. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , но ще го видя след като изгледам Thousand years of love..
_________________ console gaming is true gaming.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 1:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23340.jpg) |
leegalize_it |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Мар 31, 2008 9:20 am Мнения: 338 Местоположение: Варна
|
аз One Fine Day го бях гледал преди време стриим ... не беше лошо
а за на YEH следващия филм... не е подтвърдено обаче най-вероятно ще изберат нея... ще се казва "Naya"("It's me" "I'm") и идеята му ще е близка до I'm Sam с Шон Пен... начи идеята му е че YEH ще играе самотна майка която е с умствено изоставане която има 5 годишен син и всичко което ги спохожда...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 12:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11430.jpg) |
orrain |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Много, ама мноооооооооооого ще се радвам, ако някой реъплудне драмичката някъде на достъпно място. bgshare явно пак си има проблем, пък с торенти ще е истински ад.
Наистина много ще съм благодарна. Моля
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11430.jpg) |
orrain |
|
|
уау! сега и аз пробвах (от работното място) и всичко си е наред. Вкъщи снощи ми излизаше съобщение като: опитвате се да влезете в грешен модул на сайта или нещо такова. Ще проверя пак като се прибера, дано е било нещо временно.
EDIT:
Явно проблема с бгшеър е от доставчика, или подобно. Вкъщи продължава да не работи. На всяка една страница (включително заглавната) се появява "Опитвате се да влезнете в защитен модул на сайта!" и толкова. Никакъв достъп до нищо.
Реших си проблема обаче, като свалям в работата, от там качвам на друго място и после пак отново се тегли от вкъщи.
В този ред на мисли, ако още някой има проблема с линковете, да каже, ще дам другите
А за сериала да се изкажа, ако може
Беше невероятно! Изгледах го края на миналата година някъде и е един от тези, които ще ми останат до сърчицето.
Сега го почвам на ново със сестричка и някак си не е толкова депресантски като го гледаш с друг.
Бо-ра е шемет. Любим характер, а незнам защо.. след като има тенденция да се повтаря често в драмите тоя типаж хора.
salsuri, ако вече плачеш, може да се подготвиш за още малко (или много, според-зависи чувствителността ти).
Последна промяна orrain на Вто Сеп 09, 2008 6:29 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16555.jpg) |
salsuri |
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Миии и на мен си ми работят, дори теглих. Някой спомена също, че имало проблем с бгшера, не се отваряла дори страницата или нещо такова. Нз какъв е проблема.
Бтв, аз го почнах сериала преди два дни. Усещам как ще го излапам днес и утре макс....наистина е супер зарибяващ от началото. А аз бях изпаднала в такава дупка....гледам тука хората качват нови и нови филми и сериали, а на мен нищо не ми се гледа, знам че са интересни и ми се гледат, ама нА! Та имам едно въпросче, на мен ли само ми се струва или драмата наистина е супер депресарска? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Като включим и супер приятния саунтрак, който също е депресарски...досега съм на 10ти епизод и вече мисля, че е време да ревна. Не ми казвайте как свършва и прочее спойлове, прекалено ми е хубаво/тежко, че да си развалям удоволствието (мъката).
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: The Snow Queen [K-drama] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 17, 2009 8:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32032_1243629367.jpg) |
ireto_rs |
|
Регистриран на: Вто Фев 10, 2009 11:28 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
За тези който не са гледали сериала или искат да го видят пак на български могат да намерят превода http://www.easternspirit.org/download.php?list.8до няколко дни ще бъде качен превода на всички епизоди! Благодарности на thedemon1238 и екипа, с който работи, от ESSS!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: The Snow Queen [K-drama] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 09, 2009 3:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31723_1268487112.jpeg) |
kalista_bg |
|
Регистриран на: Чет Яну 29, 2009 11:05 am Мнения: 24 Местоположение: Варна
|
Първият ми корейски сериал и => най-най-любимият ми Историята ме грабна от първата серия, актьорите също. До ден днешен не съм открила двойка в сериал или филм, която да ми харесва повече от Бора и Хан Тае ![:love:](./images/smilies/love.gif) Сякаш наистина бяха създадени един за друг.. <3 ОСТ-то също беше просто невероярно. The Love Theme /8/ я слушам всеки ден от няколко месеца - толкова нежна мелодия няма просто Сценарият беше адски добър, с много силни думи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|