|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 11:44 am |
|
Rinaldo |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 7:37 pm Мнения: 211 Местоположение: South Korea - Русе
|
leegalize_it написа: да бе и аз бях чел в soompi ама нищо конкретно... имаше там някво интервю дето се казваше нещо от сорта че няма да си зема дълги почивки и да кара феновете си(демек нас) да чакат дълго
Аз сега чакам най вече новия сериал на любимия ми акьор Сонг Ил Гук, на 3септ уж тръгва исторически 36 епизода ..
Има една сладурана дето прилича малко на Сунг Ю-ри от Гонг - Yoon Eun Hye нещо да си чел дали ще има нов сериал с нея?
бтв тегля сега One Fine Day със Сунг Ю-Ри, дано да е готин сериала.. , но ще го видя след като изгледам Thousand years of love..
_________________ console gaming is true gaming.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 1:21 pm |
|
leegalize_it |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 31, 2008 9:20 am Мнения: 338 Местоположение: Варна
|
аз One Fine Day го бях гледал преди време стриим ... не беше лошо
а за на YEH следващия филм... не е подтвърдено обаче най-вероятно ще изберат нея... ще се казва "Naya"("It's me" "I'm") и идеята му ще е близка до I'm Sam с Шон Пен... начи идеята му е че YEH ще играе самотна майка която е с умствено изоставане която има 5 годишен син и всичко което ги спохожда...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 12:29 am |
|
orrain |
|
|
|
Много, ама мноооооооооооого ще се радвам, ако някой реъплудне драмичката някъде на достъпно място. bgshare явно пак си има проблем, пък с торенти ще е истински ад.
Наистина много ще съм благодарна. Моля
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:06 pm |
|
orrain |
|
|
|
уау! сега и аз пробвах (от работното място) и всичко си е наред. Вкъщи снощи ми излизаше съобщение като: опитвате се да влезете в грешен модул на сайта или нещо такова. Ще проверя пак като се прибера, дано е било нещо временно.
EDIT:
Явно проблема с бгшеър е от доставчика, или подобно. Вкъщи продължава да не работи. На всяка една страница (включително заглавната) се появява "Опитвате се да влезнете в защитен модул на сайта!" и толкова. Никакъв достъп до нищо.
Реших си проблема обаче, като свалям в работата, от там качвам на друго място и после пак отново се тегли от вкъщи.
В този ред на мисли, ако още някой има проблема с линковете, да каже, ще дам другите
А за сериала да се изкажа, ако може
Беше невероятно! Изгледах го края на миналата година някъде и е един от тези, които ще ми останат до сърчицето.
Сега го почвам на ново със сестричка и някак си не е толкова депресантски като го гледаш с друг.
Бо-ра е шемет. Любим характер, а незнам защо.. след като има тенденция да се повтаря често в драмите тоя типаж хора.
salsuri, ако вече плачеш, може да се подготвиш за още малко (или много, според-зависи чувствителността ти).
Последна промяна orrain на Вто Сеп 09, 2008 6:29 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:27 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Миии и на мен си ми работят, дори теглих. Някой спомена също, че имало проблем с бгшера, не се отваряла дори страницата или нещо такова. Нз какъв е проблема.
Бтв, аз го почнах сериала преди два дни. Усещам как ще го излапам днес и утре макс....наистина е супер зарибяващ от началото. А аз бях изпаднала в такава дупка....гледам тука хората качват нови и нови филми и сериали, а на мен нищо не ми се гледа, знам че са интересни и ми се гледат, ама нА! Та имам едно въпросче, на мен ли само ми се струва или драмата наистина е супер депресарска? Като включим и супер приятния саунтрак, който също е депресарски...досега съм на 10ти епизод и вече мисля, че е време да ревна. Не ми казвайте как свършва и прочее спойлове, прекалено ми е хубаво/тежко, че да си развалям удоволствието (мъката).
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: The Snow Queen [K-drama] Публикувано на: Нед Май 17, 2009 8:51 pm |
|
ireto_rs |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 10, 2009 11:28 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
За тези който не са гледали сериала или искат да го видят пак на български могат да намерят превода http://www.easternspirit.org/download.php?list.8до няколко дни ще бъде качен превода на всички епизоди! Благодарности на thedemon1238 и екипа, с който работи, от ESSS!
|
|
|
Заглавие: Re: Link: The Snow Queen [K-drama] Публикувано на: Сря Сеп 09, 2009 3:55 pm |
|
kalista_bg |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 29, 2009 11:05 am Мнения: 24 Местоположение: Варна
|
Първият ми корейски сериал и => най-най-любимият ми Историята ме грабна от първата серия, актьорите също. До ден днешен не съм открила двойка в сериал или филм, която да ми харесва повече от Бора и Хан Тае Сякаш наистина бяха създадени един за друг.. <3 ОСТ-то също беше просто невероярно. The Love Theme /8/ я слушам всеки ден от няколко месеца - толкова нежна мелодия няма просто Сценарият беше адски добър, с много силни думи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|