|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [AsMA 2007] Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 10:58 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
~ Newbie Manga Award 2007 ~
Част от ежегодните AnimeS-bg Manga Awards [AsMA]. В тази категория са включени заглавия, отговарящи на следните критерии: - започнали са през последните 2 (вече 3) години - т.е. от 2005 г. насам; - продължават да излизат (т.е. започнали са 2005 г. или по-нови); - набират скорост/изглеждат обещаващо. Журито отбра 10 заглавия от списък от 30. Тези, които не достигнаха до номинациите може да разгледате в тази тема като "препоръчани" от журито - такива, които са преценени от тях като интересни, но все пак за да е по-концентрирана анкетата с номинациите, не са включени тук. Гласуването ще продължи до 20.04.2008, така че ревютата (линковете 'свали@AnimeS-bg') може да са ви от полза, за да изберете и прочетете някое заглавие до крайния срок. (: ЕДИТ: Нова дата - имате още 5 дена да гласувате. А ето и... Номинациите:
by Hajime Segawa Жанрове: Shounen, Action, Comedy, Fantasy, Romance, Supernatural Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Hatsukoi Limited (2007)
by Kawashita Mizuki Жанрове: Shounen, Comedy, Romance, School Life, Ecchi Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Mx0 (2006)
by Yasuhiro Kano Жанрове: Shounen, Action, Comedy, Romance, Supernatural, School Life Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Sekirei (2005)
by Gokurakuin Sakurako Жанрове: Seinen, Action, Comedy, Mature, Ecchi Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Shugo Chara! (2006)
by Peach-Pit Жанрове: Shoujo, Comedy, Fantasy, Romance Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Tegami Bachi (2006)
by Asada Hiroyuki Жанрове: Shounen, Adventure, Fantasy, Supernatural, Steampunk Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- To-LOVE-Ru (2006)
by Kentaro Yabuki Жанрове: Shounen, Action, Comedy, Romance, Ecchi, Sci-fi Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Vampire Knight (2005)
by Hino Matsuri Жанрове: Shoujo, Drama, Romance, Mystery, Supernatural, School Life Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- World Embryo (2005)
by Moriyama Daisuke Жанрове: Seinen, Action, Horror, Supernatural Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Друго заглавие
УСЛОВИЯ: Ако изберете тази опция - посочете коя манга номинирате. Трябва да е ongoing и да е започнала да излиза най-рано 2005 г. Не можете да номинирате манги, присъстващи в други категории (ongoing & pop manga awards).
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 6:34 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ga-Rei ops:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 2:02 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Предлагам:
"High School of the Dead
by Сатоу Дайске
Жанрове: Ужаси, екшън + еччи в голямо количество
Връзки: свали@AnimeS-BG
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 2:52 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
От 2006та е, няма го в другите списъци - приема се.
1 глас за него засега, ако някой друг също го иска - да пусне мнение и ще го броим и него. ^^
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 5:42 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Izuna ,така де Ga-rei ops:
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 11:44 pm |
Zung |
|
|
|
Morridin написа: От 2006та е, няма го в другите списъци - приема се. 1 глас за него засега, ако някой друг също го иска - да пусне мнение и ще го броим и него. ^^
Мен ми харесва бих гласувал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 9:38 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Nilion написа: Fairy Tail най-достойно е xD На другите някакси им липсва тръпката xD
X2! никоя манга не ме е грабвала така както тая <3 глас за FT!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 11:36 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Vampire Knight - това се отказах още на 1ви чаптър, хич не е за мене :<
Shugo Chara - изглежда забавно, но и малко лигаво, все пак ще му метна едно око
To-LOVE-Ru - нищо не се случва, забавно в началото, но просто в един момент се усеща, че само fan serv. е останал, липсва му историята :<
Tegami Bachi - същото положение с Shugo Chara, отдавна му се кана да го видя (още когато вървеше в MSJ, но нямаше превод тогава), но лоли вида на героите ме спира (както и големината на 1ви чаптър )
Sekirei - доста добро, много fan serv., и имам чувството, че точно на него му се дължи популяритета, все пак заглавие което трябва да се види :>
World Embryo - също доста добра манга, малко и изоставам с четенето (не че има много чаптъри излезли )
Mx0 - определено има голям потенциал, лошото е, че не е използван , сякаш автора незнае какво да прави, ако небяха последни ~20 чаптъра щеше ми е по-високо мнението
Hatsukoi Limited - въпреки, че не си падам много по love stories, това доста ми допадна. Определено ще стана още по-добро
Ga-Rei - главния конкурент на фаворита ми :>, доста добро, изоставам му с 4-5 чаптъра, трябва да наваксам първо, че тогава ще видим дали ще пребори фаровита ми :>
Fairy Tail - дойдохме си на думата :>, OP-like арта е определено голям плюс :>. Започна да се разкрива и главната история (тоест само се спомена). Ще видим другите чаптъри на Ga-Rei, че тогава ще му мислим :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 26, 2008 2:08 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
хм да видим - FT мангата, която много ми харесва или всички останали дето не мога да ги дишам .... не бих казал, че избора е труден за мен
глас за Fairy Tail
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|