|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [AsMA 2007] Popular Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 11:02 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
~ Popular Manga Award 2007 ~
Част от ежегодните AnimeS-bg Manga Awards [AsMA]. В тази категория са включени заглавия, отговарящи на следните критерии: - ongoing заглавие, което е излизало в продължение на години и има голяма фенбаза, но поради една или друга причина не е попаднало в Ongoing Manga категорията. - популярността му си личи и от това, че преведените чаптъри излизат максимално бързо и редовно. Идеята на тази категория е не толкова да избере най-добро заглавие тук, колкото да покаже как се движи интереса към тези манги през годините - защото е много вероятно следващия път участниците да са същите, но интереса към тях да се е променил. Гласуването ще продължи до 20.04.2008. ЕДИТ: удължаване на гласуването с 5 дена. А ето и... Номинациите: ______________________________________
- Air Gear
by Oh!Great Жанрове: Action, Comedy, Ecchi, Romance, Shounen, Sports Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Berserk
by Miura Kentaro Жанрове: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Mature, Seinen, Tragedy Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Bleach
by Kubo Tite Жанрове: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Romance, Shounen, Supernatural Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Gantz
by Oku Hiroya Жанрове: Action, Ecchi, Mature, Sci-fi, Seinen, Supernatural Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Hunter x Hunter
by Togashi Yoshihiro Жанрове: Action, Adventure, Fantasy, Shounen Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Naruto
by Kishimoto Masashi Жанрове: Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Shounen Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- One Piece
by Eiichiro Oda Жанрове: Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Shounen Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Shaman King
by Hiroyuki Takei Жанрове: Action, Adventure, Shounen, Supernatural Връзки: тема@AnimeS-bg | свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 1:42 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Еър Гиар е ужстна излагация по отношение на историята ><
(Особено напоследък тия изцепки със Сора...)
Берсерк и то се влачи и не е същото като преди... ;/
Блийч е най-голямото разочарование от всички, то не беше 'техники извадени от нищото', то не беше тентъкъл рейп, въобще - пошла история...
Гатнц... хм, не съм го чел наскоро, ако е същото като първата част на мангата - няма да получи глас.
HxH - 10 чаптъра, 10 секудни -_-'''
Naruto се надига, btw... много стабилно е напоследък. И това идва от Наруто хейтър, тъй че наистина му се покачва нивото.
One Piece си е винаги на висота. Драма, уникални герои, пъстри местности, обрати - класна манга...
Краля на Шаманите - хм, дядовото; ни сам го чел, но надали може да мине OP, за Наруто нз...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 2:42 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Цитат: Air Gear - защо въобще сте си играли да го добавяте в този списък?
Защото е популярно?
Мангата е безумно красива, това че историята я няма не е толкова фатално, аз я чета заради картинките
Списъкът е за популярни манги, които не са намерили място в ongoing анкетата... За оплаквания: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=28578
Берсерк напоследък не е същото; Цялата 'Millenium Falcon' арка е просто толкова по-бавна и на моменти ненужно подробна... 28, 29ти том ><
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 6:27 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
One Piece ....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 8:37 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Идно парче
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 5:01 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Bleach-много дабря манга,то само мангата ми остана ,че анимето го осраха
Същото и с Наруто
според мен те двете са си Най-добрите
Гантц го прочетох,много е добро ,ама ...нещо му куца..
АГ-само една глава съм прочела-много е красива мангата,но сюжета съкс
еми остават си Блийч и Наруто...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 2:13 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
berserk!!! ама яко влачене едвам едвам бутат с по чаптер няма ли да се хванат по сериозно и да я довьрши Miura...
Naruto-мангата в момента доста грабва,за сега от вьрвящите доста ми харесва..
Bleach-е некво яко спрело и винаги знаеш как ще свьршат битките некав банкай в който го описват колко е силен с по 10 страници за 2 чаптера и после веселие че са ги утрепали...зле е мангата..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 11:52 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Airgear - това вече дори не го чета, евентуално ще го продължа, за да разгледам арта, за някой готина картинка
Berserk - същото мнение и като на останалите писали в тази тема
Bleach - тъпооо, просто след ~300 чаптъра немога да го дропна :/
Gantz - когато го четах доста ми допадна, бях спрял да чета някъде след началото на 2рата част, и скоро наваксах. Ми то действието хич не е мръднало, имам чувството, че и след 20 чаптъра още ще е тази битка
Hunter x Hunter - след толкова време чакане, 10 чаптъра, само ме подразниха, а и нищо нестана там и после пак пауза~~
Naruto - това е може би най-голямата ми изненада. Започва да стана добро ? Или можеби не , определено няма да ми хареса скоро :>, ако ония стани one-eyed-bitch ще си сменя вота, нооо това е никога няма да стани
One Piece - една дума - страхотно
Shaman King - никога не съм му бил фен на това
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|