|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Nijuu-Mensou no Musume (пролет 2008) Публикувано на: Съб Апр 26, 2008 7:32 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Заглавие: Nijuu-Mensou no Musume (二十面相少女) Жанр: Мистерия, Драма, Приключенско, Екшън Тип: Телевизионно Епизоди: 22 Начало: 13.04.2008 Продукция: Bones, Telekom Animation Film Информация: AniDB MyAnimeListОфициална страница: http://www.chico-tv.com/Резюме:Чико е наследницата на богатото семейство Микамо, но трябва да живее с леля си и чичо си, тъй като родителите й са мъртви. Леля й иска да получи наследството на Микамо и затова слага отрова в храната на Чико - съвсем не достатъчно, за да я убие веднага, а по съвсем малко с всяко ядене, така че това да стане бавно, без лекарите да усетят. Чико, която е вманиачена по детективски романи, обаче разбира. През това време из света вилнее неуловимият крадец "20те лица", който определя "рабатата" си като "отнемане на съкровища от свине". И ето че един ден се оказва в дома на Микамо, а съкровището, което отнема е... Чико. --------------------------------------------------- Прегледала съм списъка с дискусиите няколко пъти и още не мога да повярвам, че за това аниме няма тема. Гледала съм само първия епизод и - като се има предвид, че беше просто въвеждащ - е рано да давам оценка, но определено ми привлече вниманието.
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 26, 2008 9:52 pm |
|
Haruka |
|
|
|
В началото това момиченце за малко да ме откаже да го гледам. Стори ми се някакво гадно, несправедливо към горките родители, емо злобарче. За пореден път грешно първо впечатление. Всъщност е много сладка и с много силен харатер + приятно и дружелюбно държание. 20 faces пък е симпатичен чичко герой Също и онова момче, което реши, че трябва да е онии-чан. Т.е. като цяло героите са много сладки.
Артът в някои отношения е сранен, но не пречи. Историите явно ще са малко по-наивни, но създава приятна атмосфера и очаквам да е интересно и разтоварващо.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 21, 2008 6:46 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Уааа 6ти беше много добър и екшънски в стил BONES, радват ме подобни detective/action анименца. Жалко, че така се получи с бандата, но сега Chiko ще започне вече собствена кариера и ще си събере верни другари също като 20 faces. За мен лично най-доброто заглавие за пролетта заедно с Kure-nai (като не броим CLAMP продълженията ). Па иии яка група L-E бързо действат на това аниме, няма забавяне и тн.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 21, 2008 8:27 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
аа dddd ддддд (да, толкова се въудошевих, че напомпих 1 клавиш на 3 езика докато налучкам къде ми е фонетиката)
Страхотно се получи, малко клише беше ама иначе супер сега ми е интересно какво ще прави Чико, как ще продължи?
Само да не дадат едно надписче....
---след 10 години....
Че ще умра
Но да определено не сбърках като почнах да го гледам това аниме
EDIT:
Споменах ли колко мразя като епизода няма превю на следващият епизод?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 21, 2008 4:42 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
през какви етапи е минало анимето, че се е стигнало до тук... във всеки случай не през очакваните. Първото впечатление беше от нормално разочароващите, все пак кой би предположил, че Чико може да е толкова сладка а същевременно бие лоши чичковци /в да... това е следващото впечатление/. А след 10-те минути на този епизод остана стъписан. От безобидно веселото настроение край нашата дружинка, се стига до масакър конкуриращ Baccano! :// Колкото до напрежение, нямаше, никой не им остави време да дъхнат.
Като че ли историята не търпи кратка почивка за някой филърски елемент /бла-бла, по някой луна парк и strengthening their bonds/.
Жалко ми стана за крадците, много радваха най-вече покрай Чико. Малко странно орязаха кадри покрай 'брата на Чико' /все не мога да му запомня името/, а направо показаха другия лежащ с ранен крак. Хм, Чико, каквата е пъргава, можеше да dodge-не патрона /от всичко нагоре беше забавен / но режисьорът държеше всички да умрат X3. Кой знае какво се случи и с 20 faces, в началото се явяваше като Kaitou, нищо чудно да се завърне в някой от следващите епизоди.
Но най-интересно предстои, готините момиче от ED-то ще влезнат в историята и ще... нека видим какво ще стане ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 21, 2008 4:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами сами са си виновни,, по доста лесен начин ги усети този Тигъра, а ги беше предупредил по-рано с присъствието си, че са в опасност. За мен това е груба грешка на многоликия, Чико едва се спаси, а другите ги отстреляха като капачки на стрелбище. Май само остана баткото, все пак е с по-дълга коса в OP и е по-възрастен . Докато от другите две момичета едната си работи като прислужница в дома на леля и, да видим сега как ще се съберат.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 21, 2008 6:39 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
ЛЕЛЕ! Жестоко аниме! И много се радвам, че чак сега го изгледах понеже си имах 6 епизода за гледане, които на мен така ми се струват като пред истарията на същинската част.
Но наистина беше глупаво, след като онзи нападна Кен и му повреди окото изобщо да го забравят като опасност. И все пак.. избиха ги всичките . Това бяха ебаси готината дружинка и те ги избиха до крак мамицата им!
Кен, че е жив - жив е. От ОП-а си личи . Имам чувството, че и 20-то ликия също - няма начин просто ей така да е умрял. Сега остава да видим какво точно й е казал (се е опитвал да й каже) и какво ще е развитието на историята . Но както лошият каза, нашия определено има някакви по-величествени планове за... нещо.
Та общо взето страхотно аниме, държите в голямо напрежение. Особено след този 6-ти епизод нямам търпение да видя какво ще се случи по-нататък. Направо се ядосвам, че не разбрах за анимето след още няколко епизода. Много мразя да чакам .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|