Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: MyFic: Rejected [Naruto 18+]
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:28 pm 
Аватар

Нямам никакви претенции, че мога да пиша. Това "творение" е тук заради упоритите молби на Sango-chan и Joy, на които благодаря и за редакциите ^3^
Пише си 18+, така че евентуалния brain-damage си е за ваша сметка :Р

Rejected

Беше топъл пролетен ден, някъде в началото на май. В ранния следобед Сакура и Хината се прибираха от тренировка, която се бе провела в близките на Коноха гори. Предният ден беше рождения ден на срамежливото тъмнокосо момиче и то се беше надявало, че тайновъзлюбения и Наруто ще я покани да излязат по този повод. Естествено това не беше станало и сега Хината изцяло беше загубила надежда, че между тях ще се случи нещо. Сакура напрягаше ума си, за да измисли как да разведри приятелката си, а и себе си, защото и при нея нещата не вървяха добре. Сасуке продължаваше да се държи надменно с нея, а това винаги я вбесяваше. Внезапно и хрумна една идея.
- Хината, вчера все пак беше рождения ти ден, а ти така и не го отпразнува. Искаш ли тази вечер да излезем и да се позабавляваме?
- Ааами... предполагам, че татко няма да има нищо против, така че защо не. Ще бъде по-хубаво, отколкото да стоя вкъщи и да се самосъжалявам.
- Стига, момиче, стегни се! Обещавам да си изкараме добре. – каза Сакура точно когато минаха през портите на Конога. - Ще те чакам в 7 пред моето жилище, нали става?
- Добре, ще гледам да съм точна. – съгласи се Хината и двете се разделиха.

В 7 Сакура излезе пред дома си. Там вече я чакаше приятелката и, доста по-хубава от обикновено. Тя беше сменила обичайните си дрехи със семпла синя рокля, която все пак приветливо загатваше женствените и форми. От своя страна Сакура беше облякла розово потниче с не малко деколте и къса пола, разкриваща стройните и дълги крака в цялата им прелест.
- Изглеждаш възхитително, Хината.
- Глупости, хихи, ти си тази, която изглежда така. – засмя се тя. Къде ще ходим всъщност?
- Нека да хапнем първо, нямах време за това след като се прибрах.
- Пак ли шпионира Сасуке?
- Н-не естествено. – изчерви се Сакура. Никакъв Сасуке и никакъв Наруто тази вечер!

Двете отидоха да хапнат рамен на любимото си място. Малко преди да приключат с храната, тъкмо когато се чудеха какво да правят, някакъв човек на съседната маса, ставайки изтърва чантата си с покупки. След като ги събра и си тръгна, момичетата решиха също да си ходят. В този момент Сакура видя някакво шише в краката си. Вдигна го и видя, че беше саке. Вероятно човекът, който беше разпилял покупките си не го беше видял. Тя погледна палаво Хината и я попита:
- Искаш ли да продължим със забавлението?
- С-сакура, започна да заеква Хината, аз никога не съм пила, не знам...
- Хайде де, ще бъде интересно, хайде-е-е!
- Ох, добре, но ако се напия, ти ще ме носиш.
- Хаха, няма, спокойно, ще ти следя глътките. – засмя се Сакура и двете се отправиха към едно близко хълмче, където нямаше кой да ги хване.

Вече се беше стъмнило и звездите весело потрепваха по нощното небе, когато стигнаха на избраното място. Полъхваше лек ветрец, който развяваше косите на момичетата. Те се настаниха под едно разкошно вишнево дърво.
- Е нямаме чашки, ще се наложи да пием от шишето. Хайде, наздраве! – засмя се Сакура и надигна бутилката.
- Вкусно ли е? – смутено попита Хината.
- Естествено, много даже, опитай.
Много скоро шишето се търкулна празно до тях. Широки усмивки се бяха разляли по лицата на двете момичета. И двете пиеха за първи път и сакето им беше подействало бързо.
- Мисля, че съм пияна. – каза през смях Хината. Зачервените и от алкохола бузи я правеха още по привлекателна.
- И аз, хаха, ако можеха да ни видят момчетата.
- Нали нямаше да говорим за тях?
- Да, права си.
- *прозяв* Доспа ми се.
- О, не, няма да спиш. – закани се Сакура.
Хината започна да се гърчи от смях, когато розовокосото момиче се качи отгоре и и я загъделичка.
- Сакурааа, не съм Сасуке, стани от мен.
- Ха, ще видим дали не си. – отвърна тя и прилепи устните си към тези на изненаданото момиче.

Дали от действието на алкохола или от някакви дълго задържани страсти, Хината отговори на целувката и то пламенно. Тя прокара пръсти през розовата лъскава коса на приятелката си, плъзна ги по врата и гърба и като лекичко забиваше нокти. От своя страна Сакура започна леко да захапва устните и, притискайки се колкото може по-близо. Тя търсеше топлината на чуждото тяло и я получаваше безусловно. Границите и предразсъдъците вече не съществуваха за тях. Хината смъкна потничето на Сакура и помилва гърдите и; махна сутиена и и ги засмука една по една, захапвайки нежно зърната и. Розовокосото момиче вече пъшкаше от удоволствие. Не искайки да остане назад, тя също смъкна рокличката на Хината и нежно обходи с пръсти цялото и тяло. Стигайки до нежните и части, тя се усмихна палаво и ги погали с пръстче. След като чу доволното мъркане на приятелката си, прокара цялата си ръка... и пак, и пак. После се върна нагоре, целуна я и плъзна език по извивката на врата и, по гърдите, плавно спускайки се към коремчето й и надолу. Хината дишаше тежко, мъчейки се да сподави виковете от удоволствие. Когато езикът на Сакура навлезе плавно в топлото, влажно и вече пулсиращо в очакване местенце, тъмнокосото момиче се отпусна безпомощно, потръпващо в леки конвулсии от това, непознато и досега чувство...

...Отдали се изцяло една на друга, двете приятелки не забелязаха тъмната сянка на наблюдаващия ги от близо човек.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:39 pm 
Аватар

Ех тия Санго-чан и Джой уее :lol: :lol: :lol: :lol: иначе за 2ри път.....и аз и компютъра ми пламнахме :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:42 pm 
Аватар

Бухахахахахаха! Юри! :spinin: Не , че съм фен на юрито , но поне е свежо и различно :lol: Амммм ще сложиш ли и СасуНару , пликс ? *гледа с грейнали очи*

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:49 pm 
Аватар

Nimeria написа:
Бухахахахахаха! Юри! :spinin: Не , че съм фен КА на юрито , но поне е свежо и различно :lol: Амммм ще сложиш ли и СасуНару , пликс ? *гледа с грейнали очи*

Ами ............ аз съм момче и коментар - ОМФГ -

ПП: Изразявайте се правилно :wink: :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:58 pm 

ще имали рейпове ? Иначе юри фтл :lol: !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:59 pm 
Аватар

Nimeria написа:
Амммм ще сложиш ли и СасуНару , пликс ? *гледа с грейнали очи*

Молихме й се, но за жалост не е фенка на яой и не ще и да си помисли Т.Т

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 11:52 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Aхахах Рениии, най-накрая и едно юри в това творчество :lol: :lol: :lol: :lol: Бравос....обаче ми е интересно дали ще се появи някое момче, което да напише една юри историйка...чудна ми е тяхната гледна точка :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 12:18 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

леле туй все едно някое момче го е писало :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 12:36 am 
Аватар

immortal_demon написа:
Nimeria написа:
Бухахахахахаха! Юри! :spinin: Не , че съм фен КА на юрито , но поне е свежо и различно :lol: Амммм ще сложиш ли и СасуНару , пликс ? *гледа с грейнали очи*

Ами ............ аз съм момче и коментар - ОМФГ -

ПП: Изразявайте се правилно :wink: :wink:

Моооооже :P Ама като се замислиш фен е чуждица , така че не е чак толкова грешно да не я ползвам в ж.р. за себе си :Р А и ... фенКА звучи тоооооолкова повръщащо :lol:

Абе юри , ама дайте и малко яои :Р

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 12:44 am 
Аватар

Малииии,това е много добро.Трябва да бъде непременно продължено.
Очаквам продължението. :clap:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 9:23 am 
Аватар

Nimeria написа:

Моооооже :P Ама като се замислиш фен е чуждица , така че не е чак толкова грешно да не я ползвам в ж.р. за себе си :Р А и ... фенКА звучи тоооооолкова повръщащо :lol:

Абе юри , ама дайте и малко яои :Р

x2 xD иначе е добро, въпреки, че си мислих, че не съм фен(хахаха....) на юрито о.О"""" фиковете развращават човека :lol:

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 10:47 am 
Аватар

Супееер еее!Давай още! :spinin: :spinin: :spinin:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 5:37 pm 
Аватар

:shock: :shock: :clap: много добър фик просто нямам думи дано има продължение а чия сянка е била на Какаши :roll:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 6:18 pm 
Аватар

Ок сериозно вече полудявате. Кой знае какво ще измислите нататъка O_O

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 6:22 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Нъ mи гху Фдига !! Изображение Fail !
Adam8-1/2

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]