|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: MyFic: Rejected [Naruto 18+]  Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:28 pm |
 |
Kudrokoska |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Нямам никакви претенции, че мога да пиша. Това "творение" е тук заради упоритите молби на Sango-chan и Joy, на които благодаря и за редакциите ^3^
Пише си 18+, така че евентуалния brain-damage си е за ваша сметка :Р
Rejected
Беше топъл пролетен ден, някъде в началото на май. В ранния следобед Сакура и Хината се прибираха от тренировка, която се бе провела в близките на Коноха гори. Предният ден беше рождения ден на срамежливото тъмнокосо момиче и то се беше надявало, че тайновъзлюбения и Наруто ще я покани да излязат по този повод. Естествено това не беше станало и сега Хината изцяло беше загубила надежда, че между тях ще се случи нещо. Сакура напрягаше ума си, за да измисли как да разведри приятелката си, а и себе си, защото и при нея нещата не вървяха добре. Сасуке продължаваше да се държи надменно с нея, а това винаги я вбесяваше. Внезапно и хрумна една идея. - Хината, вчера все пак беше рождения ти ден, а ти така и не го отпразнува. Искаш ли тази вечер да излезем и да се позабавляваме? - Ааами... предполагам, че татко няма да има нищо против, така че защо не. Ще бъде по-хубаво, отколкото да стоя вкъщи и да се самосъжалявам. - Стига, момиче, стегни се! Обещавам да си изкараме добре. – каза Сакура точно когато минаха през портите на Конога. - Ще те чакам в 7 пред моето жилище, нали става? - Добре, ще гледам да съм точна. – съгласи се Хината и двете се разделиха.
В 7 Сакура излезе пред дома си. Там вече я чакаше приятелката и, доста по-хубава от обикновено. Тя беше сменила обичайните си дрехи със семпла синя рокля, която все пак приветливо загатваше женствените и форми. От своя страна Сакура беше облякла розово потниче с не малко деколте и къса пола, разкриваща стройните и дълги крака в цялата им прелест. - Изглеждаш възхитително, Хината. - Глупости, хихи, ти си тази, която изглежда така. – засмя се тя. Къде ще ходим всъщност? - Нека да хапнем първо, нямах време за това след като се прибрах. - Пак ли шпионира Сасуке? - Н-не естествено. – изчерви се Сакура. Никакъв Сасуке и никакъв Наруто тази вечер!
Двете отидоха да хапнат рамен на любимото си място. Малко преди да приключат с храната, тъкмо когато се чудеха какво да правят, някакъв човек на съседната маса, ставайки изтърва чантата си с покупки. След като ги събра и си тръгна, момичетата решиха също да си ходят. В този момент Сакура видя някакво шише в краката си. Вдигна го и видя, че беше саке. Вероятно човекът, който беше разпилял покупките си не го беше видял. Тя погледна палаво Хината и я попита: - Искаш ли да продължим със забавлението? - С-сакура, започна да заеква Хината, аз никога не съм пила, не знам... - Хайде де, ще бъде интересно, хайде-е-е! - Ох, добре, но ако се напия, ти ще ме носиш. - Хаха, няма, спокойно, ще ти следя глътките. – засмя се Сакура и двете се отправиха към едно близко хълмче, където нямаше кой да ги хване.
Вече се беше стъмнило и звездите весело потрепваха по нощното небе, когато стигнаха на избраното място. Полъхваше лек ветрец, който развяваше косите на момичетата. Те се настаниха под едно разкошно вишнево дърво. - Е нямаме чашки, ще се наложи да пием от шишето. Хайде, наздраве! – засмя се Сакура и надигна бутилката. - Вкусно ли е? – смутено попита Хината. - Естествено, много даже, опитай. Много скоро шишето се търкулна празно до тях. Широки усмивки се бяха разляли по лицата на двете момичета. И двете пиеха за първи път и сакето им беше подействало бързо. - Мисля, че съм пияна. – каза през смях Хината. Зачервените и от алкохола бузи я правеха още по привлекателна. - И аз, хаха, ако можеха да ни видят момчетата. - Нали нямаше да говорим за тях? - Да, права си. - *прозяв* Доспа ми се. - О, не, няма да спиш. – закани се Сакура. Хината започна да се гърчи от смях, когато розовокосото момиче се качи отгоре и и я загъделичка. - Сакурааа, не съм Сасуке, стани от мен. - Ха, ще видим дали не си. – отвърна тя и прилепи устните си към тези на изненаданото момиче.
Дали от действието на алкохола или от някакви дълго задържани страсти, Хината отговори на целувката и то пламенно. Тя прокара пръсти през розовата лъскава коса на приятелката си, плъзна ги по врата и гърба и като лекичко забиваше нокти. От своя страна Сакура започна леко да захапва устните и, притискайки се колкото може по-близо. Тя търсеше топлината на чуждото тяло и я получаваше безусловно. Границите и предразсъдъците вече не съществуваха за тях. Хината смъкна потничето на Сакура и помилва гърдите и; махна сутиена и и ги засмука една по една, захапвайки нежно зърната и. Розовокосото момиче вече пъшкаше от удоволствие. Не искайки да остане назад, тя също смъкна рокличката на Хината и нежно обходи с пръсти цялото и тяло. Стигайки до нежните и части, тя се усмихна палаво и ги погали с пръстче. След като чу доволното мъркане на приятелката си, прокара цялата си ръка... и пак, и пак. После се върна нагоре, целуна я и плъзна език по извивката на врата и, по гърдите, плавно спускайки се към коремчето й и надолу. Хината дишаше тежко, мъчейки се да сподави виковете от удоволствие. Когато езикът на Сакура навлезе плавно в топлото, влажно и вече пулсиращо в очакване местенце, тъмнокосото момиче се отпусна безпомощно, потръпващо в леки конвулсии от това, непознато и досега чувство...
...Отдали се изцяло една на друга, двете приятелки не забелязаха тъмната сянка на наблюдаващия ги от близо човек.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:58 pm |
House |
|
 |
|
ще имали рейпове ? Иначе юри фтл  !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:59 pm |
 |
Joy |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Nimeria написа: Амммм ще сложиш ли и СасуНару , пликс ? *гледа с грейнали очи*
Молихме й се, но за жалост не е фенка на яой и не ще и да си помисли Т.Т
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 6:22 pm |
 |
pisulka_sensei |
|
 |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Нъ mи гху Фдига !!  Fail !
Adam8-1/2
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|