Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 32 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 6:14 pm 
Аватар

lokit0 написа:
ako ками е жив когато се изтребили клана , то как семейство учиха не са видели гений по велик и от мадара и кога подяволити пейн и мадара са водили тоя разговор че имало по силен от мадара и кога е намеквал че има 4 МШ юзър щото не знам дали тоби знае за какаши
Още вечерта когато е избит кланът Учиха Итачи каза,че
ако Сас'ке получи МШ ще са 3ма без Итачи...(Дано си ме разбрал).Ти за кво избиване на клана говориш?Сина на Мадара е живял преди това и аз мисля че има няква възможност тоя да е жив.Кое семейство да види по велик гений като Мадара е основателя на Учиха клана :?: А за този разговор си нямам на идея кога е бил...(Тоя м/у Пейн и Мадара)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 7:54 pm 
Аватар

Грешка, Итачи причисли и себе си към тези трима. Малко ме съмнява това за Uchiha Kami, но би бил интересен персонаж.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 8:23 pm 
Аватар

Ok,за всеки случей досега не се е споменавало в мангата за такъв Учиха.Пък и Мадара няма намерение да оставя някой по-силен от него,затова е искал да имa EMS на всяка цена.Итачи спомена,че Мадара не е това,което някога е бил и явно иска да го надмине,но всички знаем,че Саске е предвиден за най-силния Учиха :roll: Тази история с Ками Учиха ми звучи като още една простотия,която се носеше в нета,където се казваше,че Орочимару копирал версията на"прокълнатия печат" от Тенгю :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 1:10 am 
Аватар

Да се върнем по същество,не виждам начин как Саске вече може да обърне картите като е без чакра и използва всичките си козове.Той сам каза,че с Кирин използва последното си джутсу,пък и ще изглежда тъпо ако Саске все пак успее без чакра да победи Сусано,което комбинира моща на Тсукойоми и Аматерасу :?
В същото време Саске изпълнява твърде главна роля и не може да умре сега.Остава някой да се намеси и да спаси Саске,ако Итачи успее да вземе едно око,пак ще му е достатъчно да придобие "вечен Шаринган",което ще го направи равен на Мадара.Изхода на тази битка трябва да е такъв,че да задоволява както феновете на Саске,така и на Итачи,поне според Киши :D
BTW:Итачи вече е без наметалото на Акатсуки,и ме съмнява,че вече няма интерес да се причислява към тях...

Тогава ще те помоля другия път да не коментираш спойлера, защото другия път ще изтрия целия ти пост, а не само него коментар. Дори и да е някой километричен пост.
Вече ти трих от тази тема 1-2 пъти спойл постове, които дори небяха маркирани, а виждам, че знаеше за темата за спойл.
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 9:36 am 
Аватар

HOLY SHIT :shock: :shock: :shock: Yamata no Orochi (поне се надявам да е той...) излезе от cursed seal-a му :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: + Oro :shock: :shock: :shock: :shock: баси работата как стана тоя номер не ми стана ясно :o нали уж оро беше в кабуто кви са тия работи ся :shock: .......адски бързо свършват чаптърите обаче XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 10:44 am 
Аватар

Така и не разбрахте - Оро се опита да гепи тялото на Саске отвътре. Саске го "спря" и Орочимаро се загуби нейде по линията. А Кабуто си направи друг експеримент с тялото на Оро, щото всички знаем каква е неговата наклонност :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 10:57 am 
Аватар

От една страна за пореден път нищо не стана, но от друга вече видяхме, че Оро наистина е бил seal-нат от Саске, а не убит. Само дето участието му беше доста смешно този път - появи се за половин чаптър и пак си замина безславно.

Да видим сега Саске каква божествена интервенция ще получи та да победи :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 12:25 pm 
Аватар

Милият Оро,пак го натаковаха.Той я кара отрън та на глок.
Лелеее,ако Итачи вземе саскевите очи-няма такъв кеф.Дано,дано...Просто,ако не се появи я Науро,я някой друг Бог да спаси Саске не виждам откъде това леке ще извади сили да победи.А мисля,че само на Наруто тука е присъщо да си вади чакра откъде ли не и да побеждава само с воля...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 1:37 pm 
Аватар

Още сутринта прочетох главата и доста ми хареса имайки предвид другите.
Онази змия ми се стори на Ямато но Орочи и все повече си мисля че тоя звяр е в Оро заради което той може да призовава змии, като по този начин Саске ако изхаби чакрата на Оро може да вземе тази и на Ямато и историята се връзва, като може една от последните битки да е Саске(ямато но орочи) и Наруто (лисугера) един срещо друг, но не ми се вярва ще видим по нанатък.
Друга е работата за Оро той се показа супер бързо, успя да се измъкне, за малко но дивия меч на Итачи го сийлна егати мноу тъпо стана според мен сега ще излезе по някакъв начин или нещо подобно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 2:03 pm 
Аватар

Ау, жалко... искаше ми се Оро да вземе тялото на Саске, и тогава просто щеше да мачка... Но, според мене Саске така или иначе ще победи, но по някакъв супер тъп начин.Наруто надали ще успее да му помогне, защото Тоби надали ще пусне някой да се измъкне.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 2:15 pm 
Аватар

пкахаххаахха Oro как сгьна не е истина....аре Itachi да довьршва и да се свьршва с тая битка...нещо Kisame го загубиха по трасето..чудно ми е кво става и с неговата битка..сигорно и той ще гьтне..Tobi е вероятно ако пукне Itachi да се вьрне и да види какво става и да няма много сериозен бой а само да си играе с онея..Pain и той не се знае кво прави сега кьде ще отиде ще помага ли..дано в следващия чаптер покажат малко останалите че иначе времето се едно е спряло..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 2:20 pm 
Аватар

От показаното в чаптъра просто ни мога до се сетя как Саске ще победи, просто Итачи наистина показа нещо ГОЛЯМО

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 2:47 pm 
Аватар

Сигурно ще се окаже така, че Сасуке да е искал Итачи да сийлне Орочимару за да не може да му пречи и така да освободи някаква голяма скрита сила :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 3:14 pm 
Аватар

Аз много се зарадвах като видях Тоби на корицата ама после... :x Поне тва може да е знак че ще го видим другата глава.Оро...май повече няма да го видим и съм почти сигурен, че някой ще дойде да помогне на Сас'ке...то няма как иначе(освен малко тайджутсу :) )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 5:48 pm 
Аватар

оро се върна :o за точно някви мижави секунди и айде пак сдаде багажа :lol:
итачи е Уникален от каде ги вади тия техники? :D сега остава на емото да му вземат оченцата и всичко ще е ОК :twisted:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 32 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]