|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 6:14 pm |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
lokit0 написа: ako ками е жив когато се изтребили клана , то как семейство учиха не са видели гений по велик и от мадара и кога подяволити пейн и мадара са водили тоя разговор че имало по силен от мадара и кога е намеквал че има 4 МШ юзър щото не знам дали тоби знае за какаши Още вечерта когато е избит кланът Учиха Итачи каза,че
ако Сас'ке получи МШ ще са 3ма без Итачи...(Дано си ме разбрал).Ти за кво избиване на клана говориш?Сина на Мадара е живял преди това и аз мисля че има няква възможност тоя да е жив.Кое семейство да види по велик гений като Мадара е основателя на Учиха клана А за този разговор си нямам на идея кога е бил...(Тоя м/у Пейн и Мадара)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 8:23 pm |
|
ShinChan |
|
|
|
Ok,за всеки случей досега не се е споменавало в мангата за такъв Учиха.Пък и Мадара няма намерение да оставя някой по-силен от него,затова е искал да имa EMS на всяка цена.Итачи спомена,че Мадара не е това,което някога е бил и явно иска да го надмине,но всички знаем,че Саске е предвиден за най-силния Учиха Тази история с Ками Учиха ми звучи като още една простотия,която се носеше в нета,където се казваше,че Орочимару копирал версията на"прокълнатия печат" от Тенгю
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 1:10 am |
|
ShinChan |
|
|
|
Да се върнем по същество,не виждам начин как Саске вече може да обърне картите като е без чакра и използва всичките си козове.Той сам каза,че с Кирин използва последното си джутсу,пък и ще изглежда тъпо ако Саске все пак успее без чакра да победи Сусано,което комбинира моща на Тсукойоми и Аматерасу
В същото време Саске изпълнява твърде главна роля и не може да умре сега.Остава някой да се намеси и да спаси Саске,ако Итачи успее да вземе едно око,пак ще му е достатъчно да придобие "вечен Шаринган",което ще го направи равен на Мадара.Изхода на тази битка трябва да е такъв,че да задоволява както феновете на Саске,така и на Итачи,поне според Киши
BTW:Итачи вече е без наметалото на Акатсуки,и ме съмнява,че вече няма интерес да се причислява към тях...
Тогава ще те помоля другия път да не коментираш спойлера, защото другия път ще изтрия целия ти пост, а не само него коментар. Дори и да е някой километричен пост. Вече ти трих от тази тема 1-2 пъти спойл постове, които дори небяха маркирани, а виждам, че знаеше за темата за спойл. CaBa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|