|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 28, 2008 9:20 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Zenith написа: ...Това е като периода,в който всички бяха луднали по безумното идиотската тероия,че осмоопашатия бил затворен в Саске.
Не всички. А колкото до това - не казвам, че тялото на Оро е в Саске, просто, че го е абсорбирал - възможности, джутсу-та, даже може би спомени...
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 28, 2008 9:21 pm |
|
Uchiha Madara' |
|
|
|
Zenith написа: Абе Орочимару да не ви е шведска маса бре. Как го мислите това всеки втори да си го имплантира.А и каква файда има нашия човек от това да има Орочимари в себе си?Той да не е Хари Потър? Това е като периода,в който всички бяха луднали по безумното идиотската тероия,че осмоопашатия бил затворен в Саске.
Еми ето де, написах ти го едно мнение по - горе.А как част от Оро се е озовала в Кабуто, вече no idea.
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 28, 2008 9:29 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Имплатирал си бил.
Саске е малоумник.Как ще си имплантира,каквото и да е било,където и да е било?
Може да е възможно,наистина да е абсорбирал нещо ,признавам,но наистина започва да става претруфено,а тези саннини са като вечеря.Който ,каквото иска си взима от тях...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 28, 2008 10:53 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ми аз вече на развален грамофон го карам .
Само,че това абсорбирам си звучи гадно.Все едно го е изял.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 1:07 pm |
|
ShinChan |
|
|
|
Саске не само,че е абсорбирал част от чакрата на Орочимару,но и неговия опит и джутсута,без тях няма да има и минимален шанс срещу Итачи Бях чел някъде из един форум,предположения,че Саске ще избегне последното джутсу на Итачи на косъм и щял да го наръга с меча.Нещо като битката на Кимимару и Гаара,демек на клизма После ще има реване,флашбаци,бла..бла..бла... .,и от някъде ще се появи Мадара,по точно негов бушин,който ще има разговор със Саске.През това време Мадара/Тоби ще рита заднците на групичката от Коноха,докато не дойде Пейн и го информира,че е учистил Джирая и трябва да тръгват.Наруто и компания ще се върнат в Коноха и Наруто щял отново да се пренасочи към тренировки за да отмъсти Джирая. Believe It!!!!
Яки филми нали
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 1:25 pm |
|
ShinChan |
|
|
|
Rokudaime добра теория,но не мисля,че останките на Орочимару са в състояние да си развяват "коня" в Саске.Не съм много сигурен каква част от Орочимару беше в Саске,но тя не взема контрол върху него,както върху Кабуто,сега вече познат като(Оробуто,Кабучимару,Орокабу... ).Пък и Саске си каза,че няма вече чакра за джутсута,освен за някое Тай-Джутсу(пак крадено от Рок Лий),друго не виждам Да не говорим ,че CS2 формата(прекрадена от друг крадец) е "турбо смукач" на чакра..
И къде остави Мадара и Пейн?Така както вървят нещата,Наруто първо ще бие Пейн,после ще му танцува на гроба след тва ще направи съюз с емо-санина Саске за да победят Мадара
ПС:РАЗYМ,CS2 използва чакрата от организма за да произведе грим,контактни лещи и червило,така,че да приличаш на малко по-пропаднало ЕМО,то затова е CS-2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 2:11 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
той ко ще и за боя за коса да я ползва нали първо трябва да я има >.< - това е чудното откъде идва, а не какво прави с нея после
нали кой да е като си изчерпи чакрата и после за някакво време се възстановява, а ЦС-а изобщо може би кара организма насилствено да генерира без да се чака време и затова го изтощава толкова
а Оро не пробва ли да прави техниката за прехвърляне в друго тяло върху Сасуке, обаче Сасуке го победи вътре в себе си и Оро не можа нито да вземе ново тяло, нито да се върне в старото - тъй че трябва доста голяма част да е в Сасуке, а за Кабуто остана само последното тяло на Оро - незнам, за там има време да разберем
ам сега наистина както Сасуке е заслабнал - попребит и без чакра... Оро кат нищо ще успее да излезе от хватката в която го беше хванал емото - и би пробвал да си довърши техниката за прехвърляне в ново тяло... така Орочибуто би се сдобил с брат Сасумару
a btw Susanoo дали не е това, с което се предпази Итачи от Кирин-а - дори Зетсу се учуди каква е тася техника, значи не я е виждал и е някой яко сикрет
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|