Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 29 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 9:12 pm 
Аватар

Не в Саске а в Оро и още не съм се отказал от тази идея :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 9:20 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Zenith написа:
...Това е като периода,в който всички бяха луднали по безумното идиотската тероия,че осмоопашатия бил затворен в Саске.

Не всички. А колкото до това - не казвам, че тялото на Оро е в Саске, просто, че го е абсорбирал - възможности, джутсу-та, даже може би спомени...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 9:21 pm 
Аватар

Zenith написа:
Абе Орочимару да не ви е шведска маса бре.
Как го мислите това всеки втори да си го имплантира.А и каква файда има нашия човек от това да има Орочимари в себе си?Той да не е Хари Потър?
Това е като периода,в който всички бяха луднали по безумното идиотската тероия,че осмоопашатия бил затворен в Саске.

Еми ето де, написах ти го едно мнение по - горе.А как част от Оро се е озовала в Кабуто, вече no idea.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 9:24 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

@Uchiha Madara' - инплантирал си е част от кожата, която Оро си беше свалил като беше змия (или нещо подобно :drop: ).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 9:29 pm 
Аватар

Имплатирал си бил.
Саске е малоумник.Как ще си имплантира,каквото и да е било,където и да е било?
Може да е възможно,наистина да е абсорбирал нещо ,признавам,но наистина започва да става претруфено,а тези саннини са като вечеря.Който ,каквото иска си взима от тях...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 10:46 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

@Zenith,
не бе, не Саске - Куабуто си имплантирал. А Саске е абсорбирал Оро. Спокойно - и мен ме дразни Саксе ^^ Направо не мога да го дишам, а най лошото е, че цяла година (това май го казвам за 100-тен път) ще гледаме само Учиха... Ужас!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 10:53 pm 
Аватар

Ми аз вече на развален грамофон го карам :D .
Само,че това абсорбирам си звучи гадно.Все едно го е изял.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 11:01 am 
Аватар

брей таз седмица цели 17 страници чап... 10 от които сасуке обяснява как не може да се избегне супер бързото му джуцу, а през другите - неизбежното е.. избегнато >.< вери интаресно :mm:

ама итачи остана вече без акатсуки дрешка - това нали беше знак, че ще умира :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 11:31 am 
Аватар

Аз незнам Саске как може да победи, тъй като в момента би трябвало да няма чакра.Ама Кишимото ще намери начин в това не се и съмнявам.Пък и на Итачи последната техника за да избегне това джутсу на Саске, не се знае как мачка.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 12:15 pm 
Аватар

само не ми е ясно как ще мачка като тъпото ЕМО няма никва Чакра. киши как ги мисли тия номера идея нямам

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 12:23 pm 
Аватар

дъъ.. има нещо гнило - какво прави окото на Орочимару на фейса на Сасуке >.<

Изображение

а и CS2 не ползва ли чакра - може би изсмуква... кара организма да генерира чакра насилствено, нещо такова :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 1:07 pm 
Аватар

Саске не само,че е абсорбирал част от чакрата на Орочимару,но и неговия опит и джутсута,без тях няма да има и минимален шанс срещу Итачи :chair: Бях чел някъде из един форум,предположения,че Саске ще избегне последното джутсу на Итачи на косъм и щял да го наръга с меча.Нещо като битката на Кимимару и Гаара,демек на клизма :mrgreen: После ще има реване,флашбаци,бла..бла..бла... :sleeping: .,и от някъде ще се появи Мадара,по точно негов бушин,който ще има разговор със Саске.През това време Мадара/Тоби ще рита заднците на групичката от Коноха,докато не дойде Пейн и го информира,че е учистил Джирая и трябва да тръгват.Наруто и компания ще се върнат в Коноха и Наруто щял отново да се пренасочи към тренировки за да отмъсти Джирая. Believe It!!!!
Яки филми нали :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 1:22 pm 
Аватар

Най- накрая Итачи ще покаже нещо което не сме виждали преди тази битка от него 3-тата техника на МШ-то, цялата битка ме интересуваше основно заради този момент :D И другата седмица ще я видим. А на Саске прословутото "Джуцу" се оказа доста по-слабо от очакваното :shock:
Саске май все пак не е бог (все още :lol: )- след като използва най- силната си техника и остана без чакра и още не може да гътне Итачи.

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 1:25 pm 
Аватар

Rokudaime добра теория,но не мисля,че останките на Орочимару са в състояние да си развяват "коня" в Саске.Не съм много сигурен каква част от Орочимару беше в Саске,но тя не взема контрол върху него,както върху Кабуто,сега вече познат като(Оробуто,Кабучимару,Орокабу... :lol: ).Пък и Саске си каза,че няма вече чакра за джутсута,освен за някое Тай-Джутсу(пак крадено от Рок Лий),друго не виждам :? Да не говорим ,че CS2 формата(прекрадена от друг крадец) е "турбо смукач" на чакра..
И къде остави Мадара и Пейн?Така както вървят нещата,Наруто първо ще бие Пейн,после ще му танцува на гроба :P след тва ще направи съюз с емо-санина Саске за да победят Мадара :)

ПС:РАЗYМ,CS2 използва чакрата от организма за да произведе грим,контактни лещи и червило,така,че да приличаш на малко по-пропаднало ЕМО,то затова е CS-2 :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 2:11 pm 
Аватар

той ко ще и за боя за коса да я ползва нали първо трябва да я има >.< - това е чудното откъде идва, а не какво прави с нея после :)
нали кой да е като си изчерпи чакрата и после за някакво време се възстановява, а ЦС-а изобщо може би кара организма насилствено да генерира без да се чака време и затова го изтощава толкова

а Оро не пробва ли да прави техниката за прехвърляне в друго тяло върху Сасуке, обаче Сасуке го победи вътре в себе си и Оро не можа нито да вземе ново тяло, нито да се върне в старото - тъй че трябва доста голяма част да е в Сасуке, а за Кабуто остана само последното тяло на Оро - незнам, за там има време да разберем :lol:
ам сега наистина както Сасуке е заслабнал - попребит и без чакра... Оро кат нищо ще успее да излезе от хватката в която го беше хванал емото - и би пробвал да си довърши техниката за прехвърляне в ново тяло... така Орочибуто би се сдобил с брат Сасумару :lol:

a btw Susanoo дали не е това, с което се предпази Итачи от Кирин-а - дори Зетсу се учуди каква е тася техника, значи не я е виждал и е някой яко сикрет 8)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 29 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]