|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 9:30 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Lavi и Lenalee сааа толкова слаби направо като мекотели, изтребват им щаба както и братчето на китайката, а тия си играят на сополанки и келеши любовници на първите. Яд ме хвана и на двамата, целия чаптър отиде с тях да им четем глупостите . Дано Алън и Мана в него да направят нещо относно level 4, не искам тия двамата слабаци скоро да ги гледам. И тя имала heart-a? Да бе да, та тя си мрази способностите, за мен сто процента heart-a го притежава Алън.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 1:33 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Линали винаги ми е била кофти като персонаж,особено след битката с л3,където едно 60-на глави само ревеше,но поне беше сладка.Не,че можеше да направи друго ,но все пак...Но Хитлер е прав,щом е екзорсист трябва да се бие.Тъй са си го избрали,доколкото е бил техен избор.Но,ако малката ревла вземе ,че след новата синхронизация просто победи л4 ще бъде прекалено...Спари се с един л3,сега с л4,скоро и Ърл сигурно ще я карат да размята.
Лави милият,нищо не може и той да направи,след като си няма чук,но пък е крайно време да реши в коя посока ще върви.
А хевласка сега ще мре ли,ще показва неподозирани умения ли,какво ли...
И къде са генералите и ко+Ален?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 1:51 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Ууууухххххууууу видяхме на Хитлер вампирските зъби
spiralkinda написа: Да бе да, та тя си мрази способностите, за мен сто процента heart-a го притежава Алън.
Прекалено нагласено ще е, ако е така. А и ония случай, където иносънса на Линали я спаси... Нали тогава точно това говореха, че било почти невъзможно equipment type да реагира по такъв начин на юзъра си. А Алън е толко силен само заради проклятието...
Ей ма много ме хваня яд значи... Лави кат ш'са прай на мъж поне да го прави като хората, а не само да хвърля touch-her-again-and-you-are-dead~like погледи . Дано сега като се отиде при тях да направи сериозно нещо по въпроса, щото иначе Линали я пиша бегАла . Просто това девойче не би й понесло повече...
И по демоните НАИСТИНА е време вече генералите да покажат малко true power... К'во е тва са.... 100 на 100 ще могат да се оправят с Левъл 4
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 7:19 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Няма какво да добавя по новата глава,то вече всичко е коментирано...
Обаче,искам да обсъдя няколко /два/ въпроса...
Първият е дали екзорсистите са атеисти?
Така де,Орденът е организация на Църквата и Ватикана,говори се за свещеници и апостоли,но единствените,които са споменали Бог за тези 15 тома са семейство Ноа,Графа,Комуй,Бак и Хебраска.Някакси няма логика...Все пак иносена е божие оръжие...а никой от главните герои не го споменава...с изключение на Ален веднъж в арката в Азия,когато каза,че не му дреме за Всевисшия....
От тук правя извода, че мангаката наистина не е искала да навлиза в религиозни води и е направила персонажите леееко невярващи...
Вторият е дали невинността на Ален изкупва някакви предишни грехове?
В смисъл - убила е предишния съвместим с нея/като при Суман/ или нещо подобно и сега съжалява./Тъй като Хебраска каза,че такова "поведение" е нещо невиждано до сега/
Питам защото разликата в лоялността на иносенса на Ален и Суман е огромна...Сега пропускам факта,че Уокър е главният герой,но иносенсът му го е спасявал поне 3 пъти,а и Ален не искаше да умре... Просто е ненормална саможертвата от страна на невинността,при условие,че я чупи всяка глава...При Суман сме поставени пред свършен факт...но дори,когато се разкая,иносенса му не само не спря,но и не помогна на Ален да го извади по някакъв начин...
Тези ми направиха по-така...впечатление...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 4:37 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
crazy_little_crow написа: Няма какво да добавя по новата глава,то вече всичко е коментирано... Обаче,искам да обсъдя няколко /два/ въпроса...
Първият е дали екзорсистите са атеисти? Така де,Орденът е организация на Църквата и Ватикана,говори се за свещеници и апостоли,но единствените,които са споменали Бог за тези 15 тома са семейство Ноа,Графа,Комуй,Бак и Хебраска.Някакси няма логика...Все пак иносена е божие оръжие...а никой от главните герои не го споменава...с изключение на Ален веднъж в арката в Азия,когато каза,че не му дреме за Всевисшия.... От тук правя извода, че мангаката наистина не е искала да навлиза в религиозни води и е направила персонажите леееко невярващи...
Вторият е дали невинността на Ален изкупва някакви предишни грехове? В смисъл - убила е предишния съвместим с нея/като при Суман/ или нещо подобно и сега съжалява./Тъй като Хебраска каза,че такова "поведение" е нещо невиждано до сега/ Питам защото разликата в лоялността на иносенса на Ален и Суман е огромна...Сега пропускам факта,че Уокър е главният герой,но иносенсът му го е спасявал поне 3 пъти,а и Ален не искаше да умре... Просто е ненормална саможертвата от страна на невинността,при условие,че я чупи всяка глава...При Суман сме поставени пред свършен факт...но дори,когато се разкая,иносенса му не само не спря,но и не помогна на Ален да го извади по някакъв начин...
Тези ми направиха по-така...впечатление...
По-скоро мангаката наистина не е искала да се занимава с религиозни проблеми,защото ако се почне спиране няма.Мисля,че те вярват в Бог,защото явно вярват че Той ги е избрал,за да се борят с Акумата,но не се набляга много на това.
Колкото до Аленовия Иниценс.И на мен ми беше странна цялата ситуация и,ако изключим възможността тя да е Сърцето става малко по-сложно.
Но ситуацията при Ален и Суман е колкото сходна,толкова и различна.Суман предаде совят Иносенс.не искаше да умре от страх,преде накамата си и се превърна в онзи голям торс.И ако в Иносенс-а има наисти част от Божията воля,то тогава би било логично да иска да си изкупи греховете
А Ален не искаше да умре,защото вярваше ,че може още,че трябва да спасява още и естествено,поне от малко любов към живота си.Той доколкото знам си беше роден с Иносена,нали?Може и това да оказва влияние,защото и вампирчето бе съвместимо,но неговият паразитен тип дойде в последствие...Та може просто връзката да е много по силна.
Или просто Ален да има сърцето.(или да е любимец на Бог)
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 3:21 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Охо...И Канда освен Линали и Раби е без невинност...тамън сметнах,че ще направи нещо срещу акумата...
Нещо се подхвърли за Хебраска...на мен ми стана интересно, но беше твърде кратичко - само една страничка...
И пак се почна за тия експерименти и за миналото на Лина...сериозно колко ще издържи това момиче...
Йес,най-после да се разбере защо Хитлер е там и... отби номера...
Това го мразя най-много...сякаш са хванати части от интересни моменти и сложени в безинтересното...Последните 10на глави нищо не става - точат се само битки и същевременно се дава 1 страница някаква загадка,нечие минало,планове,колкото да се нахрани любопитството на читателите,обаче това никак не е достатъчно...
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 7:42 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Повече ми беше интересно като ставаше въргала и нищо неразбирах. Имам чувството, че Hevlaska е била създадена по някакъв подобен начин, или знам ли. И тея експериментират да направят пак някви такива за да се бият с Ърл. Явно е била от род на светци или нещо такова, и се е получило, и затова тея продължават с такива експерименти. Поне така си мисля, но ще видим.
За Канда си беше ясно, че няма innocence, те го бяха казали мисла, а и като се появи с други мечове, не със своя май пак го каза тогава.
Сега е интересното дали Линали ще опука акумата, или ще се притече някой на помощ.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 10:06 pm |
|
Chaos_Demon |
|
|
|
Ся като ги знам следващия цял чаптър ще бъде как линали се синква с иносенса и накрая ще се усере и няма може да бие акумата и аха да избият всички и ще доидат генералите и ален да закърпят положението
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 03, 2008 10:18 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Zenith написа: А ако Хевла случайно умре...как ще правят екзорсисти? До колкото разбрах Хебра/Хевла и Хитлер са от едно семейство...така че може би той е дошъл именно за да замести досегашния Пазител... тъй като са минали 100 години - вероятно се сменят... Но ще е много кофти...Аз лично смятам че Хебра ще клъцне акумата... а пък и Хитлер-пазител нещо не ми се вярва... Сега като си спомних...може и момчето от спомените на Линали да е било от същото семейство.../де да знам.../ Chaos_Demon написа: Ся като ги знам следващия цял чаптър ще бъде как линали се синква с иносенса и накрая ще се усере
Според мен Линали би трябвало да изкара феноменална сила...както направиха Ален,Канда,Крори и Миранда/тя е от скоро и не е удачен пример/...все пак трябва да има ъпгрейд и за Лина и Раби...
Аз ще се накефя ако Раби извади нова форма...но тъй като за неговата невинност нищо не се споменава,очевидно ще е Линали...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 03, 2008 12:53 pm |
|
Zenith |
|
|
|
crazy_little_crow написа: Zenith написа: А ако Хевла случайно умре...как ще правят екзорсисти? До колкото разбрах Хебра/Хевла и Хитлер са от едно семейство...така че може би той е дошъл именно за да замести досегашния Пазител... тъй като са минали 100 години - вероятно се сменят... Но ще е много кофти...Аз лично смятам че Хебра ще клъцне акумата... а пък и Хитлер-пазител нещо не ми се вярва... Сега като си спомних...може и момчето от спомените на Линали да е било от същото семейство.../де да знам.../
И аз останах с подобно впечатление,но Хевла освен ,че изглежда странно е и екзорсист,а Хитлер не ми се струва такъв.А и не ми се струва човек,на който невинноста ще позволи да си играе с нея.Затова се надяваме Хевла да не умре.
А на някой прави ли му впчеталение,че този уж толкова рядкъ паразитен тип,става все по-масовол явление.Ален,Крори,генералката,Крос ,Суман,а сега евентуално и Линали...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|