Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 8:03 pm 
Аватар

Она Хитлер ся като я накара да синхронизира с иносенса и глей ко ше стаа! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 9:30 am 
Аватар
Цар Алко

Lavi и Lenalee сааа толкова слаби направо като мекотели, изтребват им щаба както и братчето на китайката, а тия си играят на сополанки и келеши любовници на първите. Яд ме хвана и на двамата, целия чаптър отиде с тях да им четем глупостите :evil: . Дано Алън и Мана в него да направят нещо относно level 4, не искам тия двамата слабаци скоро да ги гледам. И тя имала heart-a? Да бе да, та тя си мрази способностите, за мен сто процента heart-a го притежава Алън.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 1:33 pm 
Аватар

Линали винаги ми е била кофти като персонаж,особено след битката с л3,където едно 60-на глави само ревеше,но поне беше сладка.Не,че можеше да направи друго ,но все пак...Но Хитлер е прав,щом е екзорсист трябва да се бие.Тъй са си го избрали,доколкото е бил техен избор.Но,ако малката ревла вземе ,че след новата синхронизация просто победи л4 ще бъде прекалено...Спари се с един л3,сега с л4,скоро и Ърл сигурно ще я карат да размята.
Лави милият,нищо не може и той да направи,след като си няма чук,но пък е крайно време да реши в коя посока ще върви.:(
А хевласка сега ще мре ли,ще показва неподозирани умения ли,какво ли...
И къде са генералите и ко+Ален?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 1:51 pm 
Аватар

Ууууухххххууууу видяхме на Хитлер вампирските зъби :lol:

spiralkinda написа:
Да бе да, та тя си мрази способностите, за мен сто процента heart-a го притежава Алън.

Прекалено нагласено ще е, ако е така. А и ония случай, където иносънса на Линали я спаси... Нали тогава точно това говореха, че било почти невъзможно equipment type да реагира по такъв начин на юзъра си. А Алън е толко силен само заради проклятието...

Ей ма много ме хваня яд значи... Лави кат ш'са прай на мъж поне да го прави като хората, а не само да хвърля touch-her-again-and-you-are-dead~like погледи Изображение. Дано сега като се отиде при тях да направи сериозно нещо по въпроса, щото иначе Линали я пиша бегАла :roll:. Просто това девойче не би й понесло повече...

И по демоните НАИСТИНА е време вече генералите да покажат малко true power... К'во е тва са.... 100 на 100 ще могат да се оправят с Левъл 4 :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 7:19 am 
Аватар

Няма какво да добавя по новата глава,то вече всичко е коментирано...
Обаче,искам да обсъдя няколко /два/ въпроса...

Първият е дали екзорсистите са атеисти?
Така де,Орденът е организация на Църквата и Ватикана,говори се за свещеници и апостоли,но единствените,които са споменали Бог за тези 15 тома са семейство Ноа,Графа,Комуй,Бак и Хебраска.Някакси няма логика...Все пак иносена е божие оръжие...а никой от главните герои не го споменава...с изключение на Ален веднъж в арката в Азия,когато каза,че не му дреме за Всевисшия....
От тук правя извода, че мангаката наистина не е искала да навлиза в религиозни води и е направила персонажите леееко невярващи...

Вторият е дали невинността на Ален изкупва някакви предишни грехове?
В смисъл - убила е предишния съвместим с нея/като при Суман/ или нещо подобно и сега съжалява./Тъй като Хебраска каза,че такова "поведение" е нещо невиждано до сега/
Питам защото разликата в лоялността на иносенса на Ален и Суман е огромна...Сега пропускам факта,че Уокър е главният герой,но иносенсът му го е спасявал поне 3 пъти,а и Ален не искаше да умре... Просто е ненормална саможертвата от страна на невинността,при условие,че я чупи всяка глава...При Суман сме поставени пред свършен факт...но дори,когато се разкая,иносенса му не само не спря,но и не помогна на Ален да го извади по някакъв начин...

Тези ми направиха по-така...впечатление...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 3:37 pm 
Аватар

Нямам търпение оня Акума да му пръсне тиквата мръсна на Хитлер!!!То момичето още малко инфаркт ще получи, а той ще я кара да се бие!! :x

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 4:37 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Няма какво да добавя по новата глава,то вече всичко е коментирано...
Обаче,искам да обсъдя няколко /два/ въпроса...

Първият е дали екзорсистите са атеисти?
Така де,Орденът е организация на Църквата и Ватикана,говори се за свещеници и апостоли,но единствените,които са споменали Бог за тези 15 тома са семейство Ноа,Графа,Комуй,Бак и Хебраска.Някакси няма логика...Все пак иносена е божие оръжие...а никой от главните герои не го споменава...с изключение на Ален веднъж в арката в Азия,когато каза,че не му дреме за Всевисшия....
От тук правя извода, че мангаката наистина не е искала да навлиза в религиозни води и е направила персонажите леееко невярващи...

Вторият е дали невинността на Ален изкупва някакви предишни грехове?
В смисъл - убила е предишния съвместим с нея/като при Суман/ или нещо подобно и сега съжалява./Тъй като Хебраска каза,че такова "поведение" е нещо невиждано до сега/
Питам защото разликата в лоялността на иносенса на Ален и Суман е огромна...Сега пропускам факта,че Уокър е главният герой,но иносенсът му го е спасявал поне 3 пъти,а и Ален не искаше да умре... Просто е ненормална саможертвата от страна на невинността,при условие,че я чупи всяка глава...При Суман сме поставени пред свършен факт...но дори,когато се разкая,иносенса му не само не спря,но и не помогна на Ален да го извади по някакъв начин...

Тези ми направиха по-така...впечатление...

По-скоро мангаката наистина не е искала да се занимава с религиозни проблеми,защото ако се почне спиране няма.Мисля,че те вярват в Бог,защото явно вярват че Той ги е избрал,за да се борят с Акумата,но не се набляга много на това.
Колкото до Аленовия Иниценс.И на мен ми беше странна цялата ситуация и,ако изключим възможността тя да е Сърцето става малко по-сложно.
Но ситуацията при Ален и Суман е колкото сходна,толкова и различна.Суман предаде совят Иносенс.не искаше да умре от страх,преде накамата си и се превърна в онзи голям торс.И ако в Иносенс-а има наисти част от Божията воля,то тогава би било логично да иска да си изкупи греховете
А Ален не искаше да умре,защото вярваше ,че може още,че трябва да спасява още и естествено,поне от малко любов към живота си.Той доколкото знам си беше роден с Иносена,нали?Може и това да оказва влияние,защото и вампирчето бе съвместимо,но неговият паразитен тип дойде в последствие...Та може просто връзката да е много по силна.
Или просто Ален да има сърцето.(или да е любимец на Бог)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 3:21 pm 
Аватар

Охо...И Канда освен Линали и Раби е без невинност...тамън сметнах,че ще направи нещо срещу акумата...
Нещо се подхвърли за Хебраска...на мен ми стана интересно, но беше твърде кратичко - само една страничка...
И пак се почна за тия експерименти и за миналото на Лина...сериозно колко ще издържи това момиче...
Йес,най-после да се разбере защо Хитлер е там и... отби номера...
Това го мразя най-много...сякаш са хванати части от интересни моменти и сложени в безинтересното...Последните 10на глави нищо не става - точат се само битки и същевременно се дава 1 страница някаква загадка,нечие минало,планове,колкото да се нахрани любопитството на читателите,обаче това никак не е достатъчно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 7:42 pm 
Аватар
Модератор

Повече ми беше интересно като ставаше въргала и нищо неразбирах. Имам чувството, че Hevlaska е била създадена по някакъв подобен начин, или знам ли. И тея експериментират да направят пак някви такива за да се бият с Ърл. Явно е била от род на светци или нещо такова, и се е получило, и затова тея продължават с такива експерименти. Поне така си мисля, но ще видим.
За Канда си беше ясно, че няма innocence, те го бяха казали мисла, а и като се появи с други мечове, не със своя май пак го каза тогава.
Сега е интересното дали Линали ще опука акумата, или ще се притече някой на помощ.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 8:06 pm 
Аватар

Лави пак го раздава като дъ куул гай,но тоя път явно вкара и малко мисъл в действията си.
Все още ги няма Ален и ко.
А ако Хевла случайно умре...как ще правят екзорсисти?
Иначе главата ми хареса,но това отвратително прескачане от каша на по-драматична каша ми бърка във здравето.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 10:06 pm 
Аватар

Ся като ги знам следващия цял чаптър ще бъде как линали се синква с иносенса :? и накрая ще се усере и няма може да бие акумата и аха да избият всички и ще доидат генералите и ален да закърпят положението

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 10:18 am 
Аватар

Zenith написа:

До колкото разбрах Хебра/Хевла и Хитлер са от едно семейство...така че може би той е дошъл именно за да замести досегашния Пазител... тъй като са минали 100 години - вероятно се сменят...
Но ще е много кофти...Аз лично смятам че Хебра ще клъцне акумата... а пък и Хитлер-пазител нещо не ми се вярва...
Сега като си спомних...може и момчето от спомените на Линали да е било от същото семейство.../де да знам.../

Chaos_Demon написа:
Ся като ги знам следващия цял чаптър ще бъде как линали се синква с иносенса и накрая ще се усере

Според мен Линали би трябвало да изкара феноменална сила...както направиха Ален,Канда,Крори и Миранда/тя е от скоро и не е удачен пример/...все пак трябва да има ъпгрейд и за Лина и Раби...
Аз ще се накефя ако Раби извади нова форма...но тъй като за неговата невинност нищо не се споменава,очевидно ще е Линали...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 10:31 am 
Аватар
Модератор

Раби какъв ъпдейт да получава? Ние дори не сме видели всичките му Seals. Незнам защо не ги ползва досега, но 100% има силни между тях.
Иначе Линали със сигурност ще получи някакъв ъпдейт, даже май паразитен й innocence-а.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 12:53 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Zenith написа:

До колкото разбрах Хебра/Хевла и Хитлер са от едно семейство...така че може би той е дошъл именно за да замести досегашния Пазител... тъй като са минали 100 години - вероятно се сменят...
Но ще е много кофти...Аз лично смятам че Хебра ще клъцне акумата... а пък и Хитлер-пазител нещо не ми се вярва...
Сега като си спомних...може и момчето от спомените на Линали да е било от същото семейство.../де да знам.../

И аз останах с подобно впечатление,но Хевла освен ,че изглежда странно е и екзорсист,а Хитлер не ми се струва такъв.А и не ми се струва човек,на който невинноста ще позволи да си играе с нея.Затова се надяваме Хевла да не умре.

А на някой прави ли му впчеталение,че този уж толкова рядкъ паразитен тип,става все по-масовол явление.Ален,Крори,генералката,Крос ,Суман,а сега евентуално и Линали...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 7:28 pm 
Аватар

Чаптъра не беше нищо особенно,другия ще е меле.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]