Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 2:49 am 
Аватар

дано Itachi му ги гепи по бьрзо и да се свьршва с тоя... :P
иначе чаптера беше лигавене...Itachi пак с 2 удара го залепи за стената :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 9:59 am 
Аватар

и аз искам да му извади очите :o или поне едното..ще става пират :lol: или пък тва да е кагебуншин =\ изключително бързо го лепна на стената...полусляп пак го бие :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 11:01 am 
Аватар

Стана интересно. Мисля, че Итачи ще вземе окото на Саске. Саске ще остане с едно око, като Какаши иии Какаши ще научи Саске как да събуди Mangekyou. Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 11:08 am 
Аватар

След второ прочитане неповлияно вече от елемента на изненадата, мога спокойно да кажа, че за 17 страници кажи речи нищо не стана. По начина по който свърши, то възможни са буншини, генджитсута, скрити кунаи и какви ли не още измъквания от ситуацията. Ако наистина Итачи в този момент вади окото на Саске, ще съм много по-изненадан отколкото при гореспоменатите развръзки!

Сега пак отиде цяла седмица в чакане и чудене "кой на кого какво направи та някой извика", "дали няма да преместят действието и да ни държат в интрига още месец" и т.н. ... :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 11:35 am 
Аватар

Zenith написа:
Няма ли скоро да мръднем към Тоби?

Чул те алах, буда, исус и компания...

chaos_master
Прав си... не знам защо написа само "След прочитане"... еми кажи ми кво чете? Гуааа, гхааа, гууу,уааа,сааа, мааа... тфа четиво ли е? Трябва да има повече говорене в манагата и повече бой в анимето ;).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 11:44 am 
Аватар

123Ichiban написа:
chaos_master
Прав си... не знам защо написа само "След прочитане"... еми кажи ми кво чете? Гуааа, гхааа, гууу,уааа,сааа, мааа... тфа четиво ли е? Трябва да има повече говорене в манагата и повече бой в анимето ;).
Еми, "преглеждане" звучи прекалено пренебрежително ... макар че то си беше точно такова :lol: А на анимето не знам дали липсата на бой му е проблема, но докато не почнат да правят един епизод поне на 2-3 чаптъра, оправия няма да има :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 11:50 am 
Аватар

Може Зетсу да е извикал :lol: .Не разбрах какво точно хвърли Саске по Итачи в началото ама може 1-2 или повече да са уцелили Зетсу и той за тва да вика :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 12:00 pm 
Аватар

Абе саске наи много да остане с едно око, или брат му да му даде неговото наи накрая или Саске ще умре предпазваики Наруто , или Итачи ще умре предпазваики брат си и даваики му окото си. Яка главица наи накрая от дясната страна на страницата показаха знака на Учиха и едната точка от шарингана защо ли.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 12:48 pm 
Аватар

Да да може само да се надявате Саске толкова бързо да изгуби очите си. А и да не забравяме за миналия чаптер където Зетсу каза,че не са мръднали и cm и се борят само в genjutsu. Според мене и двамата водят още genjutsu двубои и това дето става е относително или и аз незнам не може да му вземе окото в genjutsu нали или идеята е да се вземе през генджутсо не знам същност :lol:

Иначе да не забравяме,че в момента Саске не притежава само уменията научени от Оро но и всичко,което Оро знае. Нали самият той е затворен вътре в Саске и той използва целият му капацитет от знания и умения,което хич не е малко като се има предвит,че Оро се е стремял към научаването на всички джутсота. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 1:30 pm 
Аватар

Незнам за вас ма мене ми писна от генджицута - накрая ще се окаже,че целия свят живее в генджицуто на някого или пък някой е направил на Наруто quick sim какво МОЖЕ да се случи :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 5:01 pm 
Аватар

xads написа:
Незнам за вас ма мене ми писна от генджицута - накрая ще се окаже,че целия свят живее в генджицуто на някого или пък някой е направил на Наруто quick sim какво МОЖЕ да се случи :lol: :lol:

гледаш много филми! :wink:
нямам си и на идея какво ще стане и не влагам голям акъл какво може да го бъде по-нататък,ама знам,че ще е интересно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 5:28 pm 
Аватар

Дано Саске да е получил това,което заслужава! :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 7:16 pm 
Аватар

chaos_master написа:
След второ прочитане неповлияно вече от елемента на изненадата, мога спокойно да кажа, че за 17 страници кажи речи нищо не стана. По начина по който свърши, то възможни са буншини, генджитсута, скрити кунаи и какви ли не още измъквания от ситуацията. Ако наистина Итачи в този момент вади окото на Саске, ще съм много по-изненадан отколкото при гореспоменатите развръзки!

Сега пак отиде цяла седмица в чакане и чудене "кой на кого какво направи та някой извика", "дали няма да преместят действието и да ни държат в интрига още месец" и т.н. ... :evil:

чапръра беше леко скучен... и честно казано не ме вкараха в интрига (тъй като ще стане нещо от рода на Ссу се измъква, опитва се да убие Ита с омраза, не успява... ранен е и вече няма сили, един силно наситен с флашбеци чаптър и Сасу се осъзнава че с омраза няма да го победи и килва на секундата Ита.... нещо банално от този род). Та за това се съгласявам с поста надолу

123Ichiban написа:
Zenith написа:
Няма ли скоро да мръднем към Тоби?

Чул те алах, буда, исус и компания...

chaos_master

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 7:43 pm 
Аватар

Най- накрая саске си го получи. О, ДА! много ме изкефи чаптъра 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 8:24 pm 
Аватар

еми кат се праи на голям газар и се държи самоуверено :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]