|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 11:35 am |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
Zenith написа: Няма ли скоро да мръднем към Тоби?
Чул те алах, буда, исус и компания...
chaos_master
Прав си... не знам защо написа само "След прочитане"... еми кажи ми кво чете? Гуааа, гхааа, гууу,уааа,сааа, мааа... тфа четиво ли е? Трябва да има повече говорене в манагата и повече бой в анимето .
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 11:44 am |
|
chaos_master |
|
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
123Ichiban написа: chaos_masterПрав си... не знам защо написа само "След прочитане"... еми кажи ми кво чете? Гуааа, гхааа, гууу,уааа,сааа, мааа... тфа четиво ли е? Трябва да има повече говорене в манагата и повече бой в анимето . Еми, "преглеждане" звучи прекалено пренебрежително ... макар че то си беше точно такова А на анимето не знам дали липсата на бой му е проблема, но докато не почнат да правят един епизод поне на 2-3 чаптъра, оправия няма да има
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 7:16 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
chaos_master написа: След второ прочитане неповлияно вече от елемента на изненадата, мога спокойно да кажа, че за 17 страници кажи речи нищо не стана. По начина по който свърши, то възможни са буншини, генджитсута, скрити кунаи и какви ли не още измъквания от ситуацията. Ако наистина Итачи в този момент вади окото на Саске, ще съм много по-изненадан отколкото при гореспоменатите развръзки! Сега пак отиде цяла седмица в чакане и чудене "кой на кого какво направи та някой извика", "дали няма да преместят действието и да ни държат в интрига още месец" и т.н. ... чапръра беше леко скучен... и честно казано не ме вкараха в интрига (тъй като ще стане нещо от рода на Ссу се измъква, опитва се да убие Ита с омраза, не успява... ранен е и вече няма сили, един силно наситен с флашбеци чаптър и Сасу се осъзнава че с омраза няма да го победи и килва на секундата Ита.... нещо банално от този род). Та за това се съгласявам с поста надолу 123Ichiban написа: Zenith написа: Няма ли скоро да мръднем към Тоби? Чул те алах, буда, исус и компания... chaos_masterПрав си... не знам защо написа само "След прочитане"... еми кажи ми кво чете? Гуааа, гхааа, гууу,уааа,сааа, мааа... тфа четиво ли е? Трябва да има повече говорене в манагата и повече бой в анимето .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|