|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 8:11 pm |
![Аватар](http://i32.photobucket.com/albums/d46/HayoranNight/Sailor%20Moon/th_sailormoon38.gif) |
OGNENATA_LEIDI |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Хммм..случволо ми се е да си вървя и да сънувам наяве(дето му се вика на енглиш daydreaming ) анимета като си изговарям по някоя друга реплика...Представям си че съм аниме герой и други подобни...
Забавно е, макар че има опасност да се блъсне някъде човек
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 9:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5225.jpg) |
the_real_maniac |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
dener написа: the_real_maniac чатнах ти мисълта, просто моя мозък трака на друга честота. примерно може да ми се върти нещо в главата някоя песничка но кат и кажа да спре спира, но никога няма да почна да плямпам нещо на японки или нещо което съм го чувал много често. Нз дали при вас е така но аз като гледам някой филм и чета субтитрите мозъка ми така работи и се едно ми говорят на бг - чувам им гласа но си представям на бг как би звучало и въобще не обръщам внимание на думичките които казват. а англ учихме по 16 часа в седмицата в 8-ми клас и така и не почнах да мисля на англ.
хаха ми добре , възможно е , ок ...
разни хора , разни идеаи и какво ли още не
но това да не почнеш да мислиш на англ поне малко си е странно, как да е, явно си някакъв прагамтик повек - прекално практичен ,...или практически гледаш на нещата, ама се тая ... важното е че се разбрахме
нищо че сме на различни мнения, в крайна сметка се оказа, че ти си си прав за себе си ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ммм дааа. .ее хубаво но да знаеш да не се чудиш като почна да ти блещя на англ или немски :d hahahaha
edit за второто, а дано
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 3:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14651.jpg) |
fastsamorai |
|
|
В такива неща няма нищо лошо да стават,дори по някой път и от самосеби излизат,без да си изкал да кажеш нещо, но ако си сред хора и те започнат да ти се смеят.Номера е да се смееш и ти с тях и да се радваш,че си разсмял някого и си го напраил за малко щастлив и весел и той е забравил своите ежедневни проблеми поне за малко ,защото хората имат нужда от малко смях и веселие,за да забравят ежедневието.И да знаете лудите хора за мен са най-щастиливи,защото просто те не мислят за нищо и нямат проблеми.Пък някои дори могат да виждат и да говорят със същества,които другите само сме си мечтали да видим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 20, 2007 11:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
chosef написа: ![Изображение](http://img81.imageshack.us/img81/8478/weeaboojh2.jpg) Не ми се е случвало никога. А, да. Pic-a не е офтопик, но ме мързи да обяснявам защо
weeaboo FTW
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 3:44 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
При мен единственото, което ми изниква в главата е "baka", чудя се на кого ли не съм казал това. Наскоро (има няма 2 месеца) гледах Nadesico и видях колко приличам на Ruri ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Чак да ми се причува изрази все още не ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , а пък да чуя такива от хора, изключено! В даскалото ми няма смъртен, който да гледа анимета или изобщо обкръжащите ме.
Най-често обаче ми изниква втория ендинг от Gundam Seed, но почти винаги не знам от къде е Т Т.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Така става като гледате САПУНКИ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 6:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4067.jpg) |
dggm |
|
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 2:53 am Мнения: 182 Местоположение: Варна
|
Всички сте мръднали, разхлопали сте се като ламаринен покрив при буря, много сте зле, вземете се в ръце.
На МЕН никога не ми се е случвало, следователно на вас ви хлопа дъската.
Или вземете да гледате по-интелигентни анимета от Bleach, DBZ, Digimon и разни други 2500 епизодни сапунки, да сте видяли нормална баба, която следи 2000+ епизод на Дързост и Красота? Разлика между бабата и някой фен на Инуяша НЯМА!
_________________ Air France SUX
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 7:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Батка колко често викам на някой като ма ядоса "Shine"
Много често ми се случва и на мен, ама само когато искам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|