Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 24 [ 359 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 8:11 pm 
Аватар

Хммм..случволо ми се е да си вървя и да сънувам наяве(дето му се вика на енглиш daydreaming ) анимета като си изговарям по някоя друга реплика...Представям си че съм аниме герой и други подобни...
Забавно е, макар че има опасност да се блъсне някъде човек :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 9:28 pm 
Аватар

dener написа:
the_real_maniac чатнах ти мисълта, просто моя мозък трака на друга честота. примерно може да ми се върти нещо в главата някоя песничка но кат и кажа да спре спира, но никога няма да почна да плямпам нещо на японки или нещо което съм го чувал много често. Нз дали при вас е така но аз като гледам някой филм и чета субтитрите мозъка ми така работи и се едно ми говорят на бг - чувам им гласа но си представям на бг как би звучало и въобще не обръщам внимание на думичките които казват. а англ учихме по 16 часа в седмицата в 8-ми клас и така и не почнах да мисля на англ.

хаха ми добре , възможно е , ок ...

разни хора , разни идеаи и какво ли още не ;-) :-)

но това да не почнеш да мислиш на англ поне малко си е странно, как да е, явно си някакъв прагамтик повек - прекално практичен ,...или практически гледаш на нещата, ама се тая ... важното е че се разбрахме

нищо че сме на различни мнения, в крайна сметка се оказа, че ти си си прав за себе си ;-) :) Ммм дааа. .ее хубаво но да знаеш да не се чудиш като почна да ти блещя на англ или немски :d hahahaha

edit за второто, а дано :P :-) :-D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 9:40 pm 
Аватар

днеска изгледах последния епизод на блеач от седмица и не6то 2 някаде го гледам и постоянно блеач ми е в глажата ходя си и си мисля какво ли 6те стане след това представям си преди6ни епизоди итн представям си мои измислени сцени какво 6те стане и такам мисля 4е ни6то ти няма просто си мн зарибен като вси4ки голями аниме фенове :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 11:23 pm 
Аватар

Ами какво да кажем за японските фенове?Те не могат кат нас да си викат на улицата,щото там сте ги разберат.Ние поне тука можем колкото си искаме да плямпаме любими фрази.Аз поне не плещя пред останалите,но вече ако искам да шашна някого,тогава ползвам.Особено някой ако ви ядоса и му казвате бака,а през това време в ума ви се въртят 1000 начина за убиване. :wink: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 12:26 am 
Аватар

Леле...ама някои хора сериозно почнаха да коментират :o ...не че тука сериозно има луди,просто понякога на човек му се лигави,или му е весело...В това няма нищо лошо,пък и никой не може да ме убеди че не му се случва... :roll:

The Resistance
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 1:37 pm 
Аватар

:lol: И аз давам такива дефекти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 2:48 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Еми като ти влезне някоя дума в главата иди я изкарай. :) На всеки му се случва - голям или малък фен, като седиш постоянно пред компа и гледаш нещо зарибяващо, най-малкото готините изрази ти изникват в ума след известно време.На мен ми е весело, пък ако някой ме види и на него ще му стане весело :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 3:09 pm 
Аватар

В такива неща няма нищо лошо да стават,дори по някой път и от самосеби излизат,без да си изкал да кажеш нещо, но ако си сред хора и те започнат да ти се смеят.Номера е да се смееш и ти с тях и да се радваш,че си разсмял някого и си го напраил за малко щастлив и весел и той е забравил своите ежедневни проблеми поне за малко ,защото хората имат нужда от малко смях и веселие,за да забравят ежедневието.И да знаете лудите хора за мен са най-щастиливи,защото просто те не мислят за нищо и нямат проблеми.Пък някои дори могат да виждат и да говорят със същества,които другите само сме си мечтали да видим.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 3:48 pm 
Аватар

KISSSY написа:
Еми като ти влезне някоя дума в главата иди я изкарай. :) На всеки му се случва - голям или малък фен, като седиш постоянно пред компа и гледаш нещо зарибяващо, най-малкото готините изрази ти изникват в ума след известно време.На мен ми е весело, пък ако някой ме види и на него ще му стане весело :D
И аз мисля така!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

The Resistance
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:42 am 
Аватар

случва се пък и вече съм свикнала... ест че като се занимаваш с нещо толко време ще ти влезе в главата. пък и няма лошо :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 11:26 pm 
Аватар

И аз се побърквам със Блийч!Ама буквално!Вървя си по улицата и ги прая некви знаци с ръцете за магии и оприличавам хората на героите.Причува ми се Бан-Кай постоянно и го сънувам тва даже! :bduh:

EDIT:Това вече мина..ми сега с Наруто...поне не е толкова зле

Последна промяна marinchety на Вто Сеп 18, 2007 11:24 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 11:45 pm 
Аватар

chosef написа:
Изображение

Не ми се е случвало никога.

А, да. Pic-a не е офтопик, но ме мързи да обяснявам защо

weeaboo FTW

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 3:44 pm 
Аватар

При мен единственото, което ми изниква в главата е "baka", чудя се на кого ли не съм казал това. Наскоро (има няма 2 месеца) гледах Nadesico и видях колко приличам на Ruri :lol: . Чак да ми се причува изрази все още не :), а пък да чуя такива от хора, изключено! В даскалото ми няма смъртен, който да гледа анимета или изобщо обкръжащите ме.
Най-често обаче ми изниква втория ендинг от Gundam Seed, но почти винаги не знам от къде е Т Т.

Профил  

Заглавие: Така става като гледате САПУНКИ
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 6:44 pm 
Аватар

Всички сте мръднали, разхлопали сте се като ламаринен покрив при буря, много сте зле, вземете се в ръце.

На МЕН никога не ми се е случвало, следователно на вас ви хлопа дъската.

Или вземете да гледате по-интелигентни анимета от Bleach, DBZ, Digimon и разни други 2500 епизодни сапунки, да сте видяли нормална баба, която следи 2000+ епизод на Дързост и Красота? Разлика между бабата и някой фен на Инуяша НЯМА!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 7:30 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Батка колко често викам на някой като ма ядоса "Shine" :lol:
Много често ми се случва и на мен, ама само когато искам =))

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 24 [ 359 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]