Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 05, 2007 4:05 pm 
Аватар

Това за Раки беше бъзик. :P Иначе наистина се загуби някъде това момче, засега обаче ми е по-любопитно как ще се развие кютека с последната генерация.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 05, 2007 4:15 pm 
Аватар
Модератор

Ххах бъзикайсе ти.
От новото поколение ми е интересно само тая Clarice(номер 47ми, подобно име), дали ще играе роля само на звероукротителка на Miata или нещо повече. Също искам да разбера и Riful за какво приказваше, че е намерила нещо интересно.
Ако дадат малко повече за Alicia и Beth (които предполагам още са номер 1 и 2) няма да е лошо, че нещо ми харесаха с тея черни облекла.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 05, 2007 6:35 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Oт тук нататък да, въпроса е че на стр. 1 важи..от тук нататък важи точнка 3.и пак сте длъжни да маркирате спойлерите :)
ае ако обичаш маркирай си постовете..на първата страница :wink:
Мерси :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 10:43 am 

Някой да има идея кога ще излиза новия чаптър, 73 май че беше ? Определено историята е интересна и най-важното разнообразна, има си 4-5 сюжетни линии всяка, от които ще ни задържи вниманието ;)
П.П. Новата генерация наистина не са много интересни, тъй като повечето са нахакани тъпи момиченца ;) По-скоро големия въпрос е къде е бившия номер 3 и промили ли са мозъка на Ракито :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 3:49 pm 
Аватар
Модератор

Последния брой на Monthly Shounen Jump излиза днес, до 2-3 дена може да има скан, ако не и повече. Следващия 74ти чаптър ще бъде вече в Weekly Shounen Jump #30 на 2ри юли, и ще бъде в WSJ докато нестартира новото списание където ще прехвърлят Claymore.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2007 5:56 pm 

СПОЙЛЕР:

На мене пък ми е супер интересно какво ще стане между Раки и Пресила - от малкото, което ни показа мангата между тях има нещо. Просто Пресила си го хареса по незнайна за нас причина - тук очаквам развитие. А иначе ми е интересно и колко точно силни са станали 7-те оцелели и това, че не могат да им засекат никаква Йома енергия - дали пък след като използват Йома става по-силни и т.н. Друго интересно ми е точно колко силна е Пресила щом като "Древните" ("дълбочинните" - като алтернативен превод на abyssal нещо не ме кефи ;( ) толкова много се страхуват от силата и. Интерсно ми е също тая организация тия тъмните фигури дето я управляват нещо ми се виждат много съмнителни дет се вика не им е чиста работата. А пък и тази Миата новата дето сега се появи е много странна и има убийствен потенциал както можем да видим от най-новия чаптър дето мачкаше Йомите само с ръце о_O!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2007 5:33 pm 
Аватар

Unok написа:
Следващия 74ти чаптър ще бъде вече в Weekly Shounen Jump #30 на 2ри юли, и ще бъде в WSJ докато нестартира новото списание където ще прехвърлят Claymore.

Дано никога да не стартира, защото ако стартира най-вероятно да е и то месечно.Нека си стои в WSJ и мангата да стане седмична, все пак на никой не му се иска да чака цял месец и да се гърчи от нетърпение да излезе новият чаптър. Ако от WSJ кажат че няма място имам няколко заглавия на ум които хич не искам да ги виждам в WSJ :D

p.s.

A случайно да знаеш името на списанието в което "уж" ще бъде прехвърлена мангата :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2007 5:46 pm 
Аватар
Модератор

Месечно ще е 100% :>, името още не е обявено. Някой от мангите от MSJ ще бъдат прехвърлени там, както и нови заглавия ще почнат. Би трябвало след около 2 месеца да стартира. Иначе Claymore и да остани в WSJ ще си бъде пак 1 път месечно, освен ако не я направят по 20 стр. чаптър(и аз предпочитам така да стани). Сега доколкото знам 2 пъти ще бъде в WSJ и после в новото списание. 74ти чаптър и color page ще има :>
Самоче съм объркал #31 ще е не #30 :>

Иначе от WSJ съм готов да изхвърля без да се замисля Bobobo, P2 и Prince of Tennis.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2007 6:02 pm 
Аватар

По 1 път в WSJ на месец :( Еееее, амааа....... това е много гадно. То пък какъв е проблемът.Claymore е по 32 страници. Сякаш ако го издават по 1 път в месец ще променят нещо. По добре да излиза седмично така че не само списанието да се увеличи с няколко страници, а не в началото да е с 32 страници повече, а в другите с 32 по-малко :?

Обаче сега се сетих че MSJ има други заглавия които WSJ ще трябва да издава до това ново списание и те явно ще излизат обаче след Claymore - демек следмиците след Claymore :evil:

И все пак защо не издават Claymore в WSJ :evil: Трябва само малко да напънат автора и това е(и да махнат Mx0 и То-Love-Ru :twisted: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2007 6:28 pm 
Аватар
Модератор

Те другите които ще се издават в WSJ ще са само по 1 път( така че Claymore e специално - 2 пъти ще бъде :>).

Иначе нз как ги определят кое в кое списание да е, по популярност ли, по мързела на автора ли, по други причини ли...

Цитат:
и да махнат Mx0 и То-Love-Ru :twisted:

:chair: , НЕЕЕЕЕЕЕЕ. To-LOVE-Ru може и да го преживея, но Mx0 нененене. Това с всеки чаптър повече и повече ме кефи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 12:36 am 
Аватар

Unok написа:
Иначе нз как ги определят кое в кое списание да е, по популярност ли, по мързела на автора ли, по други причини ли...

Мисля, че който се добере до автора 1-ви и предложи една доста добра цена за издаването на мангата в тяхното списание. Иначе едвам ли е по мързела на автора. Сигурен съм че той досега е направил поне 100 чаптъра, но те стоят в сейфовете на Shueisha.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2007 9:06 pm 
Аватар
Модератор

Jump Square (or Jump SQ) is the name of the new magazine which'll replace Monthly Jump starting November 2nd. A new issue will follow on the 4th of every month.

What will you be reading in it? Well:
- A Masanori Morita-Takeshi Obata collaboration.
- A Fujiko Fujio series (mangaka of Doraemon), by Kaidô Hiroyuki and Kazu Hajime.
- Claymore, Tegami Bachi, Gag Manga Biyori, Kurohimé, Rosario to Vampire & Embalming (by Nobuhiro Watsuki)
- A novel by Katayama Kentarô & Yamamoto Yamato entitled Denbateki na Kanojo.

Future site of this magazine: http://jumpsq.shueisha.co.jp/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2007 10:27 pm 
Аватар

Е чудесно, наистина се оказа че е месечно списание :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:43 am 
Аватар
Модератор

То беше 100% сигурно че ще е месечно.
Иначе излезе RAW, ама не е c74, а Extra с Teresa. Как ми се искаше да разбера кой беше в града :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 7:17 pm 
Аватар

Наистина жалко, но тази екстра също беше интересна.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]