|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 05, 2007 4:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10110_1302551410.jpg) |
Domus |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
Това за Раки беше бъзик. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Иначе наистина се загуби някъде това момче, засега обаче ми е по-любопитно как ще се развие кютека с последната генерация.
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 05, 2007 4:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ххах бъзикайсе ти.
От новото поколение ми е интересно само тая Clarice(номер 47ми, подобно име), дали ще играе роля само на звероукротителка на Miata или нещо повече. Също искам да разбера и Riful за какво приказваше, че е намерила нещо интересно.
Ако дадат малко повече за Alicia и Beth (които предполагам още са номер 1 и 2) няма да е лошо, че нещо ми харесаха с тея черни облекла.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 06, 2007 10:43 am |
AbaddonBG |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Някой да има идея кога ще излиза новия чаптър, 73 май че беше ? Определено историята е интересна и най-важното разнообразна, има си 4-5 сюжетни линии всяка, от които ще ни задържи вниманието
П.П. Новата генерация наистина не са много интересни, тъй като повечето са нахакани тъпи момиченца ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) По-скоро големия въпрос е къде е бившия номер 3 и промили ли са мозъка на Ракито
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 06, 2007 3:49 pm |
CaBa |
Модератор |
|
Последния брой на Monthly Shounen Jump излиза днес, до 2-3 дена може да има скан, ако не и повече. Следващия 74ти чаптър ще бъде вече в Weekly Shounen Jump #30 на 2ри юли, и ще бъде в WSJ докато нестартира новото списание където ще прехвърлят Claymore.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 11, 2007 5:56 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
СПОЙЛЕР:
На мене пък ми е супер интересно какво ще стане между Раки и Пресила - от малкото, което ни показа мангата между тях има нещо. Просто Пресила си го хареса по незнайна за нас причина - тук очаквам развитие. А иначе ми е интересно и колко точно силни са станали 7-те оцелели и това, че не могат да им засекат никаква Йома енергия - дали пък след като използват Йома става по-силни и т.н. Друго интересно ми е точно колко силна е Пресила щом като "Древните" ("дълбочинните" - като алтернативен превод на abyssal нещо не ме кефи ;( ) толкова много се страхуват от силата и. Интерсно ми е също тая организация тия тъмните фигури дето я управляват нещо ми се виждат много съмнителни дет се вика не им е чиста работата. А пък и тази Миата новата дето сега се появи е много странна и има убийствен потенциал както можем да видим от най-новия чаптър дето мачкаше Йомите само с ръце о_O!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 5:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=582.jpg) |
Brolly |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Unok написа: Следващия 74ти чаптър ще бъде вече в Weekly Shounen Jump #30 на 2ри юли, и ще бъде в WSJ докато нестартира новото списание където ще прехвърлят Claymore.
Дано никога да не стартира, защото ако стартира най-вероятно да е и то месечно.Нека си стои в WSJ и мангата да стане седмична, все пак на никой не му се иска да чака цял месец и да се гърчи от нетърпение да излезе новият чаптър. Ако от WSJ кажат че няма място имам няколко заглавия на ум които хич не искам да ги виждам в WSJ
p.s.
A случайно да знаеш името на списанието в което "уж" ще бъде прехвърлена мангата
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 5:46 pm |
CaBa |
Модератор |
|
Месечно ще е 100% :>, името още не е обявено. Някой от мангите от MSJ ще бъдат прехвърлени там, както и нови заглавия ще почнат. Би трябвало след около 2 месеца да стартира. Иначе Claymore и да остани в WSJ ще си бъде пак 1 път месечно, освен ако не я направят по 20 стр. чаптър(и аз предпочитам така да стани). Сега доколкото знам 2 пъти ще бъде в WSJ и после в новото списание. 74ти чаптър и color page ще има :>
Самоче съм объркал #31 ще е не #30 :>
Иначе от WSJ съм готов да изхвърля без да се замисля Bobobo, P2 и Prince of Tennis.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 6:02 pm |
Brolly |
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
По 1 път в WSJ на месец ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Еееее, амааа....... това е много гадно. То пък какъв е проблемът.Claymore е по 32 страници. Сякаш ако го издават по 1 път в месец ще променят нещо. По добре да излиза седмично така че не само списанието да се увеличи с няколко страници, а не в началото да е с 32 страници повече, а в другите с 32 по-малко
Обаче сега се сетих че MSJ има други заглавия които WSJ ще трябва да издава до това ново списание и те явно ще излизат обаче след Claymore - демек следмиците след Claymore
И все пак защо не издават Claymore в WSJ ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Трябва само малко да напънат автора и това е(и да махнат Mx0 и То-Love-Ru :twisted: )
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 6:28 pm |
CaBa |
Модератор |
|
Те другите които ще се издават в WSJ ще са само по 1 път( така че Claymore e специално - 2 пъти ще бъде :>).
Иначе нз как ги определят кое в кое списание да е, по популярност ли, по мързела на автора ли, по други причини ли...
Цитат: и да махнат Mx0 и То-Love-Ru ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![:chair:](./images/smilies/chair.gif) , НЕЕЕЕЕЕЕЕ. To-LOVE-Ru може и да го преживея, но Mx0 нененене. Това с всеки чаптър повече и повече ме кефи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 12:36 am |
Brolly |
|
|
Unok написа: Иначе нз как ги определят кое в кое списание да е, по популярност ли, по мързела на автора ли, по други причини ли...
Мисля, че който се добере до автора 1-ви и предложи една доста добра цена за издаването на мангата в тяхното списание. Иначе едвам ли е по мързела на автора. Сигурен съм че той досега е направил поне 100 чаптъра, но те стоят в сейфовете на Shueisha.
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 29, 2007 9:06 pm |
CaBa |
Модератор |
|
Jump Square (or Jump SQ) is the name of the new magazine which'll replace Monthly Jump starting November 2nd. A new issue will follow on the 4th of every month.
What will you be reading in it? Well:
- A Masanori Morita-Takeshi Obata collaboration.
- A Fujiko Fujio series (mangaka of Doraemon), by Kaidô Hiroyuki and Kazu Hajime.
- Claymore, Tegami Bachi, Gag Manga Biyori, Kurohimé, Rosario to Vampire & Embalming (by Nobuhiro Watsuki)
- A novel by Katayama Kentarô & Yamamoto Yamato entitled Denbateki na Kanojo.
Future site of this magazine: http://jumpsq.shueisha.co.jp/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 10:43 am |
CaBa |
Модератор |
|
То беше 100% сигурно че ще е месечно.
Иначе излезе RAW, ама не е c74, а Extra с Teresa. Как ми се искаше да разбера кой беше в града
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|