Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 80 [ 1189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 80  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012)
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2012 4:06 am 
Аватар

Много брутално :)

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2012 12:25 pm 
Аватар

Yep...заорахме отново в EMO тинята =)) ...

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 4:37 am 
Аватар

Закъснял съм сигурно с няколко месеца за тоз коментар, но... Wow!! Just wow! Отдавна не съм попадал на нещо, което да ме накара да седя и да гледам цяла нощ и после да се чудя как да изкарам следващия ден, а то даже не е края още :thumb:
Много добре са направили баланса между всичко - екшън, малко комедийка, драматизъм, вълнение, мистерия, спокойствие, още екшън, нямаше нито един скучен момент (иначе щях да спя вече :wink:
Иска ми се реално да съществува такова нещо. Точно мой тип свят и игра (нищо, че някои технически работи не ги схванах :lol: ), а и много прилики между мен и главния герои намирам в това отношение :) Сигурно за това ме хвана толкова много анимето
Средата я минах и изобщо не очаквах играта да свърши така :lol: И сега все едно почвам да гледам друго аниме, оп-а се смени, гледам нова игра ще почнат, някакви елфчета (хахах, тоз път с магия :D (сигурно Асуна е в кома или нещо такова, нз, няма да си спойля да чета назад коментари сега, след 10 мин ще се разбере и без това.

edit: yep, spot on
само да добавя...
"A game where it's okay to die is just too easy" :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 12:58 am 
Аватар

Omg успях да наваксам... xD След няколкото откровено скучни за мен епизоди, последният беше учудващо интересен *nods* Стана ми супер жал за Сугу, ама се очакваше, то с тоя магнит за мацки Кирито :lol: :lol: Всьо женско изпопада покрай него, братче xDDDD Как поне един достоен за същото мъжки персонаж не се появи, не знам! Само с жени не става , а и му трябва конкуренция на нашия :lol: / Кхм, женската част от феновете също не биха отказали, предполагам xD/
Във всеки случай нямам търпение той пак да стане супер мощен и да ги изпопретрепе към върха, чудно ми е кога ще си намери втори меч, ако изобщо го направи o.O

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 4:51 am 
Аватар

Предполагам ще използва този на Sugu. Иначе вярно на последните епизоди само женски персонажи се появяват.

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 7:11 am 
Аватар

пфф, все едно гледам ново аниме, да бе, направо...
Не ми харесва колкото първата половина, но пак е на ниво
Сугу в цял друг свят отиде и пак в него да се влюби, горката :( (кви са шансовете....)
А пък за втория меч, като гледам каквото му попадне ще използва. Тука не отделят много внимание и значение на магиите и гиъра

То хубаво ще е да се появи и някой друг мъжки персонаж (оня от саламандарите може да се вмести с по-голяма роля), ама старите защо ги заебаха съвсем? Като разбра, че статистиките му седят от предната игра, трябваше да извика Агил и Клайн за помощ (особено като има срок само 1 седмица)

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 4:39 pm 
Аватар

Щото да е по-драматично xDD Но наистина е супер странно, че не ги извика. С брадатко май не се свързаха пак в реалния свят, ама оня барман нали той му пробута играта и инфото за Асуна, къде се запокити? o.O oh well xDD

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 8:36 pm 
Аватар

Може би се страхуват да се включат отново в такава игра и за това ги няма. А може да ги вкарат накрая.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 10:06 pm 

Кво ше ги е страх ... В предишната беше нормално, инстинкт за самосъхранение ... тука обаче, както Кирито вече намекна, не е толкова страшно - не се мре.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 10:58 pm 
Аватар

Е да де, ама като преживееш нещо такова, както е в техния случай, то ти остава някаква травма. Малко или много, все изпитват някакъв страх.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 11:29 pm 
Аватар

flssdd написа:
Закъснял съм сигурно с няколко месеца за тоз коментар, но... Wow!! Just wow! Отдавна не съм попадал на нещо, което да ме накара да седя и да гледам цяла нощ и после да се чудя как да изкарам следващия ден, а то даже не е края още :thumb:

:shock:
Аз точно това исках да кажа :lol: :lol:

Направо си се чудя какво ми става. Поне не съм сам :hat:

И да, норманлно е да им е останало доста от SAО-то. За нас е сравнително бързо, но те все пак са били 2+ години в играта. Но предполагам някои все пак я играят. Ще видим де. Ако не свърши на 25 ще е супер, но за жалост...

Последна промяна Jo jan на Пет Дек 07, 2012 11:37 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 11:33 pm 
Аватар

^ С вас съм анимето много ми харесва, но изглежда има по-напреднали в гледането на анимета от мен, и съответно си имат тяхните критики :) . Първи коментар уау записах са! :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 11:43 pm 
Аватар

xPsychOx написа:
Сега като изгледах Accel World, забелязах, че там са ползвали Nerver Gear-а, който ползват тук. :D
Very Interesting.

Един и същи свят май с 18-20 години разлика. Интересно дали ги има героите...трябва да ги прочета, но все не ми остава време.
Авторът им е един и същ. Аз лично AW не го изтърпх в един момент и го спрях.
Но да де, малко off.

........
^ welcome :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 2:31 pm 
Аватар

Claymore написа:
Е да де, ама като преживееш нещо такова, както е в техния случай, то ти остава някаква травма. Малко или много, все изпитват някакъв страх.

Поне да ги беше попитал :) Като ги гледах и двамата бяха достатъчно положителни личности, че да превъзмогнат подобна травма
Чудно ми е и дали създателят наистина е умрял заедно с Аикард света. Ако и той се върне също ще стане интересно

Дано да има по-скоро 2ри сезон (дали ще е с различно име? :lol: )

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 2:51 pm 
Аватар

Дано да има, твърде интересно стана за да свърши ...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 80 [ 1189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 80  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]