|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 03, 2012 12:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Yep...заорахме отново в EMO тинята ![=))](./images/smilies/=)).gif) ...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 06, 2012 4:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Закъснял съм сигурно с няколко месеца за тоз коментар, но... Wow!! Just wow! Отдавна не съм попадал на нещо, което да ме накара да седя и да гледам цяла нощ и после да се чудя как да изкарам следващия ден, а то даже не е края още Много добре са направили баланса между всичко - екшън, малко комедийка, драматизъм, вълнение, мистерия, спокойствие, още екшън, нямаше нито един скучен момент (иначе щях да спя вече Иска ми се реално да съществува такова нещо. Точно мой тип свят и игра (нищо, че някои технически работи не ги схванах ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), а и много прилики между мен и главния герои намирам в това отношение ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Сигурно за това ме хвана толкова много анимето Средата я минах и изобщо не очаквах играта да свърши така ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И сега все едно почвам да гледам друго аниме, оп-а се смени, гледам нова игра ще почнат, някакви елфчета (хахах, тоз път с магия ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (сигурно Асуна е в кома или нещо такова, нз, няма да си спойля да чета назад коментари сега, след 10 мин ще се разбере и без това. edit: yep, spot on само да добавя... "A game where it's okay to die is just too easy"
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2012 12:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16981_1346186982.png) |
PartyMonster |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Omg успях да наваксам... xD След няколкото откровено скучни за мен епизоди, последният беше учудващо интересен *nods* Стана ми супер жал за Сугу, ама се очакваше, то с тоя магнит за мацки Кирито ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Всьо женско изпопада покрай него, братче xDDDD Как поне един достоен за същото мъжки персонаж не се появи, не знам! Само с жени не става , а и му трябва конкуренция на нашия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) / Кхм, женската част от феновете също не биха отказали, предполагам xD/ Във всеки случай нямам търпение той пак да стане супер мощен и да ги изпопретрепе към върха, чудно ми е кога ще си намери втори меч, ако изобщо го направи o.O
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2012 7:11 am |
flssdd |
|
|
пфф, все едно гледам ново аниме, да бе, направо... Не ми харесва колкото първата половина, но пак е на ниво Сугу в цял друг свят отиде и пак в него да се влюби, горката ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) (кви са шансовете....) А пък за втория меч, като гледам каквото му попадне ще използва. Тука не отделят много внимание и значение на магиите и гиъра То хубаво ще е да се появи и някой друг мъжки персонаж (оня от саламандарите може да се вмести с по-голяма роля), ама старите защо ги заебаха съвсем? Като разбра, че статистиките му седят от предната игра, трябваше да извика Агил и Клайн за помощ (особено като има срок само 1 седмица)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2012 10:06 pm |
Hajutze |
|
|
Кво ше ги е страх ... В предишната беше нормално, инстинкт за самосъхранение ... тука обаче, както Кирито вече намекна, не е толкова страшно - не се мре.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2012 11:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
flssdd написа: Закъснял съм сигурно с няколко месеца за тоз коментар, но... Wow!! Just wow! Отдавна не съм попадал на нещо, което да ме накара да седя и да гледам цяла нощ и после да се чудя как да изкарам следващия ден, а то даже не е края още Аз точно това исках да кажа Направо си се чудя какво ми става. Поне не съм сам ![:hat:](./images/smilies/hat.gif) И да, норманлно е да им е останало доста от SAО-то. За нас е сравнително бързо, но те все пак са били 2+ години в играта. Но предполагам някои все пак я играят. Ще видим де. Ако не свърши на 25 ще е супер, но за жалост...
Последна промяна Jo jan на Пет Дек 07, 2012 11:37 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2012 11:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
xPsychOx написа: Сега като изгледах Accel World, забелязах, че там са ползвали Nerver Gear-а, който ползват тук. Very Interesting. Един и същи свят май с 18-20 години разлика. Интересно дали ги има героите...трябва да ги прочета, но все не ми остава време. Авторът им е един и същ. Аз лично AW не го изтърпх в един момент и го спрях. Но да де, малко off. ........ ^ welcome
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2012 2:31 pm |
flssdd |
|
|
Claymore написа: Е да де, ама като преживееш нещо такова, както е в техния случай, то ти остава някаква травма. Малко или много, все изпитват някакъв страх. Поне да ги беше попитал ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Като ги гледах и двамата бяха достатъчно положителни личности, че да превъзмогнат подобна травма Чудно ми е и дали създателят наистина е умрял заедно с Аикард света. Ако и той се върне също ще стане интересно Дано да има по-скоро 2ри сезон (дали ще е с различно име? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|