|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 22, 2006 6:27 pm |
Killa_B |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 8:43 pm Мнения: 1343 Местоположение: world database
|
Навик ... да си чаткам кокалчетата на ръцете, краката, шията, кръстта и прочее (ако остана нещо де). Друг лош навик, който имам е да се прокашлям доста често. Но не се притеснявам понеже съм имал доооста навици (с нос, устни, очи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и винаги след време са изчезвали. Само за това с чаткането мисля, че не мога да го превъзмогна.
Странни работи, които съм правил като малък:
Бях страшен плюшкин и колекционирах всичко. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Имах голяма слабост в компютърните игри. Много се кефех на оригинални такива и стоях с часове (буквално) пред ветрините избирайки си. А за пиратски - пред каталозите. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Наистина много запален геймър бях. Колекционирах и гейм списания даже си направих и собствен Гейм Бук веднъж. Изрязах списанията взех лепило, тиксо и поналепих картинките в огромна празна тетрадка. Дам...
Също така и киноманиак. Гледах много филми, телевизия и прочее. Толкова много, че по едно време след като отгатвах какво ще каже дадения персонаж във филма си мислех "аз ли съм го правил?"...
Стига толкоз викам...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 22, 2006 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3181_1232919640.jpg) |
Amnesia |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 10:29 pm Мнения: 367 Местоположение: Бургас....близо до него >_>
|
Ям си устата отвътре ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) май доста станахме
Сухите кожички на устните си ги дърпам с нокти
Обичам да си огъвам ноктите на 90 градуса със зъби
Мразя да стоя в стая и вратата да е отворена,просто издивявам и не ми е комфортно
Мразя да е абсолютно тихо когато лягам да спя
Винаги си слагам ръцете в джобовете,а ако нямам такива си играя я с гривна я пръстен
Обичам да стоя на тъмно
Прозорците на различни програми си ги правя в точно определена големина - да речем така че да се виждат 5 или 12 от файловете, които са сложени или да се виждат само до времето което остава, и мразя някой да вземе и да разшири прозореца
Ям почти всичко с лъжица или направо от тенджерата/етс.
Когато изям нещо мазно и после ми иде да го повърна
Пуша си цигарата до края, докато сама не изгасне
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2007 4:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6290.jpg) |
Stop7heFuckin`Pain |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Абе имам чуството, че тук съм писала, но никъде не видях мое постване, така че сега пак:
1. Гриза химикалката, когато съм притеснена.
2. Когато ме изпитват започвам да въртя косата си, да правя намръщени физиономии и да щипя човека, който е най - близо до мен.
3. Когато съм ядосана на някого го хапя.
4. Когато майка ми говори важен разговор по телефона и предварително ме е помолила и предупредила да не и преча, аз започвам да пея идиотски песнички от сорта на Кокоша глава - Хомосекс и Хероин. Тя се ядосва, затваря телефона и започва да ме гони.
5. Винаги проверявам в дамската чанта на майка си, за да видя дали има дъвки. В повечето случаи обирам всички дребни.
6. Докато брат ми спи го гримирвам и на сутринта се напушвам от смях, хах..
7. Когато ядем, аз спирам посредата на яденето и отивам да легна на леглото си.. Не защото ми е прилушало или ми е тежко, а просто ми е навик. После се връщам и довършвам вечерята.
8. По - високите човеци ги наричам "дребос" или "малчос" просто защото се комплексирам от височината си, хаха..
9. Когато слушам Слейар се вживявам в ролята и започвам с химикали да блъскам по бюрото си.
10. Когато ям сладолед, шоколадов.. Винаги се облизвам, не защото съм се оцапала, просто навик.
Има още много идиотщини, които си правя, но просто в момента не мога да се сетя.. (:..
_________________ Новия ми ник - deformity
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2007 4:49 pm |
Alienvisitor |
|
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 8:47 am Мнения: 266 Местоположение: plovdiv
|
ами да видим:
1- неговоря много отегчаваме
2-винаги казвам квото мисля и някои хора ми се сърдят
3-слушам музика неприли4но високо винаги навсякъде
4-спя където ми падне ако ми се спи което е рядко
5-човъркам си ноктите постояно
6-послъгвам в прили4ни граници.
_________________ Learning is non ending curve as you learn much you know much is left to be done .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2007 5:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Ха, интересна тема ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Ами, аз нямам такива екстри (може би единствената ми странност е, че чета ужасно много и когато обяснявам нещо на някой го заливам с тонове информация и подробности, тва` е ![Изображение](http://torrents.animes-bg.com/images/smilies/smile2.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2007 5:47 pm |
Isamashii |
|
|
Имам не особенно странни навици:
1. Винаги слушам музика (дори в часовете, дори да ме боли глава от силния звук, т.н.).
2. Винаги отивам на училище наи-малко 1 час по-рано от началото на часа (да, първа смяна съм :Д ), а и не само на училище, навсякъде.
3. Представям си че стрелям по хората и колите по улицата когато съм ядосан.
4. Бавно и трудно отвиквам от разни навици.
5 Пърдя много (това трябваше да е шега, която маи не се получи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2007 6:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7846.jpg) |
Eritzu-chan |
|
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 11:30 pm Мнения: 402 Местоположение: †•Ада, Подземното кралств
|
Хехе
1.Гризенето на нокти.Всъщност точно когато четях темата си гризях нокъта на дясната ръка
2.Също много обича кръв...не всъщност ОБОЖАВАМ кръв (и да я гледам и да я пия)
3.Имам навика когато съм 2 смяна и се връщам пеша по тъмното от училище (живея далечко и ходя доста) да си пея по улиците на глас
4.Много съм кекава в ръцете ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: имам навика да изпускам, чупя, ритам и т.н с всички предмети които ми попаднат в ръцете.
_________________ Real Eyes Realize Real Lies
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 08, 2007 7:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6156_1372145277.jpg) |
tehpwnerer |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Vegeta написа: Обичам да пея като съм под душа.
И аз обичам да попявам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Също обичам да мисля как да убич някоя от учителките ми
А един мой приятел прави скулптори от сополи
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 09, 2007 10:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7767.png) |
Ambelin |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 03, 2007 2:20 pm Мнения: 137 Местоположение: Plovdiv
|
1- Гадния навик да се хиля по време на изпитване (не тест ми да стоиш прав и да гледаш тъпо)
2-да се чекна на столовете, колко пъти съм падала и съм си блъскала главата в масата или земята
3-гледам гадно като ми пипат косата ( не че не ми харесва или нещо такова ,ми просто навик който предобих във 2ри клас)
4-когато съм ядосана крещя и се зъбя на всеки ( тва ми е по наследство)
5- много съм отворена и понякога казвам неща , които не трябва да казвам, но никога не се извинявам защото 6- съм упорито магаре.
7- обичам да се гушкам в хората приятно ми е, а те като не дават гледам тъжно и се принасям при някой друг и пак съм Хепии
_________________ I don`t suffer from INSANITY...I enjoy every minute of it.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 09, 2007 9:00 pm |
adidaf |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
ELECTRON написа: Vegeta написа: Обичам да пея като съм под душа.
аз друго обичам да правя под душа, ама да не изпадам в подробности....
-много си гриза ноктите
-винаги като излизам от стаята светвам и изгасям лампата бързо по няколко пъти
-като изключвам компа и нагласям volume-а на уредбата на 17
-много се кефя да давам постоянно refresh на компа (десктоп, папки...)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|