Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 6:27 pm 

Навик ... да си чаткам кокалчетата на ръцете, краката, шията, кръстта и прочее (ако остана нещо де). Друг лош навик, който имам е да се прокашлям доста често. Но не се притеснявам понеже съм имал доооста навици (с нос, устни, очи :lol: ) и винаги след време са изчезвали. Само за това с чаткането мисля, че не мога да го превъзмогна. :?

Странни работи, които съм правил като малък:

Бях страшен плюшкин и колекционирах всичко. :lol: Имах голяма слабост в компютърните игри. Много се кефех на оригинални такива и стоях с часове (буквално) пред ветрините избирайки си. А за пиратски - пред каталозите. :roll: Наистина много запален геймър бях. Колекционирах и гейм списания даже си направих и собствен Гейм Бук веднъж. Изрязах списанията взех лепило, тиксо и поналепих картинките в огромна празна тетрадка. Дам...

Също така и киноманиак. Гледах много филми, телевизия и прочее. Толкова много, че по едно време след като отгатвах какво ще каже дадения персонаж във филма си мислех "аз ли съм го правил?"... :roll:

Стига толкоз викам...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 8:58 pm 
Аватар

Ям си устата отвътре :lol: май доста станахме
Сухите кожички на устните си ги дърпам с нокти
Обичам да си огъвам ноктите на 90 градуса със зъби
Мразя да стоя в стая и вратата да е отворена,просто издивявам и не ми е комфортно
Мразя да е абсолютно тихо когато лягам да спя
Винаги си слагам ръцете в джобовете,а ако нямам такива си играя я с гривна я пръстен
Обичам да стоя на тъмно
Прозорците на различни програми си ги правя в точно определена големина - да речем така че да се виждат 5 или 12 от файловете, които са сложени или да се виждат само до времето което остава, и мразя някой да вземе и да разшири прозореца :x
Ям почти всичко с лъжица или направо от тенджерата/етс.
Когато изям нещо мазно и после ми иде да го повърна
Пуша си цигарата до края, докато сама не изгасне :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 22, 2006 9:19 pm 
Аватар

Хм от къде ли да започна ох те са много...

1. Гризя си ноктите :D и аз не знам защо но не мога просто без да си гризя ноктите дори тези лакове дето ги слагаш за да ти горчи пак не помагат беля го или го търкам и хайде пак

2. Е просто по-голям инат от мене не сте видели!! Не съм магарешки инат щото е тъпо това но просто... като кажа нещо край! До там е!Държа на своето и най-гадното е че дори да греша пак си е мойто бе не може друго!

3. Адски недоверчива съм макар и да не изглежда така е баси на мен ми кажат нещо аз пак мойто си и не става.

4. Много обичам да командвам. Често просто си се изживявам като лидер и съм много властолюбива

5. Имам голяма гордост и просто съм с вдигната глава но някой ден ще мия свалят :P

6. Много споря... попринцип е казано с мен да не се спори защото винаги излизам права или просто не споря ако не съм сигурна или ако не ми се спори :lol:
7. Много студен човек съм и наранявам хората около мен без да искам е тонито може да ви каже Луки също

8. Обичам да дразня хората но само тези които ми имат зъб (значи почти всички) и го правя понякога несъзнателно но който ме познава си знае

9. Е баси нервака съм!! Просто не сте виждали толкова нервен човек. За ей тази игрица тука се нервя до няма и на къде като видя нещо което ме изнервя просто троша на ред. Всеки ден поне по 3 пъти се изнервям и избухвам.

10. Злобно съм еми какво да направя... викаха ми Злобйо :P

11. Обичам да си послъгвам малко :lol: но поне го правя качествено така че и ми е един голям +

12. Нахална съм ;) еми... кво да се прави :lol:

13. Нагла... "само с наглост и нахалитет се пробива в живота"

14. Иии последно (не ми се мисли повече) малко безчувствена си падам... роднини умират на мен не ми дреме. Майка ми в болница влезе мене пак не ме е грижа особенно. Еми... оптимист съм знам че всичко винаги ще се оправи :lol:

arya_stark
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2007 4:24 pm 
Аватар

Абе имам чуството, че тук съм писала, но никъде не видях мое постване, така че сега пак:
1. Гриза химикалката, когато съм притеснена.
2. Когато ме изпитват започвам да въртя косата си, да правя намръщени физиономии и да щипя човека, който е най - близо до мен.
3. Когато съм ядосана на някого го хапя.
4. Когато майка ми говори важен разговор по телефона и предварително ме е помолила и предупредила да не и преча, аз започвам да пея идиотски песнички от сорта на Кокоша глава - Хомосекс и Хероин. Тя се ядосва, затваря телефона и започва да ме гони.
5. Винаги проверявам в дамската чанта на майка си, за да видя дали има дъвки. В повечето случаи обирам всички дребни.
6. Докато брат ми спи го гримирвам и на сутринта се напушвам от смях, хах..
7. Когато ядем, аз спирам посредата на яденето и отивам да легна на леглото си.. Не защото ми е прилушало или ми е тежко, а просто ми е навик. После се връщам и довършвам вечерята.
8. По - високите човеци ги наричам "дребос" или "малчос" просто защото се комплексирам от височината си, хаха..
9. Когато слушам Слейар се вживявам в ролята и започвам с химикали да блъскам по бюрото си.
10. Когато ям сладолед, шоколадов.. Винаги се облизвам, не защото съм се оцапала, просто навик.

Има още много идиотщини, които си правя, но просто в момента не мога да се сетя.. (:..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2007 4:49 pm 

ами да видим:
1- неговоря много отегчаваме
2-винаги казвам квото мисля и някои хора ми се сърдят
3-слушам музика неприли4но високо винаги навсякъде
4-спя където ми падне ако ми се спи което е рядко
5-човъркам си ноктите постояно
6-послъгвам в прили4ни граници.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2007 5:35 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Ха, интересна тема :). Ами, аз нямам такива екстри (може би единствената ми странност е, че чета ужасно много и когато обяснявам нещо на някой го заливам с тонове информация и подробности, тва` е Изображение)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2007 5:47 pm 

Имам не особенно странни навици:
1. Винаги слушам музика (дори в часовете, дори да ме боли глава от силния звук, т.н.).
2. Винаги отивам на училище наи-малко 1 час по-рано от началото на часа (да, първа смяна съм :Д ), а и не само на училище, навсякъде.
3. Представям си че стрелям по хората и колите по улицата когато съм ядосан.
4. Бавно и трудно отвиквам от разни навици.
5 Пърдя много (това трябваше да е шега, която маи не се получи :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2007 6:17 pm 
Аватар

Хехе :D
1.Гризенето на нокти.Всъщност точно когато четях темата си гризях нокъта на дясната ръка :lol: :lol:
2.Също много обича кръв...не всъщност ОБОЖАВАМ кръв (и да я гледам и да я пия)
3.Имам навика когато съм 2 смяна и се връщам пеша по тъмното от училище (живея далечко и ходя доста) да си пея по улиците на глас :lol:
4.Много съм кекава в ръцете :oops: имам навика да изпускам, чупя, ритам и т.н с всички предмети които ми попаднат в ръцете.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2007 7:11 pm 
Аватар

Vegeta написа:
Обичам да пея като съм под душа.

И аз обичам да попявам :) Също обичам да мисля как да убич някоя от учителките ми :)
А един мой приятел прави скулптори от сополи :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2007 10:25 am 
Аватар

1- Гадния навик да се хиля по време на изпитване (не тест ми да стоиш прав и да гледаш тъпо)

2-да се чекна на столовете, колко пъти съм падала и съм си блъскала главата в масата или земята :lol:

3-гледам гадно като ми пипат косата ( не че не ми харесва или нещо такова ,ми просто навик който предобих във 2ри клас)

4-когато съм ядосана крещя и се зъбя на всеки ( тва ми е по наследство)

5- много съм отворена и понякога казвам неща , които не трябва да казвам, но никога не се извинявам защото 6- съм упорито магаре.

7- обичам да се гушкам в хората приятно ми е, а те като не дават гледам тъжно и се принасям при някой друг и пак съм Хепии :lol:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2007 8:52 pm 
Аватар

Vegeta написа:

и аз обичам да пея под душа!Мн е забавно! :D не обичам да си ям косата но когато гледам филм постоянно ми е в устата...за ся тва се сещам.. :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2007 9:00 pm 

ELECTRON написа:
Vegeta написа:

аз друго обичам да правя под душа, ама да не изпадам в подробности.... :mrgreen: :mrgreen:
-много си гриза ноктите
-винаги като излизам от стаята светвам и изгасям лампата бързо по няколко пъти
-като изключвам компа и нагласям volume-а на уредбата на 17
-много се кефя да давам постоянно refresh на компа (десктоп, папки...)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2007 9:29 am 
Аватар

Ръся постоянно глупости и не спирам да повтарям "шанс" , "дъъъъ" , "STFU" и "Точно така" ... не съм спрял да ги повтарям от много време :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2007 11:57 am 
Аватар

smoke_taz написа:
Ръся постоянно глупости и не спирам да повтарям "шанс" , "дъъъъ" , "STFU" и "Точно така" ... не съм спрял да ги повтарям от много време :)

И аз повтарям постоянно "шанс" и глупости от тоя сорт :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2007 12:31 pm 
Аватар
Bass addicted
Bass addicted

и така ми то и аз си пея под душа ама то да беше само пее не то са цели арии
2- преди да запаля жгара винаги я изправям дори да си е права , простопо навик
3-много чесато си играя с косата или пук обажавам някой друг да го прави
4-много обичам да дупча уши , не знам що некво забавно е (не съм съдист)
5- не мога да живея ако поне веднъж на ден не ям сладко
6-не мога да живея без пръстени , ако не съм с тях се чувставам непълноценна
7- ама много съм почнала да спамя и това ми стана навик :p макар и не много странен е това

:D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]