Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 8 [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 3:52 pm 
Аватар

Надявам са поне да излезе вдругиден ако не излезен неска или утре....много яко ше се претупат нещата...ама както и да е :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 6:26 pm 
Аватар

Свърши :( :( :(
Епизода беше супер много ме зарадва.А зед уж отиде се бият с амилчо помежду си и после ноа като хварли ракетката Зед реши да отиде да ги види.Като се има предвид че вече зед и амилчо бяха 1.
Супер беше доно е отишал да ги види :( :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 6:40 pm 
Аватар

това беше изклучително безмислен край почти обезмисли цялото аниме :x
трябва да сложат овичка и филмче покриващи теорията около спиритите и какъв е толкоз Жико че се появи тъй просто в Таскъра. Тва с Ноа обратно на инвалид също не го разбрах, няма ли си други работи не да седи в количката. Преживяното не е успяло дори да го направи досатъчно 'силен' че да поеме отговорност за грешките си?!
Изключително разочароващ край макар от последните епизоди да си личеше че ще е нещо такова. Имам чувството че след 35 -40 епизод стана нещо което съсипа хубавото аниме :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 8:02 pm 
Аватар

еее малко тъп край ма битката последната си я биваше
и Зед що се върна в другия свят тва направо ме :evil: нали е спасителя

а някой да знае дали има няква игра по анимето ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 8:17 pm 
Аватар

Мухаааааа :shock: evil Zed напрао кърти паважа, троши мивки яде цимент ебаси мноооооооооооооооооо ма изкефи макар и за кратко да беше лош напрао ми напълни душицата :D
Битката с Таскър беше мноо бесна ма ми е чудно тоя Зед къв се е залетел къ таскър кът му е до глезените =)) ама накрая Зедчо го килна :D
А на Амилчо очите са сини :shock: през целото време некви такива зеленикави и накрая морско синио ама както и да е мноо са готини :) А и на мене не ми се вижда странно че Зед искаше да се бие с Амилчо :? просто пича толко преживя заради това че е "избран" и през целото това се опитваше да стане по силен а се разчиташе на силата на спиритите ==> силен спирит, слаб човек и за това според мене реши да се бие с него да се реши веднъж за винаги силен ли е или не е :)
Ноа пак си стана инвалид :? малко странно ама си беше доста вероятно щот се пак още в началото казаха че неговата болест дори и със шард кастинг не мое да се излекува, а и той до сега ми се ще че черпеше сила от сачира. Пък и Таскър кат го постисна така хубаво през кръста се требва да го е по препрецакал допълнително :)
Единственото странно нещо ми беше само това че Зед и Амилчо се фюзнаха :o то кат се замисля може това да си е било и намерението на Амилчо още кат го е избирал ама не ми се верва сценаристите да са имали такъв foresight :lol: а това че е пак въл калм мене ми се стори че тама в окото на Амилчо точно преди да го удари се виде отваряне на портал (както когато го вкара в тоя свят ;) )
ПП: Зед със сини очи рокс :P
ППП:сри за правописни грешки ама пиша на чист адреналин =))
ПППП:Малее баси фермана написах :shock:
ППППП:баси колко послеписа =)) =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 8:42 pm 
Аватар

Леле кои каза, че края не става.....не много беше як...мнооооогоо се накефих като излезе Зед ...и като запука Таскъра....леле няма такава битка и като пуснаха тая нашата песничка....много яко....и накрая Зед и Амил се влюбиха и сега ще заживеят щастливо до края на дните си....а и Амил най-накрая се ухили....ами то крайно време беше....ай няма да изпадам в подробности като колегата по-горе.....

П.С. А и някой да знае от каде мога да намеря та нашата песничка :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 8:43 pm 
Аватар

да ти кажа Thaw и аз единственото,което успях да коментирам до сега,около половин час след като го изгледах беше баси и края,баси и края. Въй много ме изкефи... Амил Гаул и Зед в едно... каквито бяха приказливи и двамата сега си представям каква ще е комбинацията... Ма просто като го видях това накрая паднах... Аз вече си викам последното,което ще дадат е как Роя дрънка...вече си викам оставят броени секунди,няма да видя повече Зед...не е като в повечето анимета да не оставят съдбата на главния герой изцяло на въображението на зрителя... Зед със сини очи и крила...какъв оптимален край. двамата най-готини главни герои станали един ултра хипер мега супер готин... :inlove: какъв край!!!!
Виж за Ноа ми стана гадно и за това че не го дадоха дали се срешна със Сагири. пък и може би е по-добре тя да не го вижда така... знаех си че накрая болестта му пак ще се обади,но ми стана гадно като го видях... той горкия поне се оправи духовно... и то в крайна сметка колко второстепенни герои оцеляха-трепаха ги,трепаха ги,но те всички като хлебарки все оцеляват. Това бунтът на кий спиритите беше оригинална идея,за Екс машината също... баси и края...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 8:51 pm 
Аватар

Луди ли стеееее... От какво по-точно се оплавате , епизодът си беше супер;) Няма да го хокате! ;) Анимето е невероятно заслужава си гледането! :):):)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 9:06 pm 
Аватар

епизодът наистина беше супер, но като за край - не беше.
Замо да добавя нещо към мнението на faye - Jiiko се появи в Таскър-а, но по-важно е как мъртав се появи в Таскър-а...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 9:19 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Еми ебати досадното старче, деа, как да не се появи :lol:
Needs moar desu~
1 ОВА със-
Все пак да утъпкат теорията ми, че това са светове в небето, макар, че е ясно...
Да видиме какво прави РАМБОС все пак, след тая фузия...
Да видиме евентуално битката и как Амил влиза в Зед...
Ноа и Сачира да се фюзнат и те...
Джико как е придобил спирит като ония дракон, който се мереше с кий спиритите... НЕ ЧЕ МИ ДРЕМЕ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 9:37 pm 
Аватар

Дано да има OVA, че и аз искам да видя поне как се бие сега вече Зед....а за Сачура и Ноа....тях не ги искам е поне не Ноа....най-накрая и тоя сополанко да му стане нещо...той не умира....без Сачура пак в инвалидна количка...ами такъв е живота :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 9:41 pm 
Аватар

СПоред мен ноа не е от това че му зеха сачира защото и тои по едно време се биеше срещу тескера без сачира.А количката най-вероятно е от стискането в ръката което пак не съм сигурен щото след тва се изправи :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 10:03 pm 
Аватар

Какво да кажа? Харесами края. Аз като върл фен на Джико се кефим яко. :lol: И аз искам да разбера от къде е взел Пайрон (леле тоя спирит ме кефеше най-много от всички). Смятам, че не толкова Пайрон можеше да се мери с key спиритите, колкото оная не можеше да ги ползва (но и аз мисля, че не е некъв случаен спирит).
Не си мъчете мозъците да търсите логично обяснение, за това как Джико се е появил в Таскър след като е умрял, според мен няма такова, но пък ако верно направят едно OVA и ме опровергаят ще е още по-добре.

Btw съвсем в края си помислих, че Ноа умря в тоя стол. :lol:
Те как го дадоха Роя му говори, той ни приема ни предава. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 10:23 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

nuclearwinter написа:
щото след тва се изправи :?

Той не просто се изправи, той държа на ръце оная мрънкалка там какибешеимето... =////

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2007 10:23 pm 
Аватар

nuclearwinter написа:
СПоред мен ноа не е от това че му зеха сачира защото и тои по едно време се биеше срещу тескера без сачира.А количката най-вероятно е от стискането в ръката което пак не съм сигурен щото след тва се изправи :?

ако не греша след тази случка той държеше диана на ръце (около 19 мин) така че остава обяснението - след ефект от липсата на сачира!? Гаси шегата :roll: Сега като казахте си спомних за момента като му казаха е неможе напълно да се излекува ама това не означава да го мятат в количката и напрево за рециклиране на метала по него :lol:
не разбрах какво означава заглавието Киба също така!!
А иначе за продължение ако е нов сериал искам нови герои (и без туи лесно ги избиват :lol: ) Да се разкрие целия свят и дали Калм е друг свят или част от териториите. Зед да бъде съпорт зад кулисите за новия герой и...
Може да се навия да напиша един фанфикшън :P
Ако е ова или филм ми стига да изяснят повече за света. Само казаха че се раждат от яйца и нататък нищо допълнително нямаше по въпроса. Не може да се каже че света не е оригинален затова трябва да дадът по-подробна информация за него. Роя и Зед са главната двойка и трябва да се обърне допълнителновнимание и на това. Не казвам да става няква мелодрама ама... все пак нещо да има :roll: Минаваме към Жико, и след него Есмералда - как тъй оцеля! Трябва да покажат злокобните и планове за бъдещето! :twisted: Поне на две места се сещам когато можеше да си замине без проблем а оцеля по най-нахален начин :lol: Кира и Ноа същата работа като с Зед и Роя ....
Толкоз неща недоразказани и още толкова с огромен потенциал :roll:
Просто как го бръкнаха такъв сякаш за 15 минути скълъпен край главата ми не го побира :(

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 8 [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]