|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 26, 2007 6:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
това беше изклучително безмислен край почти обезмисли цялото аниме
трябва да сложат овичка и филмче покриващи теорията около спиритите и какъв е толкоз Жико че се появи тъй просто в Таскъра. Тва с Ноа обратно на инвалид също не го разбрах, няма ли си други работи не да седи в количката. Преживяното не е успяло дори да го направи досатъчно 'силен' че да поеме отговорност за грешките си?!
Изключително разочароващ край макар от последните епизоди да си личеше че ще е нещо такова. Имам чувството че след 35 -40 епизод стана нещо което съсипа хубавото аниме
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 26, 2007 8:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4814_1240223840.jpg) |
acira |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 19, 2006 11:11 am Мнения: 601 Местоположение: СОФИЯ
|
еее малко тъп край ма битката последната си я биваше
и Зед що се върна в другия свят тва направо ме ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) нали е спасителя
а някой да знае дали има няква игра по анимето ?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 26, 2007 8:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Мухаааааа ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) evil Zed напрао кърти паважа, троши мивки яде цимент ебаси мноооооооооооооооооо ма изкефи макар и за кратко да беше лош напрао ми напълни душицата
Битката с Таскър беше мноо бесна ма ми е чудно тоя Зед къв се е залетел къ таскър кът му е до глезените ![=))](./images/smilies/=)).gif) ама накрая Зедчо го килна
А на Амилчо очите са сини ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) през целото време некви такива зеленикави и накрая морско синио ама както и да е мноо са готини ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А и на мене не ми се вижда странно че Зед искаше да се бие с Амилчо ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) просто пича толко преживя заради това че е "избран" и през целото това се опитваше да стане по силен а се разчиташе на силата на спиритите ==> силен спирит, слаб човек и за това според мене реши да се бие с него да се реши веднъж за винаги силен ли е или не е
Ноа пак си стана инвалид ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) малко странно ама си беше доста вероятно щот се пак още в началото казаха че неговата болест дори и със шард кастинг не мое да се излекува, а и той до сега ми се ще че черпеше сила от сачира. Пък и Таскър кат го постисна така хубаво през кръста се требва да го е по препрецакал допълнително
Единственото странно нещо ми беше само това че Зед и Амилчо се фюзнаха ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) то кат се замисля може това да си е било и намерението на Амилчо още кат го е избирал ама не ми се верва сценаристите да са имали такъв foresight ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) а това че е пак въл калм мене ми се стори че тама в окото на Амилчо точно преди да го удари се виде отваряне на портал (както когато го вкара в тоя свят ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) )
ПП: Зед със сини очи рокс
ППП:сри за правописни грешки ама пиша на чист адреналин
ПППП:Малее баси фермана написах
ППППП:баси колко послеписа
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 26, 2007 8:43 pm |
![Аватар](http://img169.imageshack.us/img169/1278/laniavzl5.jpg) |
lani |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
да ти кажа Thaw и аз единственото,което успях да коментирам до сега,около половин час след като го изгледах беше баси и края,баси и края. Въй много ме изкефи... Амил Гаул и Зед в едно... каквито бяха приказливи и двамата сега си представям каква ще е комбинацията... Ма просто като го видях това накрая паднах... Аз вече си викам последното,което ще дадат е как Роя дрънка...вече си викам оставят броени секунди,няма да видя повече Зед...не е като в повечето анимета да не оставят съдбата на главния герой изцяло на въображението на зрителя... Зед със сини очи и крила...какъв оптимален край. двамата най-готини главни герои станали един ултра хипер мега супер готин... :inlove: какъв край!!!!
Виж за Ноа ми стана гадно и за това че не го дадоха дали се срешна със Сагири. пък и може би е по-добре тя да не го вижда така... знаех си че накрая болестта му пак ще се обади,но ми стана гадно като го видях... той горкия поне се оправи духовно... и то в крайна сметка колко второстепенни герои оцеляха-трепаха ги,трепаха ги,но те всички като хлебарки все оцеляват. Това бунтът на кий спиритите беше оригинална идея,за Екс машината също... баси и края...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 26, 2007 8:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2321.jpg) |
vovich |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
Луди ли стеееее... От какво по-точно се оплавате , епизодът си беше супер;) Няма да го хокате! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Анимето е невероятно заслужава си гледането! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) :):)
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 26, 2007 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Какво да кажа? Харесами края. Аз като върл фен на Джико се кефим яко. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И аз искам да разбера от къде е взел Пайрон (леле тоя спирит ме кефеше най-много от всички). Смятам, че не толкова Пайрон можеше да се мери с key спиритите, колкото оная не можеше да ги ползва (но и аз мисля, че не е некъв случаен спирит).
Не си мъчете мозъците да търсите логично обяснение, за това как Джико се е появил в Таскър след като е умрял, според мен няма такова, но пък ако верно направят едно OVA и ме опровергаят ще е още по-добре.
Btw съвсем в края си помислих, че Ноа умря в тоя стол.
Те как го дадоха Роя му говори, той ни приема ни предава.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 26, 2007 10:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
nuclearwinter написа: СПоред мен ноа не е от това че му зеха сачира защото и тои по едно време се биеше срещу тескера без сачира.А количката най-вероятно е от стискането в ръката което пак не съм сигурен щото след тва се изправи ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
ако не греша след тази случка той държеше диана на ръце (около 19 мин) така че остава обяснението - след ефект от липсата на сачира!? Гаси шегата ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Сега като казахте си спомних за момента като му казаха е неможе напълно да се излекува ама това не означава да го мятат в количката и напрево за рециклиране на метала по него
не разбрах какво означава заглавието Киба също така!!
А иначе за продължение ако е нов сериал искам нови герои (и без туи лесно ги избиват ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Да се разкрие целия свят и дали Калм е друг свят или част от териториите. Зед да бъде съпорт зад кулисите за новия герой и...
Може да се навия да напиша един фанфикшън
Ако е ова или филм ми стига да изяснят повече за света. Само казаха че се раждат от яйца и нататък нищо допълнително нямаше по въпроса. Не може да се каже че света не е оригинален затова трябва да дадът по-подробна информация за него. Роя и Зед са главната двойка и трябва да се обърне допълнителновнимание и на това. Не казвам да става няква мелодрама ама... все пак нещо да има ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Минаваме към Жико, и след него Есмералда - как тъй оцеля! Трябва да покажат злокобните и планове за бъдещето! ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Поне на две места се сещам когато можеше да си замине без проблем а оцеля по най-нахален начин ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Кира и Ноа същата работа като с Зед и Роя ....
Толкоз неща недоразказани и още толкова с огромен потенциал
Просто как го бръкнаха такъв сякаш за 15 минути скълъпен край главата ми не го побира
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|