|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Вто Окт 25, 2011 11:24 pm |
|
TsukiAkari |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Наваксах останалите три епизода и добре върви сериалчето. Най-после забелязах сръбската музика, за която говорите По едно време ми се стори, че пускат Камикадзе в края на 2-ри епизод... Галилео ме кефи, някакъв изтрещял е и го интересуват само парите. Но днес като изгледах четвъртата серия ми идеше да се застрелям! Как можаха да го изкарат толкова влюбчив ума ми не го побира! Адски се издразних.. дано по-нататък да си поправят грешката и престанат да го карат да изглежда като глупак, че не знам на какво ще ги направя. Надявам се да не съсипят иначе хубавия му характер.. п.с не обръщайте внимание на пресилената ми агресия, в момента омразата ми към това, че всичко и всеки се върти около главния герой говори вместо мен...
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Пет Ное 18, 2011 8:46 am |
Daichi |
|
|
|
Като аниме фен, който не е гледал от поне 6 месеца, гледах 1ви епизод и веднага ми грабна вниманието. До момента съм изгледал 3 епизода и още представят герои и т.н. Надявам се да не се разочаровам после.
Все пак, поне за сега не е нещо велико, но си струва да се гледа, ако нямам к'во друго да правя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Пон Ное 21, 2011 6:13 pm |
|
werewolf_girl |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
и това аниме ми харесва много .... не че съм почнала да гледам много от таз сезонашните /има ли такава дума я?/ сми идеята за пъзели и подобни ме радва супер много ^^
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Нед Дек 18, 2011 8:38 pm |
|
werewolf_girl |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
всъщност хубавата част на анимето са пъзелите... другото нещо ми куца... нз що ама някак си липсва дълбочина /не че трябва да я търся в аниме опиращо до логически пъзели ~това е сарказъм~ / ама можеше да бъде с няколко идеи по добре.... та какво казах и преди да го изгледам до 11 еп идеята за пъзели ми харесва... въпреки останалото
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|