|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 25, 2011 11:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44895_1410292028.png) |
TsukiAkari |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Наваксах останалите три епизода и добре върви сериалчето. Най-после забелязах сръбската музика, за която говорите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) По едно време ми се стори, че пускат Камикадзе в края на 2-ри епизод... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Галилео ме кефи, някакъв изтрещял е и го интересуват само парите. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Но днес като изгледах четвъртата серия ми идеше да се застрелям! Как можаха да го изкарат толкова влюбчив ума ми не го побира! ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Адски се издразних.. дано по-нататък да си поправят грешката и престанат да го карат да изглежда като глупак, че не знам на какво ще ги направя. ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) Надявам се да не съсипят иначе хубавия му характер.. п.с не обръщайте внимание на пресилената ми агресия, в момента омразата ми към това, че всичко и всеки се върти около главния герой говори вместо мен...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 18, 2011 8:46 am |
Daichi |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Като аниме фен, който не е гледал от поне 6 месеца, гледах 1ви епизод и веднага ми грабна вниманието. До момента съм изгледал 3 епизода и още представят герои и т.н. Надявам се да не се разочаровам после.
Все пак, поне за сега не е нещо велико, но си струва да се гледа, ако нямам к'во друго да правя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 21, 2011 6:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29811_1353966372.png) |
werewolf_girl |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
и това аниме ми харесва много .... не че съм почнала да гледам много от таз сезонашните ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /има ли такава дума я?/ сми идеята за пъзели и подобни ме радва супер много ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 18, 2011 8:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29811_1353966372.png) |
werewolf_girl |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
всъщност хубавата част на анимето са пъзелите... другото нещо ми куца... нз що ама някак си липсва дълбочина /не че трябва да я търся в аниме опиращо до логически пъзели ~това е сарказъм~ / ама можеше да бъде с няколко идеи по добре.... та какво казах и преди да го изгледам до 11 еп идеята за пъзели ми харесва... въпреки останалото
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|