|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: erejnion ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 3:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Първо. erejnion = ерейнион = ерехнион = ережнион = ереж = ере = ердж = енерджион = ередж = ерек.... ъъ, извинете, прекалих. Второ. Мислил съм ей така щото нямам какво да правя за това какво би съдържала моя кифла тема, и по едно време осъзнах, че има само два възможни изхода: Или мога да седна да пиша нещо готино, и да се получи tl;dr Или мога просто да не си давам това усилие да си правя КифлЪ темичка. Заради това ето какво получавате: Personality Disorder Test ResultsParanoid |||||||||||| 42% 49%Schizoid |||||||||||| 46% 53%Schizotypal |||||||||||||||| 66% 53%Antisocial |||||||||||||| 58% 47%Borderline |||||||||||| 50% 47%Histrionic |||||||||| 38% 43%Narcissistic |||||||||| 34% 41%Avoidant |||| 18% 39%Dependent |||||||||||| 50% 37%Obsessive-Compulsive |||||| 26% 40%*the second scores are the average web scoreTest Note: Read the descriptions below to avoid misinterpreting test results (for example, the Antisocial classification does not mean you are a loner, it means you tend to be insensitive towards others). General Note: the validity and reliability of personality disorders are still lacking in strong statistical evidence and clear agreement in the scientific and medical community. Author Note:I don't think Schizoid personality is a valid disorder (read), some of the smartest people in history were schizoid because they occupied a remote end of the intelligence bell curve. Schizotypal personality can encompass highly original thinkers as well as totally insane people so I think it's a flawed type. I think the remaining eight disorders are generally valid. Disorder Info Eccentric Personality Disorders: Paranoid, Schizoid, Schizotypal Individuals with these disorders often appear odd or peculiar. Paranoid Personality Disorder - individual generally tends to interpret the actions of others as threatening. Schizoid Personality Disorder - individual generally detached from social relationships, and shows a narrow range of emotional expression in various social settings. Schizotypal Personality Disorder - individual is uncomfortable in close relationships, has thought or perceptual distortions, and peculiarities of behavior. Dramatic Personality Disorders: Antisocial, Borderline, Histrionic, and Narcissistic Individuals with these disorders have intense, unstable emotions, distorted self-perception, and/or behavioral impulsiveness. Antisocial Personality Disorder - individual shows a pervasive disregard for, and violation of, the rights of others. Borderline Personality Disorder - individual shows a generalized pattern of instability in interpersonal relationships, self-image, and observable emotions, and significant impulsiveness. Histrionic Personality Disorder - individual often displays excessive emotionality and attention seeking in various contexts. They tend to overreact to other people, and are often perceived as shallow and self-centered. Narcissistic Personality Disorder - individual has a grandiose view of themselves, a need for admiration, and a lack of empathy that begins by early adulthood and is present in various situations. These individuals are very demanding in their relationships. Anxious Personality Disorders: Avoidant, Dependent, Obsessive-Compulsive Individuals with these disorders often appear anxious or fearful. Avoidant Personality Disorder - individual is socially inhibited, feels inadequate, and is oversensitive to criticism Dependent Personality Disorder - individual shows an extreme need to be taken care of that leads to fears of separation, and passive and clinging behavior. Obsessive-Compulsive Personality Disorder - individual is preoccupied with orderliness, perfectionism, and control at the expense of flexibility, openness, and efficiency. edit: bonus round:
Последна промяна erejnion на Сря Окт 03, 2012 2:36 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: erejnion ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 4:01 am |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
MAL профилът ми е относително добре относно любими манги и анимета... то за анимета... направил съм даже списък от 20-25 пожанрово, така че просто гледайте там. Ако искате малко по-столкърска информация, смятам че ще се справите да ми намерите фейсбука (хинт: погледнете профила ми). Ако искате размера, все ме мързи да търся шивашкия метър. Ако искате ... Цитат: [03:57:28] Ахчо0о: Ердж, казаха ти че си зле... [03:57:42 | Edited 03:57:53] Ахчо0о: normalfags gonna normal I am in despair T_T какво да се прави като съм нормален и безинтересен >.>
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: erejnion ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 4:46 am |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Да ти кажа честно перфектен обект за изследване си. Пусна тема, а не каза нищо за себе си само някакъв си копи-пейст. Имаше ли някакъв замисъл зад темата или я пусна ей така без причина? Такива работи ме вълнуват мен.Ако напишеш нещо смислен с радост ще го прочета. Поздрави: .will
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: erejnion ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 5:22 pm |
erejnion |
|
|
@.will erejnion написа: Или мога просто да не си давам това усилие да си правя КифлЪ темичка. Мда, пуснах това ей така просто. Така е по-лесно, просто чакам да отговарям на въпросите ви. Усилието е минимизирано А нещо смислено?... хм, може би примерно да напиша защо на онази анкета резултатите са такива? Горе-долу съм в средните нива по всеки показател. И това е напълно нарочно... целял съм се характерът ми да бъде такъв. Ниският резултат на Avoidant също е абсолютно нарочен... а високият на Schizotypal е естествено следствие, защото за мен близките вече връзки се базират на "истински" чувства, а при мен всичко е манипулирано в някаква степен. Докато в себе си си държа студената и лишена от чувства преценка, в името на човека срещу мен, на очакванията му, на социалния контакт и на това, че все пак ми пука за него, манипулирам чувствата си, така че да покажа това, което смятам че ще (му) е най-полезно. Съответно се държа изкуствено в средните нива на тези показатели, но като се стигне до наистина близки връзки почвам да се провалям. makes sense? @B1nKaTa ахахаха, гомен ^^;; понякога дефинициите ми на думите почват да ми се губят... yup, talking is quite the flawed type of communiction. @Thauma Kisoso - бивш съученик и добър мой приятел. Заради него съм тук, макар и той вече да престана да пише... че даже и да столква. Морридин - още го помня... той бе първият, който ми направи впечатление. и той вече не пише, а? ...и сега вече почва мисленето. Модераторският екип в сегашно време винаги си ми е правил впечатление (макар и да не търпя Сава много много, просто сме на двата края на скалата lawful-chaotic, ако ще използваме D&D термини). Освен това... krumisimo, Jo Jan, velush, flssdd... мда, горе-долу това са хората, които са ми правили най-добро впечатление горе в аниме подфорума. djhot заслужава отделно изречение, първо защото е тролче и не бих го сложил при другите, и второ защото напоследък си чатя предимно с него... а и трето, защото умее да спори. и четвърто, защото харесва /а/ по същия начин, по който аз харесвам /а/. Добре де, по подобен, не точно... чакай, отвличам се от темата. Преминавайки нататък, werewolf_girl получава отделно изречение, защото е момиче, защото има фанелка с любимия ми дизайн на фанелка, и защото ме измъчва да мисля. И николай получава отделно изречение, защото е гадно чалгарче, с което ако се срещнем, ще се убием, ако ще и да опръскаме с кръв Риса. Тя все ще успее да се измие след това. Следващата група хора са ... ъъъ, тези, с които съм се запознавал покрай Кисосо, Риса (с която ме запозна Кисосо) и срещите на форума. Само ще спомена, че ходя почти всяка седмица на ДДР с Риса, и ще отбележа имена като Прес, елизабет и Логрус (който между другото е един от малкото хора, спечелили уважението ми докато защитават теза, противоречаща си с моята). И накрая, има и спамърчета, дето ме кефят, като например символа, evstatiev и бърст. Боже, то стана tl;dr @Evstatiev92 за снимките: nope.jpgза аниметата: ъъъъ... беше естествен преход след като прочетох повечето стойностно фентъзи и повечето стойностни уебкомикси. А и трябва да споменем заслугата на Мегатокио, което още стои като линк някъде там в профила ми.
Последна промяна erejnion на Вто Май 10, 2011 5:47 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: erejnion ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 5:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
erejnion написа: @Evstatiev92 за снимките: nope.jpg
ъм, не ми се отваря btw ![Изображение](http://images.wikia.com/terminator/images/b/be/I%27ll_Be_Back.jpg) I'll be back!
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: erejnion ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 5:46 pm |
erejnion |
|
|
Зарибих се по Тоухоу игрите ... от IOSYS ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) всъщност съм играл предимно Perfect Cherry Blossom, и даже не съм успял да я превъртя. Играя я от време на време, като ми скимне, но за съжаление, след максимум половин час игра почвам да греша твърде много, и ми трябва почивка... така че даже и не събирам много плейтайм. Опитвал съм и другите, но по-скоро те само ми напомнят и ме дразнят че не съм превъртял PCB все още, и скоро се връщам на нея. Предпочитам Сакуя, макар и да мразя троицата музикантки на нея. И най-много съм псувал точно тази троица музикантки, да ги... sigh. Мелодии, не мога да кажа, имам по-скоро любими тоухоу песни, като може би най-най е Special Power to Not Hide a Moonlit Night на IOSYS. И, няма защо @Logrus сега вече се
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: erejnion ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8263_1305045791.jpg) |
djhot |
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
erejnion написа: djhot заслужава отделно изречение, първо защото е тролче и не бих го сложил при другите, и второ защото напоследък си чатя предимно с него... а и трето, защото умее да спори. и четвърто, защото харесва /а/ по същия начин, по който аз харесвам /а/. Добре де, по подобен, не точно... Толкова много грешки и многоточия... Are you me? Определено се комплексирваш, като пишеше за мен... И аз така.... Are you me? ITT: Everybody is an ass-licker ![Изображение](http://i975.photobucket.com/albums/ae234/ah4o0o/36.jpg) А да... Забравих... Normalfag gonna normal. Да видите само моите резултати...
Последна промяна djhot на Вто Май 10, 2011 6:30 pm, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|