Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 5 [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: erejnion
МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 3:08 am 
Аватар

Първо.

erejnion = ерейнион = ерехнион = ережнион = ереж = ере = ердж = енерджион = ередж = ерек.... ъъ, извинете, прекалих.

Второ.

Мислил съм ей така щото нямам какво да правя за това какво би съдържала моя кифла тема, и по едно време осъзнах, че има само два възможни изхода:

Или мога да седна да пиша нещо готино, и да се получи tl;dr

Или мога просто да не си давам това усилие да си правя КифлЪ темичка.

Заради това ето какво получавате:

Personality Disorder Test Results

Paranoid |||||||||||| 42% 49%
Schizoid |||||||||||| 46% 53%
Schizotypal |||||||||||||||| 66% 53%
Antisocial |||||||||||||| 58% 47%
Borderline |||||||||||| 50% 47%
Histrionic |||||||||| 38% 43%
Narcissistic |||||||||| 34% 41%
Avoidant |||| 18% 39%
Dependent |||||||||||| 50% 37%
Obsessive-Compulsive |||||| 26% 40%
*the second scores are the average web score

Test Note: Read the descriptions below to avoid misinterpreting test results (for example, the Antisocial classification does not mean you are a loner, it means you tend to be insensitive towards others).
General Note: the validity and reliability of personality disorders are still lacking in strong statistical evidence and clear agreement in the scientific and medical community.
Author Note:I don't think Schizoid personality is a valid disorder (read), some of the smartest people in history were schizoid because they occupied a remote end of the intelligence bell curve. Schizotypal personality can encompass highly original thinkers as well as totally insane people so I think it's a flawed type. I think the remaining eight disorders are generally valid.

Disorder Info

Eccentric Personality Disorders: Paranoid, Schizoid, Schizotypal

Individuals with these disorders often appear odd or peculiar.

Paranoid Personality Disorder - individual generally tends to interpret the actions of others as threatening.

Schizoid Personality Disorder - individual generally detached from social relationships, and shows a narrow range of emotional expression in various social settings.

Schizotypal Personality Disorder - individual is uncomfortable in close relationships, has thought or perceptual distortions, and peculiarities of behavior.

Dramatic Personality Disorders: Antisocial, Borderline, Histrionic, and Narcissistic

Individuals with these disorders have intense, unstable emotions, distorted self-perception, and/or behavioral impulsiveness.

Antisocial Personality Disorder - individual shows a pervasive disregard for, and violation of, the rights of others.

Borderline Personality Disorder - individual shows a generalized pattern of instability in interpersonal relationships, self-image, and observable emotions, and significant impulsiveness.

Histrionic Personality Disorder - individual often displays excessive emotionality and attention seeking in various contexts. They tend to overreact to other people, and are often perceived as shallow and self-centered.

Narcissistic Personality Disorder - individual has a grandiose view of themselves, a need for admiration, and a lack of empathy that begins by early adulthood and is present in various situations. These individuals are very demanding in their relationships.

Anxious Personality Disorders: Avoidant, Dependent, Obsessive-Compulsive

Individuals with these disorders often appear anxious or fearful.

Avoidant Personality Disorder - individual is socially inhibited, feels inadequate, and is oversensitive to criticism

Dependent Personality Disorder - individual shows an extreme need to be taken care of that leads to fears of separation, and passive and clinging behavior.

Obsessive-Compulsive Personality Disorder - individual is preoccupied with orderliness, perfectionism, and control at the expense of flexibility, openness, and efficiency.

edit: bonus round:
Изображение

Последна промяна erejnion на Сря Окт 03, 2012 2:36 am, променена общо 1 път

Заглавие: Re: erejnion
МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 3:51 am 
Аватар

Имало и по-зле от мен.

Дай още де, любими манги, анимета (макар че то горе долу се знае).

Иначе не мога да нищо нищо лошо, имаме разминавания в някои мнения, ама пък кой няма.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 4:01 am 
Аватар

MAL профилът ми е относително добре относно любими манги и анимета... то за анимета... направил съм даже списък от 20-25 пожанрово, така че просто гледайте там. Ако искате малко по-столкърска информация, смятам че ще се справите да ми намерите фейсбука (хинт: погледнете профила ми). Ако искате размера, все ме мързи да търся шивашкия метър. Ако искате ...

Цитат:
[03:57:28] Ахчо0о: Ердж, казаха ти че си зле...
[03:57:42 | Edited 03:57:53] Ахчо0о: normalfags gonna normal

I am in despair T_T какво да се прави като съм нормален и безинтересен >.>

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 4:17 am 
Аватар

E па зле си, той и Ахчо0о го знае, макар че не ти го казва.

Последна промяна excape на Вто Май 10, 2011 7:29 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 4:46 am 

Да ти кажа честно перфектен обект за изследване си.

Пусна тема, а не каза нищо за себе си само някакъв си копи-пейст.

Имаше ли някакъв замисъл зад темата или я пусна ей така без причина?

Такива работи ме вълнуват мен.Ако напишеш нещо смислен с радост ще го прочета. :lol:

Поздрави: .will :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 9:33 am 
Аватар
Anime Hunter

не е зле, но е някакъв странен :lol: понякога като заговори за нещо иди го разбери какво иска да ти каже, на моменти имам чувството, че и сам не може да се разбере какво иска да каже :lol: иначе си е пич :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 11:13 am 
Аватар

Няма да отричам - всячески избягвам да произнасям целият ти никнейм :lol: :lol:

Разкажи как попадна във форума, кои потребители най-напред ти направиха добро/лошо впечатление.

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 12:50 pm 
Аватар

Най-големия от адмничетата/модераторите в форума.

ñ_ñ
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 2:49 pm 
Аватар

Скучна тема, поне да беше постнал някоя снимка на братчедката, та да стане интересна. Разправяй как почна да гледаш аниме етц.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 3:09 pm 
Аватар

ерджи, отаку такова, кефиш :3

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 5:22 pm 
Аватар

@.will
erejnion написа:
Или мога просто да не си давам това усилие да си правя КифлЪ темичка.

Мда, пуснах това ей така просто. Така е по-лесно, просто чакам да отговарям на въпросите ви. Усилието е минимизирано :lol:

А нещо смислено?... хм, може би примерно да напиша защо на онази анкета резултатите са такива? Горе-долу съм в средните нива по всеки показател. И това е напълно нарочно... целял съм се характерът ми да бъде такъв. Ниският резултат на Avoidant също е абсолютно нарочен... а високият на Schizotypal е естествено следствие, защото за мен близките вече връзки се базират на "истински" чувства, а при мен всичко е манипулирано в някаква степен. Докато в себе си си държа студената и лишена от чувства преценка, в името на човека срещу мен, на очакванията му, на социалния контакт и на това, че все пак ми пука за него, манипулирам чувствата си, така че да покажа това, което смятам че ще (му) е най-полезно. Съответно се държа изкуствено в средните нива на тези показатели, но като се стигне до наистина близки връзки почвам да се провалям. makes sense?

@B1nKaTa
ахахаха, гомен ^^;; понякога дефинициите ми на думите почват да ми се губят... yup, talking is quite the flawed type of communiction.

@Thauma
Kisoso - бивш съученик и добър мой приятел. Заради него съм тук, макар и той вече да престана да пише... че даже и да столква.
Морридин - още го помня... той бе първият, който ми направи впечатление. и той вече не пише, а?
...и сега вече почва мисленето.

Модераторският екип в сегашно време винаги си ми е правил впечатление (макар и да не търпя Сава много много, просто сме на двата края на скалата lawful-chaotic, ако ще използваме D&D термини). Освен това... krumisimo, Jo Jan, velush, flssdd... мда, горе-долу това са хората, които са ми правили най-добро впечатление горе в аниме подфорума. djhot заслужава отделно изречение, първо защото е тролче и не бих го сложил при другите, и второ защото напоследък си чатя предимно с него... а и трето, защото умее да спори. и четвърто, защото харесва /а/ по същия начин, по който аз харесвам /а/. Добре де, по подобен, не точно... чакай, отвличам се от темата. Преминавайки нататък, werewolf_girl получава отделно изречение, защото е момиче, защото има фанелка с любимия ми дизайн на фанелка, и защото ме измъчва да мисля. И николай получава отделно изречение, защото е гадно чалгарче, с което ако се срещнем, ще се убием, ако ще и да опръскаме с кръв Риса. Тя все ще успее да се измие след това.

Следващата група хора са ... ъъъ, тези, с които съм се запознавал покрай Кисосо, Риса (с която ме запозна Кисосо) и срещите на форума. Само ще спомена, че ходя почти всяка седмица на ДДР с Риса, и ще отбележа имена като Прес, елизабет и Логрус (който между другото е един от малкото хора, спечелили уважението ми докато защитават теза, противоречаща си с моята).

И накрая, има и спамърчета, дето ме кефят, като например символа, evstatiev и бърст.

Боже, то стана tl;dr

@Evstatiev92
за снимките: nope.jpg

за аниметата: ъъъъ... беше естествен преход след като прочетох повечето стойностно фентъзи и повечето стойностни уебкомикси. А и трябва да споменем заслугата на Мегатокио, което още стои като линк някъде там в профила ми.

Последна промяна erejnion на Вто Май 10, 2011 5:47 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 5:28 pm 
Аватар

Казваш, че това е тл;др, а? Чакай тогава да ти задам следващите си въпроси, че сега се сетих за тях :lol: :lol: :lol:

Как се зариби по Тоухоу игрите? Коя от тях ти е любимата и защо? Коя от тях си псувал най-много (или даден момент) и защо? Любими героини и мелодии (пак защо)?
А, между другото - данке, че ме зариби по IOSYS :lol: :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 5:42 pm 
Аватар

erejnion написа:

@Evstatiev92
за снимките: nope.jpg

ъм, не ми се отваря :?

btw

Изображение

I'll be back!

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 5:46 pm 
Аватар

Зарибих се по Тоухоу игрите ... от IOSYS :lol: всъщност съм играл предимно Perfect Cherry Blossom, и даже не съм успял да я превъртя. Играя я от време на време, като ми скимне, но за съжаление, след максимум половин час игра почвам да греша твърде много, и ми трябва почивка... така че даже и не събирам много плейтайм. Опитвал съм и другите, но по-скоро те само ми напомнят и ме дразнят че не съм превъртял PCB все още, и скоро се връщам на нея. Предпочитам Сакуя, макар и да мразя троицата музикантки на нея. И най-много съм псувал точно тази троица музикантки, да ги... sigh. Мелодии, не мога да кажа, имам по-скоро любими тоухоу песни, като може би най-най е Special Power to Not Hide a Moonlit Night на IOSYS. И, няма защо :lol:

@Logrus
сега вече се :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2011 6:25 pm 
Аватар

erejnion написа:
djhot заслужава отделно изречение, първо защото е тролче и не бих го сложил при другите, и второ защото напоследък си чатя предимно с него... а и трето, защото умее да спори. и четвърто, защото харесва /а/ по същия начин, по който аз харесвам /а/. Добре де, по подобен, не точно...

Толкова много грешки и многоточия... Are you me? Определено се комплексирваш, като пишеше за мен... И аз така.... Are you me?

ITT: Everybody is an ass-licker
Изображение

А да... Забравих... Normalfag gonna normal. Да видите само моите резултати...

Последна промяна djhot на Вто Май 10, 2011 6:30 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 5 [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]