|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Мързелът ,и как да се преборим с него [Дискусия] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 2:10 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
На всеки му е пределно ясно, че има моменти ,в които го мързи повече от необходимото.Цяла ваканция не пипнах нищо за даскалото...и сега за 2 дена почнаха да ми пушат ушите.
Няка обсъдим как да преодолеем леновостта.Не говоря за това да се замислим "Аууу ама ако не изкарам пълно 6 ще си проваля живота"
Има достатъчно много хора без висше,които се справят по-добре от тези със.Но това е друга тема,така че няма да я дискутираме сега.
След 6 дена не-правене на нищо осъзнавате ,че срока за изпълняване на въпросната задача е всъщност 7 дена.Това е моят случай...докато има време съм ленивец от класа.Мога да симулирам всякакви външни признаци за активност
Но, когато доиде DEADLINE става напечено.Наскоро открих едно от малкото неща,които могат да ме накарат да не ме мързи (по напълно нормален и човешки начин).Много кафе заедно с рамен (ама направен с мн туршия)
И от там уравнението...
4ри силни Кафета+Оцет+ситост =Bleed4Me X GeekRush
Какви са вашите рецепти за Оувърклокване в критични,наситени с мързел ситуации?
Не е задължително да е учене...може да е работа или нещо друго.
Може да не е нещо за пиене или ядене.Споделете нещото ,което ви докарва на обороти.Какво ви кара да започнете да зубкате или бачкате като машинки.
Ако подобна тема е била пускана или просто не отговаря на изискванията на форума,моля да бъде терминирана
Последна промяна Bleed4me на Нед Яну 07, 2007 2:17 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 2:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
KoCTeH написа: Имам няколко Думи за мързела
Една хубава Н-Е-И-З-Л-Е-Ч-И-М-А болест ^^
X2
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 2:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1790.jpg) |
theDarkSite |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Е, добре, вярно е, че е доста трудно излечима болест, която дори не ти се иска да я излекуваш, но... има лек ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Поне при мен има лек, или по-скоро човек, заради който сега и ученето ми е приятно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Така че... при всеки ще се намери нещо, което ще надвие мързела и то ако не изцяло, то в големи количества (любов, цел в живота, любопитство ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) ), така че...
П.П. вярно е обаче, че мързела е двигател на прогреса, и че ако не ни беше мързяло, до сега все още щяхме да живеем в пещери и да ловуваме с дялкани клонки
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 3:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1124.jpg) |
TheUnknownOne |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 11, 2005 4:36 pm Мнения: 1189 Местоположение: Sofia City Zone of B5
|
Едно е да си мързел за учене докато живееш с ващте, или нещо такова тривиално...
Друго е да живееш сам и все оше да не си се преборил все още с това...
Аз от опит да ви кажа... Мързела е ужасно нещо, и или трябва да се изкорени напълно или човек да го ндвие с Ум и да си го напеави така че да.... му е добре
Това за тези които живеят с родителското тяло може да е по-трудно, но ето кака изглежда като се изнесеш :
Аз лично :
Мързи ме да хода на работа и да отговарям на шеф... не се кефа... Но се нуждая от пари разбира се...
Решение =>
Продавам наркотици...
Мързи ме да готвя (и да си купа тенджери историй...(и да си почистаа ужасната кухня) ...но съм гладен...
Решение =>
АмАм.бг
Мраза да хода на училище... да се занимавам с глупости като цяло де... но ми е нужно поне средно...
Решение =>
Взех си 10-ти 11-ти и 12-ти класове като изпити...
Мързи ме да чистя... но мраза кочина...
Решение =>
Винаги налице има приятелки които са навити да ми почистат апартамента срещу няколко напушваня и 2-3 тека...
Мързи ме да ставам рано... но рано сутрин имам работа.
Решение =>
Не ме ебе, местя си работата...
Мързи ме да се грижа за Приятелка, и да губа време с нея... но ми е нужен полов контакт...
Решение =>
Разкрепостени приятелки.
Мързи ме да спортувам... ...но не обичам да съм дебел...
Решение =>
Посетил съм (абсолютно)всяко Дръм енд Бейс парти миналата година... Определено съм се наскачал...
Мързи ме да свивам всеки път преди да пуша... ...а ми се пуши...
Решение =>
Тренирал съм кабалчо винаги да свива...
Не мисля че е нужно да продължавам... важното е винаги да помните... Мързела е част от вас... той е чувството което ви казва... "Ти си по-добър от ето този човек, на тебе не ти е нужно да правиш това... докажи че не ти е нужно, докажи че ти можеш само с ум да направиш и да имаш това за което той се бори."
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|