Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 7 [ 95 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Мързелът ,и как да се преборим с него [Дискусия]
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:10 pm 

На всеки му е пределно ясно, че има моменти ,в които го мързи повече от необходимото.Цяла ваканция не пипнах нищо за даскалото...и сега за 2 дена почнаха да ми пушат ушите.
Няка обсъдим как да преодолеем леновостта.Не говоря за това да се замислим "Аууу ама ако не изкарам пълно 6 ще си проваля живота"
Има достатъчно много хора без висше,които се справят по-добре от тези със.Но това е друга тема,така че няма да я дискутираме сега.

След 6 дена не-правене на нищо осъзнавате ,че срока за изпълняване на въпросната задача е всъщност 7 дена.Това е моят случай...докато има време съм ленивец от класа.Мога да симулирам всякакви външни признаци за активност :lol:

Но, когато доиде DEADLINE става напечено.Наскоро открих едно от малкото неща,които могат да ме накарат да не ме мързи (по напълно нормален и човешки начин).Много кафе заедно с рамен (ама направен с мн туршия)
И от там уравнението...
4ри силни Кафета+Оцет+ситост =Bleed4Me X GeekRush

Какви са вашите рецепти за Оувърклокване в критични,наситени с мързел ситуации?
Не е задължително да е учене...може да е работа или нещо друго.
Може да не е нещо за пиене или ядене.Споделете нещото ,което ви докарва на обороти.Какво ви кара да започнете да зубкате или бачкате като машинки.

Ако подобна тема е била пускана или просто не отговаря на изискванията на форума,моля да бъде терминирана

Последна промяна Bleed4me на Нед Яну 07, 2007 2:17 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:14 pm 
Аватар

Ами и при мене мързела като доиде и направо става кофти :( .
На мене лека ми е или да се захвана на момента още рано сутрин а не примерно вече като стане след обед защото колкото повече го отлагам толкова повече ме мързи. Но като цяло ако е първо работата после забавленията нещата стават лесни. Но не винаги аз го права това и за това стават и издънки :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:24 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Мен като ме налегне мързела и аз се палша от себе си и се ужасявам как може толкова много да лентяствам ... Тъй като съм в пмг и естествено задачите се раздават на килограми .. Аз просто не мога да решавам през деня .. винаги сядам към 10 -11 .. но седна ли по това време мога да откарам до 2-3 сериозна работа .... ( според случая , понякога повече , понякога по-малко ) ..

Обикновено се стимулирам с единица работа . Може дa звучи много глупаво , но наумя ли си че трябва да направя нещо и вече няма как да не го направя ( краен срок ) го свършвам . Почна ли да се разсейвам обаче , разколебая ли се .. е тогава застивам пред щайгата общо взето ...

Но като цяло мога да кажа , че съм доста отговорна

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:27 pm 
Аватар

Мързел..ужас.. това е неизлечимо май... много трудно се преборвам с него.. кажете верно нещо което помага..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:31 pm 
Аватар

няма лек срещу мързела това е неизлечимо състояние което завладява човек и му улеснява живота (донякъде) :P

Последна промяна f0rg0t7en на Нед Яну 07, 2007 2:36 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:33 pm 
Аватар

Имам няколко Думи за мързела

Една хубава Н-Е-И-З-Л-Е-Ч-И-М-А болест ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:41 pm 
Аватар

аз нямам такива проблеми когато трябва да направа нещо няма как трябва да се направи :D

пп НЯМА ЛЕК ЗА МЪРЗЕЛА :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:44 pm 
Аватар

еххх...мързел...ми най-много ме мързи сутрин и то многооо...особено като почна някое интересно аниме........при мене като реша че мързела трябва да престане не трябва да има около мене храна...пускам малко музика...отварям прозореца и се захващам там с каквото трябва,но най-важното е желанието,щото без желание нъцки нищо не излиза :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:50 pm 
Аватар

KoCTeH написа:
Имам няколко Думи за мързела

Една хубава Н-Е-И-З-Л-Е-Ч-И-М-А болест ^^

X2 :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:50 pm 
Аватар

Е, добре, вярно е, че е доста трудно излечима болест, която дори не ти се иска да я излекуваш, но... има лек :roll: Поне при мен има лек, или по-скоро човек, заради който сега и ученето ми е приятно :roll: Така че... при всеки ще се намери нещо, което ще надвие мързела и то ако не изцяло, то в големи количества (любов, цел в живота, любопитство :!: :!: :!: ), така че...

П.П. вярно е обаче, че мързела е двигател на прогреса, и че ако не ни беше мързяло, до сега все още щяхме да живеем в пещери и да ловуваме с дялкани клонки :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 2:55 pm 
Аватар

Моя мързел е по-скоро избирателен .Написах през ваканцията 8 урока домашна по английски и сега пиша по френски ,но някой да ме накара да отида да купя 1 хляб не излизам за нищо на света ...
А мързи ме и да лежа ,седнал ми е по-добре.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 3:14 pm 
Аватар

Местоположение: "BS" Занимание:Canceling Baiken's Youzansen for fun :P Професия:FMF
На4и изоб6то не про4етох за ко сте писали понеже ме марзе6е.Радваите се 4е сам писал се пак в темата тва е много .6те каза само едно не6то "Ако от мързел се умира6е няя6е да има жив 4овек на земята." :wink: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 3:34 pm 
Аватар

Аз ще открия разковничето...вярвам си!!! Щом ме мързи да пиша във форумите често....то представете си за какво става дума

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 3:53 pm 
Аватар

Едно е да си мързел за учене докато живееш с ващте, или нещо такова тривиално...
Друго е да живееш сам и все оше да не си се преборил все още с това...
Аз от опит да ви кажа... Мързела е ужасно нещо, и или трябва да се изкорени напълно или човек да го ндвие с Ум и да си го напеави така че да.... му е добре :)
Това за тези които живеят с родителското тяло може да е по-трудно, но ето кака изглежда като се изнесеш :
Аз лично :

Мързи ме да хода на работа и да отговарям на шеф... не се кефа... Но се нуждая от пари разбира се...
Решение =>
Продавам наркотици...

Мързи ме да готвя (и да си купа тенджери историй...(и да си почистаа ужасната кухня) ...но съм гладен...
Решение =>
АмАм.бг

Мраза да хода на училище... да се занимавам с глупости като цяло де... но ми е нужно поне средно...
Решение =>
Взех си 10-ти 11-ти и 12-ти класове като изпити...

Мързи ме да чистя... но мраза кочина...
Решение =>
Винаги налице има приятелки които са навити да ми почистат апартамента срещу няколко напушваня и 2-3 тека...

Мързи ме да ставам рано... но рано сутрин имам работа.
Решение =>
Не ме ебе, местя си работата...

Мързи ме да се грижа за Приятелка, и да губа време с нея... но ми е нужен полов контакт...
Решение =>
Разкрепостени приятелки.

Мързи ме да спортувам... ...но не обичам да съм дебел...
Решение =>
Посетил съм (абсолютно)всяко Дръм енд Бейс парти миналата година... Определено съм се наскачал...

Мързи ме да свивам всеки път преди да пуша... ...а ми се пуши...
Решение =>
Тренирал съм кабалчо винаги да свива...

Не мисля че е нужно да продължавам... важното е винаги да помните... Мързела е част от вас... той е чувството което ви казва... "Ти си по-добър от ето този човек, на тебе не ти е нужно да правиш това... докажи че не ти е нужно, докажи че ти можеш само с ум да направиш и да имаш това за което той се бори."

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 4:14 pm 
Аватар

обикновенно след кат се наспа сам готов за деиствие

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 7 [ 95 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]