|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пон Сеп 06, 2010 12:07 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Да, на печелившите честито . Аз засега съм заложил на японските томчета. Ето и линк към новата глава. Разбра се най-подир на какво ще даде живот Хагаромо Гитсуне. Аз по едно време се пообърках. Чудех се Нуе ли ще е, Сеймей ли ще е.... Очаквам с нетърпение сблъсъка между старата и новата столици. Ще ми се обаче някаква стратегическа цел да изплува. Да победим поредния лошковец, не ме кефи вече много-много.
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 3:57 pm |
krumisimo |
|
|
|
Кидомару се оказа по-труден съперник, отколкото Рикуо очакваше и няма да легне с 1-2 удара... Сега да видим с кого от Куро и Кубинаши ще направи Матои първо, а ако е и с двамата наведнъж - идеално... Ще ми се да вкарат в историята и Ринко, змийското момиче от последното омаке, но...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 8:46 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Ей, как ме подсети, че не съм чел последното омаке... Мерси . Изборът вече е ясен - Куротабо. И резултатите са впечатляващи Комбинацията между двамата много ме зарадва. Будистките монаси винаги са ми допадали особено много. Надявам се да разберем малко повече за произхода на Куротабо.
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 4:45 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Абе възможно ли е това на последния панел да е Рикуо или нещо от сорта То не е, ама... Лисичето все пак го пита "Кой си ти?!" ... а тя би трябвало добре да знае кой е... Освен, ако той не си е дал страха на лидера на "100-те демона, разхождащи се нощно време" /"Пътуващите през нощта 100 призрака" (haykkiyakou) @_@ К'во друго да му е станало, че да не мой да го познае пък чак... Ма пък нашия да е стигнал толкова бързо до горе и да са се наговорили също е някво непосилно >.> i wonder i wonder... Е, ако не го е яхнал се надявам скоро да го направи...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Съб Ное 13, 2010 1:40 pm |
krumisimo |
|
|
|
Сеймейчо голяма невестулка се оказа... Интересно ми е кой го е победил (ако не си е умрял естествено де) преди 1 милениум; дали е бил Кеикаин праотецът, с когото са си имали търкания или някой друг...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Съб Ное 27, 2010 10:00 pm |
|
Hammy |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 27, 2010 8:58 pm Мнения: 75 Местоположение: Анкх-Морпорк
|
ЛЮБИМАТА МИ МАНГА <333333333 РИКУОООООООООО <3333333333 ...дааа. Сеймей май не са го убили, просто се е върнал в коремчето на мама, за да се роди отново, евентуално по-силен....Поне така разбрах xD Нвм, той съкс хард. И втф Кицуне? Значи тялото и е дъщеря на Рихан? И дядото обяснява нещо, че приличала на няква там, която била бивша на Рихан, йокайка....А Рихан не можел да има деца с йокаи. И мацката няма удължена глава, което е ™-а на Нурите, значи не му е дъщеря? о,о И беше супер забавно сега, защото преводачът в МангаФокс явно беше сметнал за ненужен факта, че тая на която Кицуне приличала е бивша жена йокай на Рихан и трябва да се рови из темите, за да се разбере, че липсва това И имам лошото чувство, че и този чаптър ще го забавят като 131
Последна промяна Hammy на Пон Ное 29, 2010 5:37 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Нед Ное 28, 2010 3:07 pm |
krumisimo |
|
|
|
Историята на Рихан и Ямабуки Отоме беше мно'о тъжна... :/ Почвам се съмнявам дали Рихан е обичал някога Уакана или просто е хванал някое човешко момиче, само и само за да осигури продължението на рода... :О
Искам Рикуо да тръгне да обикаля в търсене на нови йокаи за хякки-то си... Има много региони (освен Канто, Кансаи, Тооно и Шикоку), които изобщо не сме видели /заедно с прилежащите към тях йокаи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пон Ное 29, 2010 5:04 pm |
|
Hammy |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 27, 2010 8:58 pm Мнения: 75 Местоположение: Анкх-Морпорк
|
Омг беше епично. Рихан: Тати, ще се омъжа за тая :3 Нурарихьона: *epic face.* *удря му шамар* Тъжно се беше, да xD И ся кво, тя е виновна. Ако си беше седяла мирно с Рихан нямаше да го убият така лол. (но нямаше да има и Рикуо, освен ако не се сбъдне първоначалната ми теория за безсмрания Рихан, който изневерява на жена си с човечка ) Гадно ми е за Уакана << Тя е такъв пич <3 *размахва праз* А мъжът и си е мислел за бившата си и признава деца, които знае, че няма как да станат. Дааа. И после го наръгват с $#^@$&^Ъ&$@$%^&% меч. Ревах на чаптърите, когато Рикуо си спомняше какво е станало и викаше жално "Татко, татко"...И иска Рикуо да е нейн син. Лол. И си ги представя как се гушкат тримата с Рихан. ЛОЛ. Уакана>>>>>>>>>>Отоме. ПЪК. О, със сигурност ще тръгне да обикаля и да тренира сега поне 20 чаптъра xD Иначе просто няма как да бие Сеймей >3333
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пон Ное 21, 2011 6:15 pm |
|
Eovin12 |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 9:15 pm Мнения: 451 Местоположение: В светът на мечтите и фантаэията
|
Hammy написа: Омг беше епично. Рихан: Тати, ще се омъжа за тая :3 Нурарихьона: *epic face.* *удря му шамар* Тъжно се беше, да xD И ся кво, тя е виновна. Ако си беше седяла мирно с Рихан нямаше да го убият така лол. (но нямаше да има и Рикуо, освен ако не се сбъдне първоначалната ми теория за безсмрания Рихан, който изневерява на жена си с човечка ) Гадно ми е за Уакана << Тя е такъв пич <3 *размахва праз* А мъжът и си е мислел за бившата си и признава деца, които знае, че няма как да станат. Дааа. И после го наръгват с $#^@$&^Ъ&$@$%^&% меч. Ревах на чаптърите, когато Рикуо си спомняше какво е станало и викаше жално "Татко, татко"...И иска Рикуо да е нейн син. Лол. И си ги представя как се гушкат тримата с Рихан. ЛОЛ. Уакана>>>>>>>>>>Отоме. ПЪК. О, със сигурност ще тръгне да обикаля и да тренира сега поне 20 чаптъра xD Иначе просто няма как да бие Сеймей >3333 В кой глави е това?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|