Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago
МнениеПубликувано на: Чет Авг 19, 2010 12:01 am 
Аватар
Модератор

VIZ лицензира мангата :> Първи том - Февруари 2011 - Nura: Rise of the Youkai Clan

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 06, 2010 12:07 pm 
Аватар

Да, на печелившите честито :D . Аз засега съм заложил на японските томчета.

Ето и линк към новата глава. Разбра се най-подир на какво ще даде живот Хагаромо Гитсуне. Аз по едно време се пообърках. Чудех се Нуе ли ще е, Сеймей ли ще е....

Очаквам с нетърпение сблъсъка между старата и новата столици. Ще ми се обаче някаква стратегическа цел да изплува. Да победим поредния лошковец, не ме кефи вече много-много.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 06, 2010 9:02 pm 
Аватар

Мангата не ме грабна. Не знам дали е защото първия чаптър беше със някакви букви със заврънтулки, дето половината не ги разбрах, но ми стана малко сложна да следя действието. Ще дам шанс на анимето да ми поправи мнението.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 3:57 pm 

Кидомару се оказа по-труден съперник, отколкото Рикуо очакваше и няма да легне с 1-2 удара... :lol:
Сега да видим с кого от Куро и Кубинаши ще направи Матои първо, а ако е и с двамата наведнъж - идеално...

Ще ми се да вкарат в историята и Ринко, змийското момиче от последното омаке, но...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 8:46 am 
Аватар

Ей, как ме подсети, че не съм чел последното омаке... Мерси :ok: .

Изборът вече е ясен - Куротабо. И резултатите са впечатляващи :!: Комбинацията между двамата много ме зарадва. Будистките монаси винаги са ми допадали особено много. Надявам се да разберем малко повече за произхода на Куротабо.

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 6:03 pm 
Аватар

Така ся като лицензират мангата, какво се случва? Все си мисля че някакви скан-ове ще излизат нали? Аз съм малко не в час с нещата та извинете за оффтопик-а. Иначе аз се преебах и прочетох мангата за два дена и сега пада якото чакане.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 01, 2010 4:45 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Абе възможно ли е това на последния панел да е Рикуо или нещо от сорта :roll: То не е, ама...
Лисичето все пак го пита "Кой си ти?!" ... а тя би трябвало добре да знае кой е...
Освен, ако той не си е дал страха на лидера на "100-те демона, разхождащи се нощно време" /"Пътуващите през нощта 100 призрака" (haykkiyakou) @_@
К'во друго да му е станало, че да не мой да го познае пък чак... Ма пък нашия да е стигнал толкова бързо до горе и да са се наговорили също е някво непосилно >.> i wonder i wonder... Е, ако не го е яхнал се надявам скоро да го направи...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 17, 2010 5:19 am 
Аватар

Абе тоя го подозирах откакто се опълчи на Рукио първия път ама накрая викам не тоя ще помага след тренировките и всичко ама нанайци, явно си е дърпал конците тайно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 1:40 pm 

Сеймейчо голяма невестулка се оказа...
Интересно ми е кой го е победил (ако не си е умрял естествено де) преди 1 милениум; дали е бил Кеикаин праотецът, с когото са си имали търкания или някой друг...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 27, 2010 10:00 pm 
Аватар

ЛЮБИМАТА МИ МАНГА <333333333
РИКУОООООООООО <3333333333
...дааа.
Сеймей май не са го убили, просто се е върнал в коремчето на мама, за да се роди отново, евентуално по-силен....Поне така разбрах xD Нвм, той съкс хард.
И втф Кицуне? Значи тялото и е дъщеря на Рихан? И дядото обяснява нещо, че приличала на няква там, която била бивша на Рихан, йокайка....А Рихан не можел да има деца с йокаи. И мацката няма удължена глава, което е ™-а на Нурите, значи не му е дъщеря? о,о
И беше супер забавно сега, защото преводачът в МангаФокс явно беше сметнал за ненужен факта, че тая на която Кицуне приличала е бивша жена йокай на Рихан и трябва да се рови из темите, за да се разбере, че липсва това :lol: И имам лошото чувство, че и този чаптър ще го забавят като 131 :roll:

Последна промяна Hammy на Пон Ное 29, 2010 5:37 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 28, 2010 3:07 pm 

Историята на Рихан и Ямабуки Отоме беше мно'о тъжна... :/
Почвам се съмнявам дали Рихан е обичал някога Уакана или просто е хванал някое човешко момиче, само и само за да осигури продължението на рода... :О

Искам Рикуо да тръгне да обикаля в търсене на нови йокаи за хякки-то си... Има много региони (освен Канто, Кансаи, Тооно и Шикоку), които изобщо не сме видели /заедно с прилежащите към тях йокаи...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 5:04 pm 
Аватар

Омг беше епично.
Рихан: Тати, ще се омъжа за тая :3
Нурарихьона: *epic face.* *удря му шамар* :lol:
Тъжно се беше, да xD И ся кво, тя е виновна. Ако си беше седяла мирно с Рихан нямаше да го убият така лол. (но нямаше да има и Рикуо, освен ако не се сбъдне първоначалната ми теория за безсмрания Рихан, който изневерява на жена си с човечка :lol: ) Гадно ми е за Уакана << Тя е такъв пич <3 *размахва праз* А мъжът и си е мислел за бившата си и признава деца, които знае, че няма как да станат. Дааа. И после го наръгват с $#^@$&^Ъ&$@$%^&% меч. Ревах на чаптърите, когато Рикуо си спомняше какво е станало и викаше жално "Татко, татко"...И иска Рикуо да е нейн син. Лол. И си ги представя как се гушкат тримата с Рихан. ЛОЛ. Уакана>>>>>>>>>>Отоме. ПЪК.

О, със сигурност ще тръгне да обикаля и да тренира сега поне 20 чаптъра xD Иначе просто няма как да бие Сеймей >3333

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 5:39 pm 
Аватар

Историята на Рихан май става все по-важна за развитието на тази манга. Сега пък имаме борба с още един клан от миналото.

Изкефи ме как всички го търсеха, мислейки че вятър го вее на бял кон, а той през цялото време беше събирам информация.

Рикуо има още много хляб да яде, докато стане като него....

П.С. Миналото на Куро също е добро.... не предполагах, че така е бил създаден..... Hundred Tales клана ми харесва....

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 1:57 pm 
Аватар

И какво сега? Нов враг? Или нов съюзник?

Чудя се на какво да залагам за тая новата...... историята започна да ми се оплита малко.... искам вече да ни дадът
какви планове за замисляли зад сцената.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 6:15 pm 
Аватар

Hammy написа:
Омг беше епично.
Рихан: Тати, ще се омъжа за тая :3
Нурарихьона: *epic face.* *удря му шамар* :lol:
Тъжно се беше, да xD И ся кво, тя е виновна. Ако си беше седяла мирно с Рихан нямаше да го убият така лол. (но нямаше да има и Рикуо, освен ако не се сбъдне първоначалната ми теория за безсмрания Рихан, който изневерява на жена си с човечка :lol: ) Гадно ми е за Уакана << Тя е такъв пич <3 *размахва праз* А мъжът и си е мислел за бившата си и признава деца, които знае, че няма как да станат. Дааа. И после го наръгват с $#^@$&^Ъ&$@$%^&% меч. Ревах на чаптърите, когато Рикуо си спомняше какво е станало и викаше жално "Татко, татко"...И иска Рикуо да е нейн син. Лол. И си ги представя как се гушкат тримата с Рихан. ЛОЛ. Уакана>>>>>>>>>>Отоме. ПЪК.

О, със сигурност ще тръгне да обикаля и да тренира сега поне 20 чаптъра xD Иначе просто няма как да бие Сеймей >3333

В кой глави е това?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]