|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 9:23 am |
|
Squall_1st |
* |
|
ГолЕма психология, ГолЕми врътки, Американската мечта. Мисля, че съм докоснат. Невероятно е, че не го пропуснах, тъй като съм невероятно умен. Напъвам се и от носа ми излиза чесън. Виждам ренесанса върху снимките, които... чакай? Май се обърках, какви снимки?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 10:45 am |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Спри малко с тея гъби, не са много полезни ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 4:14 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
HyperExc написа: ... Всъщност не е така. Ако говориш за псилоцибин, де.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 5:20 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Squall_1st написа: ... Мъпета се обади, а не чакай, беше господаря на куклите или се асоцираше с великия разум предвиждаш кой какво прави, даже направляващ. Смени си дилъра или поне разбери какво е снимки и от какво е съставен един филм.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 7:13 am |
|
Squall_1st |
* |
|
dream_dragon написа: Squall_1st написа: ... Мъпета се обади, а не чакай, беше господаря на куклите или се асоцираше с великия разум предвиждаш кой какво прави, даже направляващ. Смени си дилъра или поне разбери какво е снимки и от какво е съставен един филм. А, не чакай или А, не, чакай? =D Дума като "асоцираше" в Българския език няма. Както и предвиждаш. Виж, обаче "направляващ" има, но след всичките глупости, които изписа по абсолютно некадърен начин и изплю в изречението си, думичката едва ли има значение, момче мое. Успокой топката, барем и егото, 'щото си смешен, както съм ти казвал десетки пъти. Между другото, мъпетите са по-готини от драконите. Както и да е. Филмът можеше да е добър, ако беше по-gore, но вместо това е направен като за деца, достъпен за по-малката аудитория, тоест няма атсмоферата, която иначе би го превърнала в много по-добър филм.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 8:28 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
dream_dragon написа: Е че как? Нали мъпета каза, че е детски. Няма друг вариант за свършване. Обаче е интересно, че го казва при екипа работил по филма, но специалист без его друго не би казал. Не разбрах нищо от това, което каза. @HyperExc - Само краят ли е фактор за този филм? Дизайна на принца, примерно, се отличава с това, което е в първата част, което според балшинството не е огромен проблем, а и реално не е. Има моменти и черти, които се следват ръка за ръка с играта, в този ред мисли включваме и краят, но цялата представа на историята е много пошла... защото става въпрос за Дисни. Иначе филмът е достатъчно добър, за да не съжаляваш, че си го гледал, дори и на кино. Печурките са много добри гъби, както и всякакви други, които не попадат в наркотичната графа. Някое друго клише приготвили ли сте ми, скръбове малки? :]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 10:20 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Ако филма беше на Warner Bros можеше и да видим обезглавявания с кръв като в Warrior Within, да речем. Не казвам, че не можеше и да е много по-як филма, но бива.
п.с. Пастет мазен, такъв. :>
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Публикувано на: Чет Юли 01, 2010 9:10 pm |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Човек, не пиши глупости така бе! Ако пишеш такива неща, поне пиши, че са лично твое мнение. Филмът е много по-добър от играта. Аз гледах филма и започнах да играя играта, това е бледо копие на Tomb raider. Само дето за разлика от при кака Лара, тук са вкарали и малко типичен за плейстейшъна бой, тип DMC3. Ама според мен кака Лара е много по-добра, защото при нея всичко е много по-реалистично, не пълзи по равни стени като някоя хлебарка, както го сравни майка ми, като погледна какво играя Филмът е направен тип Карибски пирати, подходящ за всички възрасти с приятни дози смях и екшън.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|