Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 9 [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 9:23 am 
Аватар
*

ГолЕма психология, ГолЕми врътки, Американската мечта. Мисля, че съм докоснат. Невероятно е, че не го пропуснах, тъй като съм невероятно умен. Напъвам се и от носа ми излиза чесън. Виждам ренесанса върху снимките, които... чакай? Май се обърках, какви снимки?

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 10:45 am 

Спри малко с тея гъби, не са много полезни ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 4:14 pm 
Аватар

HyperExc написа:
...

Всъщност не е така. Ако говориш за псилоцибин, де.

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 5:20 pm 
Аватар

Squall_1st написа:
...

Мъпета се обади, а не чакай, беше господаря на куклите или се асоцираше с великия разум предвиждаш кой какво прави, даже направляващ. Смени си дилъра или поне разбери какво е снимки и от какво е съставен един филм.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 7:13 am 
Аватар
*

dream_dragon написа:
Squall_1st написа:
...

Мъпета се обади, а не чакай, беше господаря на куклите или се асоцираше с великия разум предвиждаш кой какво прави, даже направляващ. Смени си дилъра или поне разбери какво е снимки и от какво е съставен един филм.

А, не чакай или А, не, чакай? =D Дума като "асоцираше" в Българския език няма. Както и предвиждаш. Виж, обаче "направляващ" има, но след всичките глупости, които изписа по абсолютно некадърен начин и изплю в изречението си, думичката едва ли има значение, момче мое. Успокой топката, барем и егото, 'щото си смешен, както съм ти казвал десетки пъти.

Между другото, мъпетите са по-готини от драконите. Както и да е.

Филмът можеше да е добър, ако беше по-gore, но вместо това е направен като за деца, достъпен за по-малката аудитория, тоест няма атсмоферата, която иначе би го превърнала в много по-добър филм.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 12:16 pm 
Аватар

И как свършва? с ХЕПИ ЕНД?

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 5:57 pm 
Аватар

Е че как? Нали мъпета каза, че е детски. Няма друг вариант за свършване. Обаче е интересно, че го казва при екипа работил по филма, но специалист без его друго не би казал.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 6:37 pm 

Както казах по-горе, играта свършва по същия начин, така че няма място за оплакване. :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 8:28 pm 
Аватар
*

dream_dragon написа:
Е че как? Нали мъпета каза, че е детски. Няма друг вариант за свършване. Обаче е интересно, че го казва при екипа работил по филма, но специалист без его друго не би казал.

Не разбрах нищо от това, което каза.

@HyperExc - Само краят ли е фактор за този филм? Дизайна на принца, примерно, се отличава с това, което е в първата част, което според балшинството не е огромен проблем, а и реално не е. Има моменти и черти, които се следват ръка за ръка с играта, в този ред мисли включваме и краят, но цялата представа на историята е много пошла... защото става въпрос за Дисни. Иначе филмът е достатъчно добър, за да не съжаляваш, че си го гледал, дори и на кино.

Печурките са много добри гъби, както и всякакви други, които не попадат в наркотичната графа. Някое друго клише приготвили ли сте ми, скръбове малки? :]

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 10:20 pm 

Ако филма беше на Warner Bros можеше и да видим обезглавявания с кръв като в Warrior Within, да речем. Не казвам, че не можеше и да е много по-як филма, но бива.

п.с. Пастет мазен, такъв. :>

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 19, 2010 12:26 am 
Аватар

и аз го гледах наскоро неочаквах,че така ще се развият нещата накрая,но въпреки това ми хареса имаше и моменти,които си приличаха с тези на играта :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Пон Юни 21, 2010 5:59 pm 
Аватар

Играл съм части от игрите, и въпреки, че очаквах зомбита и безформени чудовища, трапове и по подходящ актьор за принца, филма ми хареса..

МнениеПубликувано на: Чет Юни 24, 2010 8:50 am 
Аватар

:D Да, като очакваш много така става. Аз не знаех какво да очаквам, а и играта така и не я играх, така че филма ми хареса. Като нямам критерий за сравнение, на фона на другите излизащи бози, направо си беше супер филмчето! :thumb: :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 8:50 pm 
Аватар

Мислих за филма един вид две мнения да си извадя - едно като фен на игрите, и едно като са абстрахрам от тях.

Обаче като видях колко банално тъп е филма се отказах. И като фен и като обикновен зрител - филма е изключителна глупост.

Актьора няма да го обсъждам колко е зле.

Историята на игрите е толкова добра, и всичко което я правеше такова е премахнато. Дори немога да разбаре за какво не започнаха филма със 1вите моменти от 1вата игра - толкова щаха да паснат, а те в някви лайна за съдбата се набиха. С Дагъра можеше толкова интересни моменти с връщането и спирането на времето да направят, те едва докоснаха повърхността. И добре филма да има хепи енд - ама принца ненаправи нищо за да го заслужи. Пясъците по късмет вместо да разрушат света върнаха времето. Във играта поне си извоюва хепи енда като опонента си го беше победил един път, и му се наложи да го победи 2ри защото беше върнал времето назад - много по-"epic".

Поредния комерсиален боклук.

Последна промяна Wind_Falcon на Чет Юли 01, 2010 9:44 pm, променена общо 2 пъти

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 9:10 pm 
Аватар

=)) Човек, не пиши глупости така бе! Ако пишеш такива неща, поне пиши, че са лично твое мнение. Филмът е много по-добър от играта. Аз гледах филма и започнах да играя играта, това е бледо копие на Tomb raider. Само дето за разлика от при кака Лара, тук са вкарали и малко типичен за плейстейшъна бой, тип DMC3. Ама според мен кака Лара е много по-добра, защото при нея всичко е много по-реалистично, не пълзи по равни стени като някоя хлебарка, както го сравни майка ми, като погледна какво играя :lol: Филмът е направен тип Карибски пирати, подходящ за всички възрасти с приятни дози смях и екшън. :thumb:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 9 [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]